بیخیال مارشال :) :دینقل قول:
من خودم عاشقه kiv-700 kenwood هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط LCD کوچیکه :|
بیخیال مارشال :) :دینقل قول:
من خودم عاشقه kiv-700 kenwood هستم
فقط LCD کوچیکه :|
ممنون از جوابت فقط کاشکی کامل تر و جامع تر توضیح میدادید جواب منو
ممنون از جوابتون.
یه سوال دیگه هم داشتم .من معمولا موزیک متال گوش میدم.بنظر شما ساب هم ببندم؟ و کلا چه ترکیب سیستمی برای این نوع موسیقی بهتره ؟
با سپاس
سلامنقل قول:
بهتر بود كامپوننت ميگرفتي تا كواكسيال. حالا مهم نيست اگر ميتوني براس استيج جلو كامپ بگير.ميتوني ساب ووفر هم بگيري و داخل باكس سيلد نه پورتد:41:
:دینقل قول:
خوب برای اسپیکر
تا چه میزان میخواین هزینه کنین؟
اسپیکر خوب توی بلندی صدای خروجی تاثیر کمی داره
فقط میتونه کیفیت بهتری رو بهتون ارائه کنه
چون خروجی های پخش ضعیف و نا تون هستن تا حدود خیلی زیادی
برای کیفیت و صدای بهتر و بیشتر هم باید پخشه خوبی داشته باشین و هم یه آمپ خوب تا حد امکان :|
الان که داشتم نگاه میکردم و سرچ میکردم
هرچی چشم انداختم چیزی پیدا نکردم مبنی بر اینکه Kiv-700 دیسک خور باشه :18:
شما میتونین یه کاره دیگه هم انجام بدین
یه پخش تصویری که ترجیحا DVD هم بخوره بگیرین و بعد براش مونیتور هم بگیرین
چون با حدود 300 تومن نمیشه یه پخشه تصویری به همراه LCD سر خود از برند های خوب و معروف گرفت
بخشید آقا حمید ولی مثل اینکه متوجه منظور من نشدید.نقل قول:
منظورم این بود که چون موسیقی متال دیستورشنش خیلی بالاس سیستمی که میبندیم هم قاعدتا نباید دیستورشن خیلی بالا داشته باشه میخواستم نظر شما رو هم بدونم چون تو یکی از فرومای خارجی دیدم که حتی پیشنهاد سیستم مخصوص متال بازا میدادن :8: ولی متاسفانه زبانم ضعیفه .و دوم اینکه آقا ما تو زمینه صوت ماشین تازه کاریم با ما زیر دیپلم صحبت کن :11:
شما یه جفت 6993 کنوود ببندنقل قول:
سلام امروز رفتم چند جا قیمت بگیرمنقل قول:
این 6993 کننود که می گفت 50 تومن تقلبیه اصلش 110 تومنه
در مجموع به این چند تا گزینه رسیدم کدوم بهتره؟
6964 پایونیر 40 هزار تومن جدید اومده بازار
6973 پایونیر 57 تومن قدرتش با 6964 یکیه ولی این از سری قدیمی هاست
6972 کنوود 50 تومن
برو اونجا که آدرس دادام بگو امیر فرستاده اونجا اصلی بهت میدهنقل قول:
باند اینفینیتی کابا 693 بهتره یا کدنس؟؟؟؟ پسرخاله من یه کدنس دسته دوم بسته 180 هزار تومان. ولی صدای بلند و شفافی داره بیسشم خوبه. میخواستم بدونم بین این 2 کدوم بهتره؟؟؟
مهدی جان شما اصلا به فکره این نباش که روی باند چه قدرتی رو نوشتهنقل قول:
صدا رو گوش کن
خوشت اومد بگیر
این جایی که امیر میگه فکر کنم برات تست هم بتونه بکنه توی باکس سیلد
سلام دوستان گلم! خسته نباشيد. دوستان يه پرايد دارم که سيستم صوتيش فايريکه خودشه و کلا همه چيزش ديگه داره حالمو به هم مي زنه...! هي واسه خودش سي دي رو ايجکت مي کنه! کيفيتش هم خيلي داغونه.
خلاصه اينکه من در ضمينه ي سيستم صوتي ماشين هيچ اطلاعي ندارم. اگه ميشه راهنمايي کنيد يه سيستم خوب با چقدر ميشه جمع کرد؟ با ۲۰۰ مي تونم جمع کنم؟ دوستان اگه قيمت پايينه يه قيمت پيشنهادي بديد و خلاصه اينکه راهنماييم کنيد که بدون اطلاع نرم پيش مغازه دار...!
واقعا ممنونم.
منتظر راهنماييهاتون هستم
سلام.با یکمی گشت وگذار رسیدم به این بلندگو.پایونرTS-A1683 گرد.قبلانم گفتم که دنبال یه باند کرد میگردم که بدون امپ روی چنجر فابریک پرشیا صداش خوب باشه.استید اگه اطلاعاتی راجبه این باند دارن لطفا راهنماییم کنن.چجور باندیه؟کیفیتش چجوریه؟میخوام4 تا روی پرشیا جای فابریکش بذارم.یه سوال دیگم داشتم اونم اینکه بلاپونکت های فابریک پرشیا خروجی امپ داره یا نه؟
salam.5150نقل قول:
کاپا میشه گفت شفاف ترین صدا رو داره بین باندهای بیضی ولی بیس خوبی نداره . اگه ساب داری به بیس بادن احتیاجی نیستنقل قول:
داداش اگه سیستم باز نیستی و با ولوم بالا گوش نمیدی یه پخش معمولی و یه جفت معمولی میکنه 200 تومننقل قول:
سلام.5150تصویری عالی است:18:
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام ساب هم بزارم. اگه ساب نخوام بزارم بین باند های بیس دار کدوم ها هستن و اینکه کدوم بهتره؟؟؟ مثلا بین کدنس و MTX کدوم بهتره؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
میشه یه پخش و باند خوب معرفی کنید . در حد سیستم نمیخوام .
تقریبا همه پخش پایونر رو پیشنهاد کردن فقط نمیدونم چه مدلیشو بگیرم . امروز یه پایونر دیدم منوی افتضاحی داشت و خیلی کند بود.
هزینش زیاد مهم نیست . میخوام چیزی که میگیرم ارزش داشته باشه
واسه باند هم خیلی ها 718 رو پیشنهاد کردن . البته من بیشتر کیفیت واسم مهمه و صدای خیلی بلند، زیاد واسم مهم نیست
نظرتون چیه؟
دوستان گلم کسی راجبه این بلندگو اطلاعاتی نداره؟باند گرد پایونرTS-A1683.لطفا راهنماییم کنین.عجله دارم
سلام دوستان؛
من پخش پایونیر4250 با باندکنوود 718 دارم؛
تا 200 تومن می خوام آمپلی و باکس بزارم؛
چی پیشنهاد میدین?
میشه باندرو هم از آمپلی گرفت که کیفیتش بهتر بشه?
میشه با 200 تومن دوتا ساب گذاشت?
ماشینم سمند ال ایکسه؛
بیس میخوای لیمیتد بگیر.نقل قول:
اگه کیفیت براتون مهمه پایونیر رو بی خیال بشید.سونی و کنوود صدایه قشنگی دارن.نقل قول:
باند هم میتونید MTX یا ارت کوییک بگیرید.
من نشنیدم صداشو.ولی اگه قیمتش زیره 50 تومنه زیاد حساس نشو همشون عینه هم هستن.نقل قول:
بودجتون برای چیزه درست و حسابی کمه.نقل قول:
بودجم تا چقدر باشه می شه چیز خوب بست?لطفا نوع و مدلشون رو هم بگید؛
ساب 3012 کنوود 2 کویل . 75 تومننقل قول:
آمپ هم 8105 حدود 145 تومن
ساب و آمپ میشه این قیمت . باکش هم 40 50 تومنی کنار بزار
بالاخره چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باند گرد خوب بدون امپ؟یه سوال دیگم داشتم.اونم اینکه بلاپونکت های فابریک پرشیا خروجی امپ داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=cyber861;6132836]بیس میخوای لیمیتد بگیر.
QUOTE]
ممنون. ليميتد چي هست؟؟؟ من اطلاعاتم كمه. در ضمن باند گرد و باند 6 در 9 همون بيضي چه فرقي دارن؟ كدوم بهترن؟؟؟ اينفينيتي كابا بيضي هست فقط يا گرد هم داره؟!!! ممنون
سلام من میخوام یه جفت کامپوننت برا درجلو 405 بخرم.سایز باندا 16 هست؟
بین 608cjbl &607cjbl&703kenwood کدوموانتخاب کنم؟رو 4اهم 80 وات میتونه بده آمپم این 3تا همشون 4اهمین؟
hd:7250
sp:p963JBL
SUB:GT5-S12
AMP:DTR4-500
amp sub:8104&8105 همراه خرید کامپ.
[QUOTE=mrmostafa;6135098]سلامنقل قول:
(با عرض پوزش از علي عزيز)ببين دوست من ليميتد درايو كردنش سخته.شما تا چه مقدار ميتوني هزينه كني؟
ليميتد اسپيكري بيضي از برند JBL هست.
اسپيكرهاي 6*9 همون بيضي و اسپيكرهاي گرد همون16cm هستند.کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://t2.gstatic.co...Pi7sYzZNKQ</a>
برند اينفينيتي هم هر دو نوع اسپيكر رو توليد ميكنه ولي اين مدلي كه شما منظورتون هست احتمالا همون بيضي هست.693.9i
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://t2.gstatic.co...QZme1zdAsw</a>
بله سايزش 16 هست.كن وود 4 اهميه ولي 608 و 607 ها 2 اهمي هستن.البته امها همگي 2 اهم رو ثاپورت ميكنن و مشكلي نداري.اتفاقا 2 اهم باشه بهتره:46:نقل قول:
سلام ..
دوستان من پخشم 8016 کنوود اسپیکر 718ex هست.تو صدای بالا پخش داغ میکنه صدا خراب میشه. مشکل از کجاست عزیزان؟؟؟
آمپلی داری؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خوب اولین دلیل این هست که اسپیکر های شما 3 اهمی و خروجی پخش 4 اهمی هست
دلیله دوم ضعیف بودن توان خروجی پخش هست که برای ولوم های پایین در نظر گرفته شده نه بیشتر از حد توانش
راه حلش هم خریدن آمپلی فایر یا پایین آوردن توقع هست :31:
پس بهتره تا بلایی سره پخشتون نیاوردین یه فکری به حالش بکنین ;)
--------
امیر جان همزمان شد :|
من سیستم تقریبا مثل شما هستنقل قول:
پخش 7016
بادن عقب 963
آمپ JBL GTO 75.4
آمپ ساب 8105 و ساب 3012
کامپ جلو JBL 608 گرفتم خدایی کیفیت داره نسبت به قیمتش خداس 70 وات RMS میخواد
سلام دوستای گلم.کسی که جواب سوالای قبلی مارو نداد.لااقل جواب اینیکی رو بدین.امروز رفتم پیش 1 نصاب.یه مدل باندایی رو تازه اورده بود به اسم fbl که میگفت انگلیسیه.35 وات گردشو میگفت 60 تومن.میخواستم ببینم کسی راجبه این باند اطلاعاتی داره؟اگه کسی تا حالا صداشو گوش کرده راهنماییم کنه.1683 پایونر هم اگه کسی دیده لطفا بگه چجور باندیه
من تو اسپیکر بیشتر کیفیت صدا مهمه تا صداییاد و کیفیت پاییننقل قول:
بعد همون kiv-700 فکر کنم برام بهتره چون من دنبال چیز جم و جورم تا اینکه یه ال سی دی تو دستم و یه پنلم تو جیبم باشه هی هر جا رسیدم بخوام ببرم و بیارم با حودم من همون پنل رو بتونم ببرم و بیارم برام کافیه
در مورد هزینه هم واقعیتش من تو نظرم حول وحوش 600 تا 700 مد نظرمه
سلام
آقايون اگه ميشه راهنمايي كنين.....
من تازگيا از برند ممفيس يه جفت باند گذاشتم رو ماشين.يه آمپ هم داشتم ولي نصاب مي گفت آمپ شما ضعيفه واصلا كيفيت نداره
يه حرفي كه نصابه مي زد مي گفت اين باد ها 70 rms wat ميده و اين حرفا
مشخصات باند
memphis 15-mc692
مشخصات آمپ:
mb acoustics 2800 xl
ضبط هم 4150 هستش.
يه جفت بانده جلو هم دارم.معمولي از همون برند ممفيس
چي پيشنهاد مي كنين از مدل هاي آمپلي واسه اين باندا؟
دوستم گفت اين آمپ رو نفروش.ازت ارزون مي خرن.گفت نگهش دار واسه يه ساب
اگه ميشه يه ساب واسه اين آمپ كه دارم معرفي كنين...؟
واسه اون باندا هم يه آمپ بهتر تا 100 اين معرفي كنين...؟
سلام ميلاد جاننقل قول:
بنده قبلا در مورد اين پستتون پاسخ داده بودم،درسته؟
سلامنقل قول:
نه
آخرين پيامو جواب ندادي حميدجان
بالاخره هیشکی پیدا نشد جواب ما رو بده؟باند 1683 پایونر قیمتش چنده؟با پخش بلاپونکت فابریک پرشیا خوب جواب میده یا اینکه پخش ضعیفه؟اخه رفتم پیش یه نصاب میگفت که پخشت ضعیفه و 1683 رو نمیکشه؟اساتید لطفا راهنماییم کنن اخه من از این ها سر در نمیارم.میترسم سرم کلا بره.1643 بهتره یا همون1683؟:sad:
1683 بهتره.ولی بدونه آمپلی زیاد فرقی نداره.نقل قول:
قیمتش هم 51 تومن زده پایونیر شاپ.حالا نهایت باید حدود 55 تومن باشه.
ولی من جایه شما بودم پخشم رو اول عوض میکردم.:46: