من که متوجه عرض شما نشدم.نقل قول:
ولی دوست من.
منم خودم از خدامه سرعت بعثت خوب بشه.
دو ماه است میخوام بیام بعثت بگیرم ولی همش شما میگید سرعت کمه.منم پشیمون میشم.
در ضمن من دانلود نمیکنم.بیشتر گیم آنلاین میزنم.
Printable View
من که متوجه عرض شما نشدم.نقل قول:
ولی دوست من.
منم خودم از خدامه سرعت بعثت خوب بشه.
دو ماه است میخوام بیام بعثت بگیرم ولی همش شما میگید سرعت کمه.منم پشیمون میشم.
در ضمن من دانلود نمیکنم.بیشتر گیم آنلاین میزنم.
طرح صبا نقره ای...الانماه رمضونه همه خوابن اینقد بالاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا شاتل نداره به من بگه سرعت دانلود روزانش چنده؟
پینگت که افتضاحه !!!:18:نقل قول:
نقل قول:
سرعت شاتل روزانه رو 2 مگ بسته شده حالا چه 128 بگیری چه مثلا 512
سلام
دوستان من دو تا سوال دارم :
اول اینکه امروز رفتم هزینه شارژ اینترنتمو پرداخت کردم ولی وقتی خواستم برم مخابرات بسته بود دیگه . حالا میتونم برم دفاتر خدمات ارتباطی تا شارژشو انجام بدن یا حتما باید همون مرکز مخابراتی که سرویس گرفتم ازش برم؟
سوال دوم اینکه طرح صبا طلایی گرفتم . دوره اول هزینه ش همون 26700 شده بود که تو سایت اعلام کرده . ولی برای دوره بعد که رفتم گفتن دیگه حالا باید ترافیکتو به صورت گیگ خریداری کنی. یعنی به ازای هر ماه 3150 تومن و هر گیگ هم 3150 تومن . اینطوری تقریبا همین طرح طلایی 38000 تومن میشه. میخواستم ببینم این کارشون درسته یا نه فقط تو همین مرکز اینجام میشه؟
ممنون
400 kB per secondنقل قول:
غیر از مخابرات فرشچی و صابری اکثرا روی 4 مگه - یعنی 400 تا 500 کیلوبایت دانلودنقل قول:
تو تمام طرفش این سرعت میده؟
قبلش بعثت داشتم رو یک مگ بود الان چند روزه اینو گرفتم رو سه مگه...!!!!!نقل قول:
من خودم نامحدود 512 دارم . یعنی دارم برجی 20 تومن میدم واسه یه سرعت 60 کیلو که فقط نامحدوده واسه دانلود و دیگه هیچی . دانلود که کم نمیکنم ولی بازی انلاین هم زیاد میزنم . قبلا راضی بودم چون واقعا پینگ خوب بود و قطعی نداشت .نقل قول:
اما حالا واقعا رو اعصابه این تایم اوتهاش . میدونی که توی بیشتر بازی های انلاین اگه قطع بشی یه ضرری توی بازی بهت میرسه . تازه بعضی بازی ها که کلا بنت میکنن واسه یه مدتی .
اگه یه بازه زمانی درست و حسابی داشته باشه که مشکلی نیست . اما الان میبینی پینگت روی 200 ثابته و میری توی بازی و بعد یه دفعه به مدت یه دقیقه تایم اوت شروع میشه و دوباره برمیگرده به حالت قبل و این باعث میشه کلی ضرر بخوریم . تازه بعضی ها هم بابت بازی انلاینشون پول هم دادن و ضرر مالی میکنن .
البته خوشبختانه واسه دانلود هیچ مشکلی ندارم . فقط تنها مشکل من همین پینگه که افتضاحه . میدونی که با شیر کردن زیاد پینگ میره بالا . من چند وقت پیش قبلا از اینکه وضعیت اینطوری بشه یکی از دوستان که پشتیبان شاتل بود اومد گفت مخابرات قراره همینجوری کیلویی به بعضی ها پهنای باند و سرویس ارزون بده که کلی روی کیفیت سرویسهای دیگه مخابرات تاثیر میزاره و ممکنه ملت برن isp های دیگه .
اون زمان نفهمیدم دقیقا چی میگفت اما حالا فکر میکنم منظورش از اون سرویسهای ارزون همون طرح خانوداه بوده . شایدم من اشتباه میکنم . به هر حال از همون زمان تقریبا این مشکلات پیش اومد.
نقل قول:
تمام این حرف های شما برای من هم دوست من.
یعنی منم بازی میکنم و اکثرا هم با همین مشکلات شما سروکله میزنم.
اکثرا هم توی بازی اگه من هاست نباشم بازی لگ میزنه در حد3 تا 4ثانیه.( مواقعی که یه خارجی هاست باشه )
20 تومن واسه 512 ؟؟؟نقل قول:
این دیگه چه سرویس ایه؟
مگه شما از مخابرات سرویس نداری . خوب مخابرات همین تازگیها سرویس های حجمی گذاشته که . سابقه سرویس های نامحدودش که زیاده . من الان یه سالی هست که سرویس نامحدود 512 دارم که ماهی 20 دارم میدم .نقل قول:
اوکی درسته.سه ماه اش میشه همون 60 تومن.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
میخواستم بپرسم شما که 512 نامحدود داری سرعت دانلودت روی چنده؟
سرعت دانلود مشکلی ندارم (با اینکه تو کار دانلود فیلم و ارشیو فیلم هستم) و سرعت به طور ثابت روی 60 هست (ساعتی 220 مگ تقریبا) . تنها مشکلی که چندوقتی هست شروع شده همون مشکل پینگ هست که تایم اوت زیاد میده و واسه بازی انلاین روی اعصابه .نقل قول:
سلام به همه بچه مشهدی های گل گلاب
من تازه از تربت حیدریه میخوام دانشجو بشم و بیام مشهد درس بخونم و می خوام یه اینترنت توپ و مناسب با نیازم بگیرم ، اینه که میخوام نظرتون رو در مورد ISP ها بپرسم .
شرایط و نیازهای من :
حداقل سرعت دانلودی که میخوام : 120 و حداکثرش هم هرچی شد . کلا خوره اینترنتم و یه جورایی نامحدود برام بهتره . الانم یک 512 شو دارم که بد نیست فقط خیلی قطعی داره و نوسانش هم بالاس.
تا ماهی 60 هزار تومنم مشکلی ندارم ، فقط بهترین سرور رو برای دانلود و وبگردی میخوام .
حالا به نظر شما مخابرات خوبه یا نه ؟؟ یا اصلا یه شرکت دیگه پیشنهاد میکنید ؟؟
یه چیز دیگه . من بعد کنکور که رفتم دوسه تا شرکت برای گرفتن اشتراک همه شون گفتن محدودیت خانگی نداریم و سرویس های دومگ را هم میشه انتخاب کرد. تو مشهد هم اینطوریه ؟؟
( راستی منطقه خونه مشهد هم استقلال هست ، اگه کسی اونجا هست که میتونه کمک کنه ؛ ملتمسانه خواهش میکنم دستمو بگیره که چهارسال دانشجویی دعاش کنم :42: )
مخابرات نامحدودش بالاترینش 512ست. در بهترین حالت سرعت 60 هست.پشتیبانیشم صفره.سه ماهه 63 تومن.من بازی انلاین نمیکنم فقط خیلی دانلود دارم.واسه همین نامحدود بودنش توی کار دانلود خوبه.ولی خوب سرعتش نصف اون سرعتیه که مد نظرته.
با این تفاسیر بهتره بری سمت سرویسای حجمی.
با تشکر از Still Alive عزیزیه سوال دیگه ، من اینجا و در این ساعت ( یعنی تو شهر خودمون تربت حیدریه و بعد از ظهر پنجشنبه ) کلا یه افت سرعت شدید پیدا میکنم و بعدش هم کلا در روز جمعه اینترنتم قطع میشه !! :19: :44: :37: انگار که کلا روزهای جمعه اینترنتهای نامحدود رو قطع میکنن که یه وقت زیادی دانلود نکنیم !!میخوام بدونم تو مشهد هم همینطور است و باید برای جمعه هام یه فکر دیگه ای بکنم ؟؟؟ و یه سوال دیگه : سرویس های نامحدود صبانت ( از شرکت سابین نت ) که لینکشو پایین میذارم ، چطوریاس ؟؟ کسی اگر داشته یه کمکی بکنه لطفا لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید
من که تاحالا نشده این مشکل و داشته باشم جمعه ها هم مثل روزای دیگست.
سوال دومم ایشالا دوستانی که صبانت دارن کمکت میکنن :46:
یکی همینجا میگفت با شاتل تا ۴۰۰ میره براش
اگه نامحدود میخوای بگیری صبانتو بیخیال شونقل قول:
بهترین گزینه مخابراته برای نامحدود
جمعه ها هم وصله اینترنت مثل همه ی روزا!
سلام .میخواستم بپرسم تو طرح بعثت اگه شبا زیاد دانلود کنی محدودت میکنن یا نه و یا از ترافیک روزانه کم میشه یا نه ؟
این قضیه طرح آزاد چی کسی میدون؟
متاسفانه ۱ هفته هست که سرعت من که طرح بعثت دارم و سرعتم رو ۱ مگ بسته شده بود شبا به کمتر از نصف میرسه؟؟؟خدا لعنتشون کنه
کسه دیگه ای هم هست دچار این وضعیت شده باشه؟؟؟
آره بابا سرعته منم خیلی کم شده...واقعا خدا لعنتشون کنهنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از تهرانه تا چند روز آینده رفع میشه
امیدوارم واقعا مشکل رفع بشه نمیدونم چرا چشمم آب نمیخوره میترسم نکنه سیاست جدیدشون باشه.اگه اینطور باشه متاسفانه باید آماده هجرت به یه شرکت دزد یا دره پیت دیگه بشیم.روزانش که 1 مگ بیشتر نمیشه شبا هم اگه قرار باشه اینطوری بشه دیگه ارزشی نداره این صرح بعثتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتت.(تر زده)نقل قول:
نه بابا درست شد.
دیشب از ساعت 4 به بعد درست شد سرعت.تا ساعت 7 صبح 1 گیگ آورد!
سلام من صبانت دارم خیلی ازش راضیم سرعت دانلود شبانه عالی شده رو 190 کیلوبایت هست. البته من سرویس 2 مگابایت دارم
پینگشم شبانه روز بین 120 تا 140 دیگه افت نمیکنه اصلا هم تو این یک سال قطعی هم نداشته.این پینگ که تو عکس پینگ سرور صبانت
هست.پینگ خط همونیه که بالا گفتم .:7:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بین شاتل و صبانت کدومشون مناسبتر هست؟ از لحاظ قیمت و دانلود شبانه منظورم هست.
دوستانی که از این سرویسها استفاده کردن ممنون میشم بنده رو در این زمینه راهنمایی کنن.
دوستم شاتل داره میگه خیلی خوبه
کدوم منطقی؟
من الان از سرح بعثت مخابرات دارم استفاده می کنم، می خواستم ببینم کسی هست اینجا وایمکس داشته باشه ، اگه هست سرعت و کیفیتش و .. چه جوری و از کجا گرفتین!
ممنون
نقل قول:
اصلا دورو بر وایمکس نرو
1-مثلا 128 سرعت از 15.8 کیلو بیت هیچوقت بیشتر نمیشه
2-واقعا گرونه برای 128 بسته تشویقی 1 گیگ یکماهه 6000 تومان ---- و 3گیگ یکماهه 13000 تومان وبرای بقیه ترافیک ها و ماه بیشتر قیمت بالاتر
3-شب ها هم از امروز 1مهر برای اعتباری ها 2 تا 6 صبح
ping4 هم واقعا افتضاح
5-مودم مخصوص ایرانسل جدیدا گران شده
من خودم دارم میرم به سمت مخابرات---------------
سلام از دوستان نظر می خوام زنگ زدم تلفن 2030 اپراتور فرمودن چون خط شما فیبر نوری هست فقط طرح های طلایی و بعثت هر دو 6 ماهه می تونید بگیرید وهیچ طرح دیگری و یا از شرکت دیگری نمی توانید
1- اگر نمیشه پس چرا 6 ماهه ها فقط میشه (پول بیشتر)
نقل قول:
من خودم دفعه پیش سه ماهه طرح بعثت رو داشتم، فکر نکنم مشکلی در این مورد وجود داشته،
نقل قول:
من مشکلی در قسمت هزینه هاش ندارمف سرعتش خوب باشه، برام کافیه
کسی هست اینجا از مبین نت 2Mbps گرفته باشه؟
سلام دوستان من برای یکی از اقوام نزدیکم مخابرات 3 ماهه نامحدود 256 گرفتم و الان که دانلود میکنه با سرعت 15 الی 25 خیلی کند دانلود میکنه مثل سابق نیست که بین 30 الی 40 دانلود بده نرم افزاری نیست کمی سرعت اینترنت رو افزایش بده؟
سلام با اینکه خط منطقه ما فیبر نوری است و 4 روز پیش گفتن طرح های بالای 6 ماه فقط میدن امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن طرح خانواده شما فعال شده
من شاخ در اوردم
اصلا طرح خانواده نخواستم اونا هم که قبلا گفتن غیر ممکنه
سرعتی که به شما اعلام میشه فیکس همیشه ثابته مثلا 128---16کیلو بایت با دانلود منجر نه کمتر نه بیشترنقل قول:
دوستان من صبا طلایی دارم سرعتش خیلی خوب بود. میخواستم بدونم اگه برم بعثت سرعتش نسبت به صبا کمتره؟ بیشتره؟ یا سرعتا یکیه فقط طرحش عوض شده؟ ممنون
من خودم قبلا صبا طلایی داشتم ولی از من میشنوی فعلا اگه می تونی سمت مخابرات نیا، همون رو بچسب خیلی بهتر از مخابراته!نقل قول:
الان سرعت دانلود 120 کیلو حداکثرشه - شب ها هم که کلی قطع میشه