نمیدونم.انگار تا دیده بود ترایب ندارم حمله کرد.منم مدرسه بودم.وقتی برگشتم دیدم لویالتیم شده 37.
2تا حمله دیگه کردش سقوط کردم.
Printable View
نمیدونم.انگار تا دیده بود ترایب ندارم حمله کرد.منم مدرسه بودم.وقتی برگشتم دیدم لویالتیم شده 37.
2تا حمله دیگه کردش سقوط کردم.
نقل قول:
من به رئیس ترایبمون میل زدم و گفتم که تو با تجربه هستی و وقتی نیروهات خونه نبودن بهت حمله و نوبلت کردن
کی اینجا خوره بازیهای فوتبالی هست البته از نوع آنلاینش؟
بابا من که گفتم ریستارت کن
آره.منم بهش میل زدم جریانو گفتم.امیدوارم قبول بکنه که بیام توی ترایب.انتقام میگیرم ازون نامردی که در عین ناجوانمردی نوبلم کرد.یه سری بچه های دیگه هم هستن که اگر بشه آوردشون توی ترایب خوب میشه.بهت میل میزنم اسماشونو بهت میدم.همشون امتیاز بالا هستن.
نکنه منظورت همون رفیقت فاطمه هست؟؟؟؟؟:21::21::21::21::21:
اون رو من دعوت کردم و به ترایب ما میاد.:27::27::27::27::27:
علی اس اس من تو هتریک هستم.همون اینتر تو پارسوتبالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .همون که تو اسرار یک میل از آمریکاییه گذاشته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به بهزاد خان!!!!!
بابا یه چیزی بگو خجالت نکش
یکی ما رو دعوت کنه(276|680) K62
بردیا حالا تکلیف اون نیروهایی که وسط راه موندن چی میشه؟:13:
ای بابا.حالا اسمشو نگو.نترس.اگر بخوام کاری میکنم که تو اون ترایب نیادش.در ضمن اون رفیق من نیستش.گفتم بهت که میخواستم ایرانیا رو جمع کنم.اون الان نزدیکتره به من.درضمن شما تو k73 و k74 عضوی ندارید.بیاد تو ترایبتون که چی بشه؟نقل قول:
البته هر چی خودش خواست.اصلا به من چه.مگه من باهاش صنمی دارم.یادته گفتم من ....سر دارم؟
نمیدونم.شاید برن به همون روستا.شایدم نرن.نمیدونم والله.بار اولمه که نوبل میشم.راستی علیرضا من با این ریگولس بلک ترجیح میدم به ترایب الندیل برم.نزدیکتر از همه جا بهم هستش.نقل قول:
فعلا" دارم نظرت می کنم ... :46:نقل قول:
آخه نینی تو همکله داری که همسر داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ا تو هستی؟ می گم چرا تبلیغ هت تریک نمی کنی/.؟ بزار ترجمش تموم بشه می گم چه سایت باحالیه! این تریبال با این همه سرو صداش 50 تا عضو ایرانی نداره ولی هت تریم 494 داره/! تازه ترجمه بیاد بالا بیشتر هم می شهنقل قول:
اسم تیمت توی تریبال چیه؟
بابا دست کم نگیرید منو.باور نمیکنی خب نکن.مگه من میخوام به زور به تو بقبولونم.اصلا اونو دعوت کن.من آدم خیانتکاری نیستم.future wife خودم برام بسه.راضی شدی حالا؟باور نکنی هم من مشکلی ندارم.نقل قول:
اریو اینجا چیز خصوصی نداریم میری به بهزاد پیام خصوصی میدی!!!!!
اسم تیمم تو هتریک fc_int3r هست.تو تریبال تیم ندارم.ده دارم که asterix cityیه.نقل قول:
آره اگه فارسی بشه براش یک تاپیک میزنیم 2 تایی:10:.اون موقع خودمونم باید تیمامونو بدیم به اینا:31:
ولی خارج شوخی دیگه هتریک جا واسه تبلیغ نداره!همینجوری فوله فوله:27:
ازش درخواست کمک کردم.قراره برام ساپورت بفرسته.خوب شد؟یادآوری اینکه من روزه هستم.آدم روزه دار دروغ نمیگه.خوبه علیرضا خان؟نقل قول:
علیرضا تو از کجا فهمیدی کلا ؟؟؟
بردیا جان شرمنده ,من نبودم که بهت کمک کنم ,خودت که میدونی من صبح ها گرفتارم و نمیتونم بیام تو نتنقل قول:
آخه خیلی سریع نوبل شدی
کاری نداره آخه.پروفایل من و تو رو دیده.بعد فهمیده جفتمون توی پیام خصوصی هستیم.فهمیده داریم به هم پی ام میدیم.
اشکال نداره.میخواستی هم نمیتونستی کمک کنی.چون با سواره نظام باهام16 ساعت فاصله داری.من تو 12 ساعت نوبل شدم.هیچی نیرو نداشتم که جلوشو بگیرم.ولی اشکال نداره.از صفر شروع میکنم.فعلا هم که نزدیک هم هستیم.
بچه ها امیر تیموری هم هر2تا روستاشو از دست داد.امتیازش صفر شده.
مختصات دهکده جدیدت و بده هر وقت تونستم برات ریسورس میفرستمنقل قول:
بابا انبارم دیگه جا نداره.بزارید بعدا.تو فردا بفرست صفا جان.بزار من فعلا جا برای ریسورسای بقیه باز کنم.بهزاد هم لطف کرد ساپورت فرستاد.
من همش 20 تا Sword Man داشتم که فرستادم....نقل قول:
شرمنده. دار و ندارم همینا بود.
بچه ها من فکرامو کردم.دیگه ادامه نمیدم.الانم دهکدمو بن میکنم.دیگه حوصله شروع کار از اولو ندارم.ترجیح میدم بیشتر به درسم برسم.چون امسال کنکور دارم و خیلی برام مهمه.البته کارم تو ورلد11 رو ادامه میدم ولی اینجا دیگه از صفر شروع نمیکنم.من یه روستای دیگه هم دارم.هرکسی ریسورس خواست بهم بگه تا براش با استفاده ازون روستا بفرستم.ازهمتون ممنونم.
وقتی بهمون حمله می شه پیام می یاد و شمارنده معکوس اگر رفرش کنیم صفحه رو شمارنده می رود باید چیکار کنیم که شمارنده رو ببینیم از کجا بریم؟
ملت بریزین راند راه افتاد.من که نفر 250 ام رفتم تو.زود پر شد.در عرض 10 ثانیه!
باید آپدیت کدوم رو بالا ببرم تا بتونم شمشیر زن بسازم؟ چرا فعال نیست؟
میگم بچه ها تریب ورلد 10 چی شد منهدم شد؟؟؟؟؟؟؟
شما همین ninjosto هستین ؟؟؟نقل قول:
+حامد خان ترایب را دیسبند کردند ، تا مثلا" به اعضا حمله نشود که اونهم دو نفر روستای خود را از دست دادند !!!
یه وقت جواب ندین براتون مالیات می یاد!
jisga کدوم ترایبی؟
خودم یه ترایب دارم
~Holy~
707 , 289
شما لول ساختمونهات و بزار تا من بگم کدوم و باید آپگرید کنینقل قول:
من که نتونستم بیام راند.عیبی نداره تو 10 و 11 ادامه میدم.
آریو ول نکن.با اون ای دی دومت رجلوس بلاک ادامه بده ما هم بهت کمک میکنیم.
Village Headquarters (Level 5)
Barracks (Level 4)
Rally point (Level 1)
Market (Level 1)
Timber camp (Level 14)
Clay pit (Level 15)
Iron mine (Level 10)
Farm (Level 3)
Warehouse (Level 7)
Hiding place (Level 3)
Wall (Level 5)
سعی کم آهنت رو هم همزمان با سفال و چوب آپ کنی.شاید الان به نظر بیاد به دردت نخوره ولی توی مراحل بالاتر خیلی آهن لازم داری مخصوصا برای ساخت سواره نظام.
باید آهنگریت لول یک باشه.باید ریسرچ هم بکنینقل قول: