دوستان چطور میشه PS EYE رو تبدیل به وبکم کرد؟
Printable View
دوستان چطور میشه PS EYE رو تبدیل به وبکم کرد؟
سلام
خسته نباشید....اقا من یه راهنمایی می خواستم..از دوستان..؟
من کنسولم ماله یک سالی میشه و هاردش هم 80 بید..خیلی هم تمیز هستش...؟
می خوام اون رو 250 تومان با یک دسته بفروشمش.؟ به نظرتون خوبه با این قیمت ..ضرر نکنم..؟
بعد به جاش می خوام یدونه اسلیم طرح فاینال فانتازی دیدم عجیب زیبا با 250 هارد و دو دسته.
مناسب می دونید یا نه..؟
سلام ، مرسینقل قول:
تاپیکایی که من در مورد فروش PS3 دیدم ، اکثرا قیمت پیشنهادیشون تو همین مایه ها بوده ( بعضی ها بیشتر ) مشتری ها هم حدود 200 میخاستن ، چون فقط خود کنسول با یه دستس به نظر من اگه 250 مشتری پیدا شه ضرر نکردی ، چون سخت کسی پیدا میشه که بیشتر بخره . ( البته باز بیشتر تحقیق کن )
در رابطه با اون اسلیم 250 هم قیافش رو که پسندیدی هارد هم چیز لازمیه . بیشتر ، بهتر . ( خیلی هم که فت و اسلیم تفاوتی ندارن ، اگه فت بهتر بود که نمیومد اسلیم بزنه ، اگه اسلیم بد بود که نمیومد تو سری های بعدی فقط هاردشو عوض کنه به 160 و 320 )
نظر شخصی : خیلی هم واجب نیس که اونو بدی یه 250 بگیری. چون باید 200 تومنی بزاری رو پولت بعد بگیری .
دوستان--يه بازي PS3 اگه اين مدل باشه يعني چي؟؟؟BOXSHOT UK
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
به نظر من فت بهتره---اگه ايراد نداره و سالمه عوضش نكن!!!نقل قول:
آموزش :نقل قول:
درایور :کد:http://nuigroup.com/forums/viewthread/2921/
کد:http://codelaboratories.com/downloads/
سلام بچه ها لطفا راهنماییم کنید
الان قسمت پلی استیشن 3 چقدره؟البته ما تو تهرانیم و میخوام از میدان امام خمینی (توپخونه)تهیه کنم
بعد قیمت دسته هاش چی؟آکبند بخری 2 تا دسته داره یا یه دونه؟
نیازی به مموری کارت داره مثل پلی 2؟اگه داره قیمتش چنده؟
ممنونم
در ضمن حوصله نداشتم 263 صفحه رو بخونم اگه تکراریه شرمنده جوابش برام مهمه
نقل قول:
سلام ، مرسی
تاپیکایی که من در مورد فروش PS3 دیدم ، اکثرا قیمت پیشنهادیشون تو همین مایه ها بوده ( بعضی ها بیشتر ) مشتری ها هم حدود 200 میخاستن ، چون فقط خود کنسول با یه دستس به نظر من اگه 250 مشتری پیدا شه ضرر نکردی ، چون سخت کسی پیدا میشه که بیشتر بخره . ( البته باز بیشتر تحقیق کن )
در رابطه با اون اسلیم 250 هم قیافش رو که پسندیدی هارد هم چیز لازمیه . بیشتر ، بهتر . ( خیلی هم که فت و اسلیم تفاوتی ندارن ، اگه فت بهتر بود که نمیومد اسلیم بزنه ، اگه اسلیم بد بود که نمیومد تو سری های بعدی فقط هاردشو عوض کنه به 160 و 320 )
نظر شخصی : خیلی هم واجب نیس که اونو بدی یه 250 بگیری. چون باید 200 تومنی بزاری رو پولت بعد بگیری .
اقا دمتون گرم خریدم.نقل قول:
به نظر من فت بهتره---اگه ايراد نداره و سالمه عوضش نكن!!!
اسلیم با طرح فاینال فانتازی 13 که لایتینگ نشته بید دسته هاش هم همین مدلی یه عکس از کنسول میزارم.
ولی هم صداش خیلی کم شده نداشت و دیگه اصلا نداره.
یه عکس واستون میزارم دور هم حالشو ببریم.
مرسی
سلام ، اسلیم 120 حدود 375-385 ، 250 هم حدود 410-420 ( اگه بخوای بازی کپی اجرا کنی اونم حدودا 25 تومنی خرج داره )نقل قول:
دسته هم حدود 50 ، 2 تومن کمتر بیشتر ، اکبندش هم یه دونه داره ، باید یکی جدا بخری
نیاز به مموری هم نداره ، خودش هارد داره .؟!نقل قول:
263 صفحه
شرمندگی چرا ؟؟ :20: جواب سوالات هر روز فرق می کنه با روز دیگه :31:نقل قول:
اگه تکراریه شرمنده
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
مبارکهههههههه ، ایول . اصلا صدا در نمیاد ازش .نقل قول:
آقا عکسو بزار زود حال کنیم
كسي هنوز اين بازيرو نديده واسه ps3؟؟؟قرار بود اين روزا بياد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید خدا یا Update جدید اومد یا من از PSN کلا BAN شدم .
دیگه نمی شه توی PSN رفت . پیغام Update کردن می ده .
اون یک روزی که PSN بسته بود رو امنیتش کار کردن...نقل قول:
سلام یه سوال داشتم من دانگل رو که متصل میکنم سبز میشه بدون اینکه هیچی وصل کنم اضافه ...روی APP_HOME/PS3_GAME که میرم مینویسه
AN EROOR OCCURRED DURING THE START OPERATION
(80029F14
میخواستم بدونم دستگاه شمام اینجوری هست یا نه... بازی کپی هم نشون نمیده
این همونیه که بازسازی شده و گرافیکش بهتر شده و خرده کاری هاش بیشتر شده و ....نقل قول:
یا همون سه تای PS2 رو برداشتن چپوندن توی بلوری ؟
پریروز ریلیز شده :کد:http://www.gamespot.com/ps3/action/princeofpersiatrilogyinhd/index.html
دیگه هیچ راهی برای رفتن به PSN نیست . :13:
Ban شدم واقعا ××× :19:
مگه PSN هم بن میکنه ؟نقل قول:
فکر نکنم بن کنه.ولی دیگه با دانگل نمیشه بری.نقل قول:
باید حتما 3.50 شی.
به شخصه سونی رو میپرستم خیلی کارش درسته.هنوز یه هفته نشد همه -- هارو بست.:5:
دوست عزیز برای استفاده از بازی های کپی شما باید یه برنامه مثل اوپن منیجر هم روی پلی استیشن سه تون نصب کنید بدون هیچی معلومه هیچی نشون نمی ده اون خطا هم که گفتید خیلی عادی و طبیعیه ! یه بک آپ مینجر نصب کنید و از طریق اون بازی ها رو اجرا کنید ...نقل قول:
از اين دسته ها مشكي گير مياد؟؟؟؟؟؟؟؟
این مدل اولیه ی دسته ی PS3 هستش بعدش فکر کنم کنسل شد!نقل قول:
این یکی از دسته های فیک هستش که تو نت برای ps4 پخش شده و به نظرم کاملا فیک هست چون اصلا توی دست راحت نیست
یه لحظه فکر کنید این تو دستتون باشه؟
سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم
- کنسولم مشکل پیدا کرده
وقتی روشنش می کنم یه چراغ زرد نشون میده بعد چند ثانیه چراق قرمز رنگ چشمک میزنه
اینترنتو که جستجو کردم فهمیدم که به این مشکل میگن RLoD
راستش من آپدیت خاصی هم روی کنسولم نصب نکردم و فقط بطور معمولی بازی می کردم
- قصد داشتم همین -- کنسول رو انجام بدم و یو اس بیشو بگیرم فقط میخواستم مطمئن بشم که در اجرای بازی ها با این -- مشکلی وجود داره یا نه ؟ منظورم اینه که براحتی میتونم بازی کنم ؟
البته اول باید کنسولمو درست کنم . اگه کسی قبلا همچین مشکلی داشته یا اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم کمک کنید
دوستمون راست می گه . اگه دسته های PS3 این بود فکر کنم کسی طرف PS3 (ع) نمی رفت .
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
چراغ زرد تو مایه های همون سه چراغ X360 هستش ولی نجات کنسول از این خرابی درصدش بالاتر هستش . بهتره به یک تعمیر کار مراجعه کنید.نقل قول:
H A C K هم هیچ مشکلی نیست فقط PSN قیدش باید زده بشه .
شما تعمیرکار خوبی رو سراغ دارید البته به جز نکست جن
در کل منظورم آینه که آدم مورد اعتمادی باشه و کنسولم رو سالم تحویل بگیرم
در مورد دلایل بروز این مشکل اگه توضیح بدید ممنون میشم
نه متاسفانه . بنظرم همون نکست جن بهترین جا هستش .نقل قول:
دوستان کس دیگه ای رو سراغ ندارید
خیلی مهمه
ممنون
من از این مدل دیدم ولی برای Ps3 نبود .نقل قول:
نقل قول:
آقا کی گفته این دسته ها Fake PS4 هست !!! :31:
تو اولین معرفی PS3 این دسته ها عرضه میشدن که تو همون اوایل کار با نارضایتی مردم روبه رو شدن و Sony مجبور شد دوباره یه Play Back به محصول خودش بزنه و از دسته های قدیمی استفاده کنه.
این دسته ها مخصوص PS3 ساخته شده بود.
بله . همینجا آقا میثم خودمون تو این زمینه کار میکنن و تعمیر کار های خوبی هم به احتمال زیاد میشناسن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=411575
منم بودم اعتراض می کردم . به جای PS3 باید باهاش بومرنگ بازی می کردیم !!! :31:
آقا این GT 5 کنسولمون ( :31:) عجب چیزیه !!!
خیلی خوبه فقط یه کم زمان نصب رو کم کنن ( مینویسه 30min ولی لا اقل 45min شد واسه من ، بلکه هم بیشتر )
افتخار میکنیم به PS3 :5:
مبارک هممون باشه :11:
دوستان الان قیمت یک پی اس 3 چنده ؟
من پرسیدم فروشنده گفت الان فقط مدل اسلیم 120 و 250 هست و قبلیا دیس شدن
قیمت هم گفت حدود 380 !!!
شما اطلاعی از قیمت دقیق ندارید ؟
دقیقا قیمت همین 380 تومنهنقل قول:
250 گیگ هم 420
160 هم پیدا میشه قیمت ندارم
فت هم دیگه نیس نو.
الان 380 تومن من یه دونه بخرم
میخوام هکش کنم
تو ایران انگار مطمئن ترین جا همین بازی رایانه هست
اونام میگن که شما هر موقع میخوای با -- بازی کنی دانگل رو میزنی به کنسول و بازی می کنی هر موقع هم خواستی آنلاین بزنی دانگل رو درمیاری و بدون مشکل آنلاین بازی می کنی
در ضمن من شنیدم که این -- مال آپدیت 3.41 هست و روی 3.42 اجرا نمیشه
یا میشه و درست اجرا نمیشه
خلاصه من خیلی حساسم فقط میخوام مطمئن بشم که بدون هیچ گونه مشکلی میتونم بازی های دلخواهمو انجام بدم
کسی میتونه توضیح بده در این مورد ؟
نقل قول:حق با farbod N73 me.اوایل که ps3 معرفی شد قرار بود با این دسته عرضه بشن ولی به ببعضی از کاربرا که داده بودن واسه تست نپسندیده بودن!نقل قول:
اگر ps3 رو دانگرید کنیم بعد دوباره میشه آپدیت کرد؟
بله .نقل قول:
ولی این چه کاری که دانگرید کنیم بعد Update .
یک دفعه به فریم مورد نظر دانگرید کنید .
ما قصد درایم فردا یه گراند توریسما پنج بخریم ، البته دستگاه رو کپی خور نگه می داریم و تا آخر ماه یه پلی سه دیگه می خریم ... بزنیم تو خط آنلاین و زندگی دوباره :) اصلا با دانگل پلی سه حال نمی ده احساس می کنم آتاریه !
واسه GT5 جوووووون باید آپدیت کرد دیگه:31:نقل قول:
من ميخوام با كنسول يه فيلم دانلود كنم---اما 13 تا لينك داره كه فقط آدرس گذاشته---حالا راهي واسه دانلود كردن هست؟؟؟
بالاخره تونستم!!!
این مشکیه؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
از اين دسته ها مشكي گير مياد؟؟؟؟؟؟؟؟