یه عکس از یه نسخه ای از Assassin's Creed دیدم تو استانبول بود
میخواستم بدونم این کدوم نسخه هست؟ منتشر شده؟
Printable View
یه عکس از یه نسخه ای از Assassin's Creed دیدم تو استانبول بود
میخواستم بدونم این کدوم نسخه هست؟ منتشر شده؟
Down of War 2نقل قول:
دوستان چند تا بازی ترسناک بگین میخوام پشت pc سکته کنم:31:
Fear 3
Dead man Hand
ResidentEvil همه نسخه هاش
doom3 يكخورده قيديميه اما بهترين گرافيك را در زمان خودش داشته
تو اون زمان بد نبود اما الان بازی کردنش فکر نمی کنم حال بدهنقل قول:
سلام.
خیلی دنبال این بازی توی نت گشتم اما هیچ ردی ازش پیدا نکردم. منظور بازی شورش در شهر پلی استیشن 1 هست که بصورت دو نفره بود همونی که یکیش اگه اشتباه نکنم یه پسر بچه بود که چوب دستی داشت و یکی یه مرد قد بلند که فقط با پاش ضربه میزد. اطلاعات بیشتری ندارم.
لطفا یا لینک دانلود و یا فقط نام بازی رو اینجا بزارید ممنونم
سلام می خواستم چندتا بازی قشنگ اعتیاد آور 2 بعدی تو سبک بازی های :
farm frenzy
limbo
plant vs zombies
chicken invaders
بازی استراتژیک فانتزی adventure RPG تو سبک :
heroes of might and magic
king bounty
heroes of chronicles
معرفی کنین.
با تشکر
سلام
:22:من بازی zombie shooter2و zombie shooter3 رو می خوام اگه کسی 1.2 زامبی شوتر رو می خواد اپلودش کردم
:14:همین طور بازی alien shooter2 و alien shooter3 رومی خوام و اگه الین شوتر 1.2 رو خواستید اپلودش کردم
با تشکرwolf458:10::15:
=zambie shooter
کد:http://dc336.4shared.com/download/dGhvI_-S/Zombie_Shooter.rar?tsid=20110921-131003-ce057e81
http://dc234.4shared.com/download/nij6yqy6/alien_shooter.rar?tsid=20110921-122715-33daac03=alien shooter
سلام بین بازیهای crysis warhead و crysis 1 هر کدوم که قشنگتر هست و لطفا لینکشو بزارید.ممنون.
اسم بازی crysis beat هست یادمه لینک دانلودش بود تو گوگل بگردین پیدا میشه حجمش 200 مگ هست.نقل قول:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
مثل بازی های سری اول world of goo و super meat boy هستننقل قول:
تو سبک سری دوم هم بازی جدید bastion هست می تونی دانلود کنی .
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
جفتشون تقریبا مثل همن ولی warhead جدیدتره .نقل قول:
crysis warhead مربوط به همون crysis 1 میشه (حالت یه dlc داستانی رو واسه crysis 1 داره) اما به نظر من crysis warhead جالب تر بود :46:نقل قول:
یه سال از بازی Need for speed hot pursuit 2010 میگذره اما ea هنوز خبری از ورژن جدیدش نداده لطفا هر کی خبری داره بزاره.راستی grand turismo و killzone تا چند رو pc هست؟
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
همین الان ea رو چک کردم ver جدید nfs به نام nfs the run روز 15 نوامبر 2011 منتشر میشه.:27:
نقل قول:
سلام.
خیلی دنبال این بازی توی نت گشتم اما هیچ ردی ازش پیدا نکردم. منظور بازی شورش در شهر پلی استیشن 1 هست که بصورت دو نفره بود همونی که یکیش اگه اشتباه نکنم یه پسر بچه بود که چوب دستی داشت و یکی یه مرد قد بلند که فقط با پاش ضربه میزد. اطلاعات بیشتری ندارم.
لطفا یا لینک دانلود و یا فقط نام بازی رو اینجا بزارید ممنونم
نقل قول:
اسم بازی crysis beat هست یادمه لینک دانلودش بود تو گوگل بگردین پیدا میشه حجمش 200 مگ هست.
با عرض معذرت چیزی پیدا نکردم میشه بیشتر کمک کنید
بفرمایی اینم لینک دانلودشنقل قول:
کد:http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_ISOs/Crisis_Beat_%28E%29/51940-download
با سلام
ایا The Dishwasher-Vampire Smile واسه pc اومده؟
اگه اومده لینک دانلدشو لطف کنید
ممنون :40:
اساتید محترم لطفا گیم که تا 2 ماه یا 3 ماه دیگه میاد یه لطفا کنن
لیست شو توپست بزارن
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
???????????????????????
سلام یه بازی استراتژیک با گرافیک بالا میخوام :8:
میشه یه بازی مثل faces of war بگید؟؟؟
این لیست کامل بازیهای تایید شده تا سال 2013،کافیه؟؟؟؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6441909&postcount=962
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
نقل قول:
Total War:Napoleon
Total War:shogun 2
R.U.S.E
و تا جند روزه دیگه هم میتونید Stronghold 3 رو امتحان کنید...............
فقط بگید اومده؟؟نقل قول:
بله عرضه شده،در تاریخ April 06, 2011.................
اوایل سال 90..............
چندتا بازی توی سبک Star Defender 4 و بازی مرغی Chicken Invaders 3 Christmas Edition توی این سبک ها باشه
وقت بخیر
یه بازی توپ هم تو سبک Darksiders معرفی کنید ممنون میشم می خوام از لحاظ جذابیت هم یا هم سطح یا بالاتر باشه
سلام لطفا زمان ورود بازی های جدید مثل MV3- FIFA2012-PES2012-batlfild3 بگید؟
با سلام
میشه لینک دانلود بازی The Dishwasher-Vampire Smile رو بذارید
خیلی گشتم دنبالش نبود
ممنون
27 Sep:Fifa 12نقل قول:
23 Oct:PES 12
8 Nov:MW3
25 Oct:Battlefield3
زمان ها حدودیه ممکن تو ایران دیرتر بیاد ولی میتونی دان کنینقل قول:
ماه MW3 : 3
ماه BATTLEFIELD 3 : 2
ماه FIFA 2012 : 1
ماه PES 2012 : 1
The Dishwasher-Vampire Smile مال xbox هستش نه pc اگه میخوای لینک دان xbox هست بدم؟نقل قول:
من تو صفحه ی قبل پرسیدم:نقل قول:
ایا The Dishwasher-Vampire Smile واسه pc اومده؟
alex fera جواب دادن که:
بله عرضه شده،در تاریخ April 06, 2011.................
اوایل سال 90..............
؟؟؟؟؟:13:
سلام برای این سیستم چه بازی قشنگ و گرافیک بالایی (در حد این سیستم) معرفی میکنید؟
cpu: pentium4 3.2 ghz
ram: 2gb ddr2
vga:geforce 9400 gt
با این سیستم می خوای بازی گرافیک بالا هم بازی کنی ؟ :31:نقل قول:
ناراحت نشی نمی خوام جسارت کنم ولی این سیستم دیگه زغالی شده
زغالی که هست(:31:)اما من هم همین سیستم رو دارم(به جز سی پی یو) و call of duty 4 &6 رو با گرافیک خوب و روون بازی کردم...نقل قول:
این دیگه بی انصافیه که بگیم بدرد هیچ کاری نمیخوره... هرچند خودم هم قبول دارم که بدرد نمیخوره ولی تا یه حدی جواب میده:27:
حالا چه سبکی میخوای ؟نقل قول:
نقل قول:بغیر از سبک استراتزی.نقل قول:
من با همین سیستم نسخه های مختلفcrysis و gears of war و fuel و .... رو با high video option بازی کردم.
درسته این بازی هایی که گفتید همه مال 3 سال پیش هستند.9400 شما از 8600 هم ضعیف تره اگر اشتباه نکنم.اگر بازی قدیمی می خواید که میشه خیلی گفت و بازی ها جدید رو باید که یکم تنظیماتتون رو بیارید پاییننقل قول:
Prototype , Far Cry 2 , bionic commando,Velvet assasin,Rainbow six vegas 2, Wheelman
نقل قول:
شاید اون سری بازی ها رو اجرا کرده باشی ولی با این سری بازی های جدید که دارن وارد بازار میشن حتما مشکل خواهی داشت
Battlefield Bad Company 2
سلام لینک سالم این بازیرو میخوام
برو اینجا
پارت هارو دونه دونه دانلود کنکد:http://www.----------.com/1388/12/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%8A%D8%A8%D8%A7%D9%8A-battlefield-bad-company-2/
سلام دوستـــــــان
من بازی تست درایو 2 آنلیمیتد نسخــــــــــــــــــه بـــــلــــک باکــــــسو میخـــــــــوام!
لطفا اگه میشه لینک مستقیم بدید چون شب میزنم دانلــــــود :D
چون سایت هایی که دارن اکثرا پاک شدن حتی لینک های غیر مستقیمی چون مدیا فایر و رپیدشیر احتمالا بخاطر کپی رایت :(
متشــــــــکر
پسر اتشین هم بازی باخال و اکشنیه میتونی