آقا هیچ جوره نمیشه از 360 خروجی صدا گرفت؟ که بشه هدست زد یا خروجی داد به speaker ها؟
آقا هیچ جوره نمیشه از 360 خروجی صدا گرفت؟ که بشه هدست زد یا خروجی داد به speaker ها؟
اگر به برنامه XDVDMullter آشنا باشی در عرض یک ربع انجام میشه ولی اگر بخواهی بری تو Live! ( حتی اگر بازیو offline بازی کنی بعد به Live وصل بشی ) خطر بن داری برای اینکه Partition بازیو کلا عوض میکنی. این خطرو نکنید کنسولتونو iXtreme عوض کنید چون بازیها جدید دیگه تقریبا همه Wave 3 هستند.نقل قول:
سلام!!! بنده يه سوال داشتم!!
1-اگر الان بخوام يه XboX360 با هار20 و پرميوم بگيرم ،چنده؟
2- آيا قابليت آنلاين بازي كردن داره؟
3-تا كي براش بازي مياد؟
4-قيمت الان بازيهاش چنده؟(شيراز)
5- ps3 بگيرم بهتر يا XboX360 ؟؟؟
1- هارد 20 گیر نمیاد ولی 60 گیگش 300 تومنه.نقل قول:
2 - بله
3 - حداقل تا 3 سال دیگه
4 - از 3000 هست تا 6000
5 - پلی استیشن خیلی بهتره ولی بازیهاش خیلی گرونه (حدود 90 هزار تومن) یعنی 4 تا بازی بگیری پول خود کنسولو دادی . به نظر من 360 به صرفه تره .
البته نميشه گفت كدوم بهتر از اون يكيه !!! از نظر بازي و قردت !!! فعلا ...
ولي تو كشور ما كه كسي عادت به خريد بازيه اورجينال نداره x360 به صرفه تره !!!
كلا بازي hawx روي چه ixtreme بالا مياد بدون دستكاري ? واسه من 1.5 هست 1.6 كه هنوز نيومده
از نظر قدرت و کیفیت که خیلی فرق ندارننقل قول:
منظور من بیشتر گیم پد ها و بازیهای انحصاری بودن .
به نظر من از GEOW & Halo میشه گذشت ولی از Metal gear & god of war & heavy rain نمیشه (گرچه ما گذشتیم)
آخرش آرزوی این 3 تا بازی به دلم میمونه ...:41:
گیم پد پلی استیشن هم که بهتر بود . البته توی بازی های FPS فکر میکنم 360 بهتر باشه چون واقعا آنالوگهای خوبی داره .
من 1.51 رو مطمئنم !!! يكي ديگم بود !!!نقل قول:
نميدونم 1.4 بود يا 1.3 !!! نميدونم دقيق !!!
از نظر قدرت ps3 با ابر پردازنده cell خيلي قويتر از x360 هستش ولي تا كنون به غير از killzone 2 بازي ديگه اي نتونسته از اين قدرت استفاده كنه و احتمالا به اين زودي ها بازي به عظمت و گرافيك killzone 2 نخواهد آمد البته انگار كرايسيس 3 براي كنسول ها هم مياد كه اين بازي مي تونه مشخص كنه كه كدوم قدرتش بهترهنقل قول:
از نظر قدرت و کیفیت که خیلی فرق ندارن
داداش مقاله و صحبتهای جدید درباره کامپیوتر ها به این نتیجه رسیده که قدرت هر کامپیوتر ارتباط مستقیم به پردازنده گرافیک داره و خودسونی این رو فهمیده در عوض یک 360 با مجموع پردازش حدود 10 گیگا هرتز (3.2 * 3 ) تمام پردازش های تا سال 2011 رو انجام بده و نمیشه گفت این یک امتیاز است چون همچین پردازشی برای چی به کار میره بازی مثل کیلزون فقط گرافیک دارد و این برمیگرده به تکنیک برنامه نویسی نه قدرت پردازش cpuنقل قول:
360 بگیر .پلی 3رو هم بگیر فقط به خاطر بازی های انحصاریش مثل کیلزون عزیز و گاد اف وار 3
ولی ایکس باکس بهتره برای ما ایرانی ها
ایکس باکس با مادربرد جاسپر بگیر که دیگه نگران گرمای کنسول هم نباشی ok
روزی 10 ساعت بازی کن حالشو ببر
نقل قول:
دوست عزیز من تا جایی که میدونم کرایسیس دو نیومده چه برسه به سه
در مورد قدرت هر دو تقریبا با هم یکسان هستند بازی re5 یه مقایسه خیلی خوب رو واسه این دو تا کنسول فراهم کرد که اخرش دیدیم فرق خاصی ندارن حتی کمی هم می گفتن x360 بهتره که اونم فک کنم به خاطر این بود که بازی از x360 به ps3 پورت شده بود
killzone2 هم قدرت گرافیک و شلوغیه محیطشو مدیون سازندگانش واستفاده از بهترین تکنیکای روزه نه پردازنده cell
خب اول Crysis بعد Crysis Warhead بعد ميشه نسخه ي بعدي كه ميشه 3 اگز بخوايم شماره گذاري كنيم كه كار درستي نبيده !!!نقل قول:
دوست عزیز من تا جایی که میدونم کرایسیس دو نیومده چه برسه به سه
دقيقا نميدونم Heavy rain بود يا Uncharted 2 كه ميخواستن از 100% قدرت ps3 استفاده كنن !!! هر چند الان FF هم همين حالت رو داره !!!
ولي در حال حاضر توي بازي هاي مشترك هميشه X360 بهتر ظاهر شده !!!
نقل قول:
نه دیگه Warhead یه expansion pack یا همون بسته الحاقی بود واسه نسخه دوم چون همون موضوع نسخه یک از زاویه دیگه روایت میشد و همه جا هم گفتن که نسخه دو نبوده.
تایید میشه تو باریهای دیگه به جز re5 هم اینطوری بوده ولی بازم میگم فک کنم دلیلش به خاطر پورت شدن از x360 به ps3 هستش.نقل قول:
به هیچ عنوان بازیه Heavy Rain از تمام قدرت ps3 استفاده نمیکنه .
در مورد پردازنده ی cell هم باید به این نکته توجه کرد که خیلی قویتر از بقیه ی قطعات این کنسول است و در آینده ممکنه باعث تداخل در بازی سازی واسه ps3 بشه .به خاطره اینکه نسبت هماهنگی قطعات بین ps3 کمتر از x360 هست و اینم بگم که نوع پردازش کنسول با کامپیوتر فرق داره.در پردازش بازی های pc نقش اصلی رو کارت گرافیک ایفا میکنه ولی در کنسول حجم اصلی پردازش به دوش cpu آن است در این صورت باید دید که آینده ی ps3 چه میشود
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
نقل قول:
Optimus Prime عزیر یعنی اگه آف بازی کنم بعد با یه بازی دیگه به لایو وصل شم بن میشم اگه نه لطف کن بگو چطور hawx رو با برنامه XDVDMullter روی هک پایین اجرا کنم تا بعد از عید کنسول رو برای ارتقا هک ببرم.
نقل قول:
cpu فقط وظيفه پردازش فيزيك بازي و پردازش اطلاعات رو بر عهده داره !!!!
ps3 هم به دليل نا هماهنگي بين قطعات كارايي مناسبي نخاهد داشت !!!!
كاش بجاي اين همه هسته يه ذره پردازنده اي گرافيكي ps3 رو قوي تر ميكردند!!!
در ضمن در بيشتر بازي هايي كه براي هر دو كنسول ارائه شده نسخه x360 نورپردازي بهتري نسبت به ps3 دارد !!!!
واسه من که حدود 5 تا 15 ثانیه طول میکشه و یکی دو دقیقه نیس حالا نمیدونم این مشکله یا نه ولی فک نکنم چیز خاصی باشهنقل قول:
دوست عزیزم این کار تو یکی از پارتیشن های اصلی بازیو عوض می کنی و در اصل ABGX را گول می زنی که بازی Wave 2 هست در صورتی که یک بازی تمام اطلاعاتش ذخیره میشه و بعد که به Live وصل بشه حتی اگر اون بازیو نکنی اطلاعات به سرورهای مایکروسافت فرستاده میشه و بعد کنسولت Flag میشه برای Wave ban بعدی. با اینکه تو کفشی می اصلا پیشنهاد نمی کنم همچین ریسکی بکنی. یه خورده صبر کن به خدا بازیش اصلا اونی نیست که فکرشو می کردم . منم خیلی تو کفش بودم اما بعد خود تو ذوقم.نقل قول:
با همه ی حرفاتون موافقمنقل قول:
دوست عزیز یه سری مسائل باید تجربه بشه و حالت ثابتی نداره.نقل قول:
اولا شما باید یه بار دستگاه خود رو با آخرین آپدیت به روز کنید.اگه درست نشد اون رو به یک مغازه ی کنسول فروشی برده و با یک هارد دیگه امتحان کنید .اگه مشکل از هارد باشه حتما باید پسش بدید.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز من فریم ورم 1.51 هست بنابراین مشکلی از این بابت ندارم ولی میخواستم بپرسم چطوری وقتی یک بازی ای رو خریدم بفهمم که یه وقت فروشنده خودش wave3 رو تبدیل به wave2 نکرده باشه ؟ یعنی بدون اینکه من بخوام این کارو کرده باشه!
نقل قول:سلام به همه ی دوستان عزیز و ببخشید که دارم دیر جواب می دم چون که یه 2 روزی نبودم.نقل قول:
مگه از شما چیزی کم میشه که همه یدونه بخرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا بهتره همه بخرن و لذتشو ببرن چون من 2 هفتست خریدم ولی به اندازه ی 2 سال حال کردم .
فقط هم 4 تا بازی گرفتم :
Re5
geow2
fable2
mk vs dc
دوست عزیز آقا امید من واقعا معذرت می خوام.نمی خواستم بهتون توحین کنم و هیچ منظوری نداشتم.ببخشید اگه بهتون توحین شد.من فقط می خواستم بهتون کمک کرده باشم.من بازم ازتون معذرت می خوام اگه ناراحت شدید
دوست عزیز gorgnama من به شما هم سلام می کنم.من باید بگم ناراحت نمی شم کسی xbox360 بخره.من ناراحتم که چرا دستگاهی به این خوبی از لحاظ قیمت باید با psp برابری کنه.ارزش xbox360 بیشتر از این حرفاس.
با ارزوی موفقیت برای همه ی دوستان عزیز:10::11:
من هم اول میخواستم psp بخرم ولی دیدم 300 قیمتشه تازه یه مموری 4 8 16 میخواد دیگه که حد اقل قیمتش 350 تا 430 تومان میشه ولی حالا میگم خدا رحم کرد psp نخریدم xbox بهترین کنسول دنیاست
شما psp رو با x360 مقایسه میکنی؟ اصلا اینا توی 1 سبک نیستن! psp حالت mobility داره اصلا زمین تا آسمون باهم تفاوت دارن! اگه اینجوریه باید بگیم چرا یک کامپیوتر جدید که بهترین قطعات روش نصب شده و خیلی قویه با یه لپتاب متوسط هم قیمته!!! عزیز این 2 تا ربطی به هم نداره:46:.نقل قول:
در کل دیگه الان خریدن یه psp یه اشتباه بیش نیست چون هم پولتو دور ریختی هم از زمان تولیدش خیلی وقته که گذشته و امکان اومدن نسخه ی 2 آن خیلی زیاده اگرچه خبر هایی هم از اومدن نسخه ی 2 آن شده
دقیقا ناراحتی منم از همینه!!!دو تا دستگاه این همه باهم تفاوت دارن.ولی با این حال قیمتشون یکی هست.در حالی که psp کنسول دستی(پورتابل) و اصلا از لحاظ گرافیک و بازی های اختصاصی و ... به پای ایکس باکس 360 نمی رسه و حتی مقایسه ی اینها هم درست نیست!!!ولی اون وقت باید قیمت 360 به psp برسه و این طوری ارزشهاش کم بشه!!نقل قول:
بابا رفیق من که ناراحت نشدم اومدی به من کمک کنی شاید من خیلی بد نوشتم :40:نقل قول:
میشه یه توضیح راجع به فریمور بدین که چه مزایایی رو اضافه می کنه؟ چطور میشه آپدیت کرد؟
مزیت جدیدی اضافه نمیکنهنقل قول:
بازی های جدید همون طور که دوستان گفتن دیگه رو firmware های پایین جواب نمیده
و باید up کنید
کار پر دردسری هست
اگه تهران هستید ببرید nextgen براتون انجام میده
===========================
دوستان من یک 3 روزی نبودم تاپیک حدودا 5 یا 6 صفحه رفته جلو.
پست ها رو که خوندم اکثرا با موضوع PS3 VS PSP VS XBOX 360 بود
خواهشا ادامه ندید
چون اوضاع این 3 کنسول از نظر فروش و محبوبیت و قدرت کاملا بر همگان در جهان اثبات شده هست
ممنون
با سلام اول میخواستم لطف کنید قیمت انواع طذخط 360 رو بگید چون میخواستم یکی بخرم دوما psp رو دست کم نگیرید:13: چون خودم یکی دارم:27: و تازه اشخاصی(هکرها)تونستن بعضی از بازیهای xbox 360 رو تو psp اجرا کنن!!!!!!!!!!!!!!:18: :21:تازه سونی به علت خبر دروغی که yahoo داده بود که psp به زودی از رده خارج میشه در جواب گفته بود psp از نظر سخت افزاری خیلی قویتر از ps2 هست:18:نقل قول:
نقل قول:
مدل آركيد 250
پرميم حدوده 285 الي 330
الايت 380 الي 430
اون هكر ها كه تونستند بازي هاي x360 رو روي psp اجرا كنند همش دروغي بيش نيست .....
مثل اين ميمونه كه بگي بازي هاي ps3 روي psp اجرا ميشه !!!
psp ديگه داره از رده خارج ميشه .........خود سوني الان داره روي psp2 كار ميكنه !!!
لطفا یکی برام توضیح بده که فالکون بهتره یا جاسپر و تفاوتشون چیه و کدوم سه چراقه نمیشه و همینطور قیمت بروز اونها رو می خواستم بدونم
فرق زیادی نداره جاسپر جدید تره و باید حداقل 1 سال کار کنه بعد ببینیم 3 چراغ میشه یا نه فالکون هم خوبه و 1 در 1000 سه چراغه میشه اونم اگه 3 ساعت بازی 1 ساعت ستراحت بدی مشکلی ندارهنقل قول:
جاسپر فعلا رو آرکید هست و فالکون رو پرمیوم و الایت ولی رو بعضی از پرمیوم ها هم دیده شده
آرکید با بابرد جاسپر 260
پرمیوم با برد فالکون 280
الایت با برد فالکون 410
به نظره من آرکد با برد جاسپر بهتره خود دانی ول لوازم جانبی پرمیوم بیشتره
از دادن اطلاعات در مورد قیمتها خیلی ممنون و اگر خواستید براتون ثابت بشه که xbox رو تو psp اجرا کردن در yahoo یا google سرچ کنید gears of war on psp یا xbox 30 on psp که البته شاخ ترین بازی رو اجرا کردن راستی این psp جدید صفحه ی اون دوباره تغییر خواهد کرد(تاشو میشه)اما بازم همون قطعات تازه psp فعلا از 60% قدرت گرافیکش استفاده میکنه:18: و همچنین در بازیها از 10%قدرت cpu :18:پس چرا باید به این زودی از رده خارجش کنن؟:27:نقل قول:
راهی هست که بشه بازیهای ntsc-j رو روی pal اجرا کرد ؟
فقط ميتوني كنسول رو ببري nextgen تا برات region رو تغيير بدن !!!نقل قول:
تنها راه همينه كه اصلا به صرفه نيست !!!
یکم دیگه صبر کنی این ریجن رو هم هک میکنن میره پیه کارش.نقل قول:
در بعضی مواقع امکاناتی هم اضافه میشه مثل ریختن بازی روی هارد xbox 360 که روی فریمور های قبلی نبودنقل قول:
و البته کاره بسیار بسیار راحتی هستش که برابر با خوردن آبه !!!
فقط کافیست که فریمور رو دانلود کنید بعد فایل مربوطه رو در یک cd یا یک فلاش رم خالی بریزید بعد (cd یا فلاش رم ) رو داخل دستگاه قرار میدید .بقیشو خودتون میفهمید چیکار کنین