يه مجسمه تو ايروان وجود داره كه يه مادر رو نشون ميده كه بهش ميگن مام وطن...
Printable View
يه مجسمه تو ايروان وجود داره كه يه مادر رو نشون ميده كه بهش ميگن مام وطن...
از این آهنگش خیلی خوشم اومد ولی میتونست تنظیمش بهتر باشه
اگه وقتش هم بیشتر میکرد خیلی خوب میشد :8:
همه چی آهنگ عالیه به جز زمانش که خیلی کمه و وقتی آخرا آدم احساس میکنه که این آهنگ باید ادامه پیدا کنه تموم میشه!
بهترين هاي سال 90 موسيقي پاپ از نگاه خوانندگان ترانه ماه
محسن چاوشي ، محبوب مردمي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
من میخواستم معنی و مفهوم آهنگ قطار محسن چاوشی رو بدونم . توی وب هم چیز خاصی پیدا نکردم . فقط میگن که خیلی خاصه و هر کس ازش یه برداشتی داره و ... . خب من میخوام حداقل یکی از این برداشت ها رو در مورد کل آهنگ بدونم و ممنون میشم اون رو برام توضیح بدین
شعرش رو هم بر اساس جلد همراه cd میزارم و اگه میبینید بعضی کلمات املاشون فرق داره از اصل این جوری هست حتی کلمه "ببگو " توی سطر یکی مونده به آخر اینجوری اومده که فکر کنم این دیگه اشتباه چاپی باشه
دلت که می لرزید من با چشام دیدم
تو ذل تابستون چقد زمستونه
هوا گرفته نبود دلم گرفت اون شب
به مادرم گفتم هنوز بارونه
قطار رد شدو رفت مسافرا موندن
مسافرا که برن قطار می مونه
تو برفبارونی قطار قلب منه
قلب شکسته ی من تو برف مدفونه
دونه به دونه غمی ریل به ریل شبم
غم توی خونه ی من هر شبو مهمونه
بگو شب بخوابه من بیدارم
من شبو زنده نگه می دارم
یه شب که سردم بود به مادرم گفتم
هوا که سرد می شه یاد تو می افتم
طفلی دلش لرزید دلش دوباره شکست
تو ذل تابستون توکوچه برف نشست
مسافرا شعرن تو برف و بارونی
قطار قلب منه چشم تو پنجره هاش
پنجره ها بستن مسافرا خستن
ببار تا دم صب به فکر هیچی نباش
دونه به دونه غمی غصه به غصه شبم
کاشکی یه روز صب شه کاش فقط ای کاش
ببگو شب بخوابه من بیدارم
من شبو زنده نگه می دارم
توی تاپیک خود آلبوم، چند تا پست پشت سر هم دوستان در موردش حرف زدن و خصوصا یکی 2 تا از پستها رو من خیلی دوست داشتم
الان سرچ کردم نه توی این تاپیک، نه اونور هیچ کدومشون نیستن...
شاید سیستم سرچ انجمن یه جوری شده که من به مشکل میخورم
ولی یکی از دوستانمون هست هر خط رو با یه رنگ مینویسه یادم نیست کی بود :دی
اون خیلی قشنگ نوشته بود با یکی دیگه از دوستان
نظر سنجی 50 ترانه ماندگار شبکه من و تــو به پایان رسید و محسن چاوشی با سنگ صبور در لیست حضور دارد ، پس از اعلام این لیست درخواستی مبنی بر متن زیر از طرف این شبکه به مخاطبان موسیقی شد که به شرح زیر است :
اگر مایلید خاطرات دور و نزدیک خودتان را با ما و همهٔ بینندگان من و تو۱ در میان بگذارید، یک ترانه از بین این لیست ۵۰ ترانه ای گزینش کنید و خاطره خودتان با این آهنگ را به صورت یک ویدئوی خانگی برای ما به آدرس ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید.
کوتاه، مفید و شیرین!
لطفا برای دیدن لیست کامل به روی این عکس کلیک کنید
مهلت شما فقط یک هفته است
پنجشنبه هفته آینده آخرین روز برای ارسال ویدئو
تنها يك هفته فرصت باقيست !
تا يك هفته مانده به پايان نظر سنجي خرداد ماه چاوشي با اهنگ خواب بعد از ظهر در صدر نظر سنجي راديو فردا قرار دارد
راه های رای دادن به آهنگ خواب بعد از ظهر چاوشی
پیـامک (SMS) فرستادن
00420603874150
برای زنـگ زدن
00420221122112
از طریق ایمیل هم میتونید رای بدید
خب بعد از جستجوی صفحه به صفحه و کلی خاطرات زنده شده،
از ژاکت بگیر تا حریص و همه روزهای خوب قطار و پرچم سفید،
اون صفحات مد نظر رو پیدا کردم:
از این صفحه شروع کن یه 5، 6 صفحه ای همینجور بخون برو جلو
خیلی پراکنده هست و با فاصله های بعضا زیاد بحث شد در موردش
ولی خوندنش خالی از لطف نیست
خصوصا این پست:
ممنوننقل قول:
خیلی کمک کرد مخصوصا همان رنگی نویس ! (Unique 2626) که توی پست شماره 5079 خوب توضیح داده بودند . راستش من خودم هم با سرچ این انجمن مشکل داشتم گوگل که حتی تاپیک رو هم پیدا نمی کرد
البته هنوز بعضی تشبیه ها و استعاره ها هست که توضیح داده نشده اند مثل "ریل به ریل شبم " و " هوا که سرد می شه یاد تو می افتم(چرا؟ یا وجه تشابه ش؟)" " تو ذل تابستون توکوچه برف نشست (منظور از کوچه؟)" و موارد دیگه
از دوستان میخوام برای اینکه مفهوم این آهنگ عالی بدون شکافته شدن به باد فراموشی سپرده نشه توی بحث شرکت کنند و گرنه تا یه مدت دیگه که البوم جدید بیاد دیگه همین هم به یادمون نمیمونه
خب ببین عزیزم من قبلا چند بار توی همین تاپیک و اون یکی تاپیک گفتم کهنقل قول:
این شعر به شدت استعاری هست و نمیشه معادل دقیق واسه خیلی جملات پیدا کرد.
و واسه خیلی از ابیات هم میشه بی نهایت معنی پیدا کرد
ولی حالا باز سعی میکنم در حد درکم توضیح بدم براتون
"ریل به ریل شبم"
اولا شب توی این شعر معنی خیلی عمیقی از غم و تنهایی و این چیزا داره
اما اینکه ریل به ریل شبم،
خب قطار روی ریل حرکت میکنه
از اول تا آخر روی ریل هست
پس میشه یه جورایی بگیم ریل، مسیر زندگی قطار هست
و از این ریل به اون ریل، همیشه شبه
و قطار هم که قلبِ منه...
و قلب من که همیشه توی شبه، توی این تنهایی...
"هوا که سرد میشه، یاد تو میافتم"
خب فکر میکنم توی این بیت مقصود از سردی هوا، میتونه این نباشه که مثلا درجه هوا کم شده
هوا، هوای زندگی معشوق هست
نمیدونم، دیدین موقعی که آدم خیلی غم داره سردش میشه؟
حتی خیلیها واقعا میلرزن از سرما
در صورتی که شاید "ضلِ تابستون" هم باشه و هوا خیلی گرم باشه
اما هوای دلِ آدم که سرد میشه،
جوری سردش میشه و میلرزه
که شاید توی قطب هم اینجوری سردش نشه
خب حالا معشوق ما غمش گرفته و سردش شده،
یاد غم عشقش، بزرگترین غم زندگیش هم افتاده
(خیلی کلیه، نمیتونم قشنگ توضیح بدم...)
"تو ضل تابستون، تو کوچه برف نشست"
معنی این بیت هم تداخل زیادی با بالایی داره
اما فکر میکنم کوچه استعاره ای همه فضای زیندگی معشوقه
کوچه یعنی محلی که مدام ازش رفت و آمد میکنه،
جایی که خونشون توش هست
و کلیت زندگیش اونجا جریان داره
تا جایی که تونستم گفتم
ببخشید اگر بد یا نا مفهومه:40:
باز هم تشکر . یه یادداشتی در مورد پرچم سفید پیدا کردم از وبلاگ :
http://adaki.blogfa.com/post-100.aspx
ترانه قطار
ترانهای که عناصر شاعرانگی در آن به چشم می آید و سعی در تصویر سازی دارد . این جور ترانهها قاعدتا باید با احساس مخاطب سر و کار داشته باشد ؛ اما نکته ی جالب این ترانه همیناست که بیش از احساس با شعور مخاطب سر و کار دارد . بدین صورت که در اوایل ترانه دو بیت: قطار رد شد و رفت مسافرا موندن / مسافرا که برن قطار میمونه . کاملا در ذهن مخاطب علامت سوال ایجاد میکند و ناخوداگاه به جای تحت تاثیر قرار گرفتن احساسات عقل او شروع به کار کردن میکند . این مساله رها نمیشود و در انتهای ترانه جایی که میگوید: مسافرا شعرن تو برف و بارونی قطار قلب منه چشم تو پنجره هاست . بعدر از این دو بیت است که استفاده ی شاعرانه از این تشبیهات میشود و تازه میگوید مسافرا خستن و در همین جاست که باز عقل مخاطب به کار می افتد چون میبایست در حافظه ی خود دو بیت قبلی را به یاد بیاورد و بفهمد منظور از مسافرا همان شعرها میباشد. این طریق ترانه سرایی از احساسات کم میکند و ذهن مخاطب را در گیر میکند ضمن اینکه ترجیع بند بگو شب بخوابه من بیدارم / من شبو زنده نگه میدارم به این دور شدن از احساسات کمک شایانی کرده است . این ترانه در واقع احساساتی ترین ترانه ایست که در این آلبوم به کار رفته ولی ترانه سرا توانسته است از احساسات همین نوع ترانه کم کند و به فکر کردن بیشتر و استفاده ی نا خود آگاه از عقل درهنگام گوش کردن ترانه کمک کند
ترانه پرچم سفید
ترانه ی پرچم سفید : این ترانه ترانه ای ساده است که دو جا از این سادگی بیرون میزند یکجا در مصرع دستامون نمک نداشت که میزان تفکری که باید انجام داد تا مفهوم آن فهمیده شود بیشتر از بقیه ی مصرعهای شعر است که با یک نگاه نقطه ی ضعف است و با نگاهی دیگر میتوان گفت ترانه سرا میخواهد کمی ذهن مخاطب را در گیر گند تا سادگی ترانه گولش نزند و نکته ی داخل آن را متوجه شود. اما جای دیگر که ترانه از سادگی بیرون می آید همان مفهوم بسیار ریز داخل شعر است : ترانه سرا در اول ترانه می گوید : زیر پرچم سه رنگ واسه پرچم سفید و در انتها میگوید: واسه پرچم سه رنگ زیر پرچم سفید . این نکته نماینگر نوعی تغییر نگاه در طول سالیانی است که شعر در آن میگذرد و بسیار ظریف بیان شده است
در کل باید گفت نباید انتظار به دل نشستن این ترانه ها را داشت چون ترانه سرا اگاهانه از این موضوع پرهیز کرده است و در کارهای خاصش بیشتر ذهن مخاطب را مدنظر قرار داده است. برای این نوع ترانه ها موسیقی خوبی نیز در نظر گرفته شده است. در کل میتوان گفت این ترانه ها حالتی کارگاهی داشتند که در بعضی از موارد مثل خواب بعد از ظهر بسیار موفق و در مواردی شکست خورده اند.
آهنگ جدید محسن چاوشی به مناسبت روز تولدش به نام...!
هشتم مرداد سالروز تولد محسن چاوشی هست و آقای خاص یک اثر جدید رو در این روز به ما هدیه خواهند کرد
شعر : حسین صفا
تنظیم : امیر جمالفرد (AMIROX)
سبک این ترک هاوس می باشد ولی در فضایی متفاوت !
از رقص رقصیدن بگیر از خنده خندیدن بگیر
وقتی که میرقصی بخند بخند و چشمات و ببند
دانلود این ترک متفاوت،شب هشتم مرداد ...
ایول! دمش گرم
اما چرا هیچ خبری از 13 نیست دوباره؟
باز قراره بره واسه سال بعد؟
یا پاییز امسال میشنویمش؟
اسم اهنگ دیوونه هست شایدم شب دیوونه ها
+ البوم من خود ان سیزدهم هم بالاخره امسال منتشر میشه ان شالله
محسن چاوشی دو روزه پشت سر هم میاد فیس بوک و با طرفدارا گپی زد و به سوالا پاسخ داد
کل کامنت ها رو میتونید از این دو لینک بگیرید :
پریروز :
دیروز:
حجم عکس زیاده با دانلود منیجر بگیرید :دی
دوستان مطمئنید این محسنه؟
من که شک دارم!:31:
! خودشه دیگه این پیجم قبلا داشت دی اکتیو کرد پارسال که دو روزه باز کرده دوباره میادنقل قول:
عکس جالبیه ...
اين رو هم خود محسن تو صفحه فيس. بوكش گذاشته:
سلام دوستان عزیزم
دو تراک به آلبوم ۱۳ اضافه شد ایشالا در چند روز آینده مجوزهای لازمو میگیره
زمان انتشار هم به زودی اعلام میکنم
با تشکر
محسن
دلصدای 2 منتشر می شود؛
آلبوم موسیقی چاووشی، لهراسبی و صادقی درباره امام زمان(عج)
موسیقی ما - آلبوم موسیقی چاووشی، لهراسبی و صادقی درباره امام زمان(عج) منتشر می شود. «میثم محمدحسنی» تهیهکننده آلبوم موسیقی «دلصدا» اظهار داشت: ساخت آلبوم موسیقی «دلصدا 2» با موضوع امام زمان (عج) مراحل جمعآوری و پایانی خود را میگذراند که به زودی وارد بازار موسیقی کشور خواهد شد.
وی افزود: به دلیل رعایت نشدن حقوق کپی رایت که در نخستین آلبوم «دلصدا» پیش آمد، تصمیم گرفتیم تا این اثر را از شبکه تلویزیونی که قرار است به زودی راهاندازی شود، پخش کنیم.
تهیهکننده آلبوم موسیقی «دلصدا» یادآور شد: محسن چاووشی، شهرام شکوهی، رضا صادقی، حمید عسکری و علی لهراسبی از خوانندگان این اثر هستند که کار خود را در قالب تصویری ارایه کردهاند.
آلبوم موسیقی «دلصدا 1» شامل قطعاتی از هفت خواننده پاپ کشور در حوزه دفاع مقدس بود که محسن چاوشی، فرزاد فرزین، فریدون آسرایی، بهنام صفوی، مهدی یغمایی، شهاب رمضان و شاهد صادقپور در آن خواندند.
منبع : فارس
استوديوي record 103 به همت محسن چاوشي ، ايمان قياسي، حسين صفا و سينا حجازي شروع به كار كرد
اين چهار نفر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موسیقی ما - بهمن بابازاده : هفته گذشته در گزارشي از آغاز به كار استوديوي حرفه اي محسن چاوشي خبر داديم. ظهر ديروز خبردار شديم كه اين استوديو (كه تمام امكانات روز ضبط و آهنگسازي با استاندارد هاي بين المللي را داراست)، به صورت رسمي آغاز به كار كرده و پذيراي اهالي موسيقي پاپ شده است.
محسن چاوشي در اين باره گفت: « اين استوديو را با همكاري دوستان خوبم، حسين صفا، سينا حجازي و ايمان قياسي راه انداختيم و اميدورايم بتوانيم خدمت كوچكي به اهالي پاپ در آن انجام دهيم. عدم وجود استوديو هاي استاندارد در ايران بعضا لطمه هاي بدي را به برخي آثار موسيقي زده و همين باعث شد كه جرقه تاسيس اين استوديو به ذهن ما برسد. همين جا از تمام دوستان و همكاران براي حضور در اين استوديو و جمع دوستانه مان دعوت مي كنيم. اميدواريم خدمتي هر چند كوچك را با راه اندازی این فضا به اهالي موسيقي انجام داده باشيم».
اهالي موسيقي براي حضور در اين استوديو و ضبط آثارشان مي توانند از طريق شماره روابط عمومي اين استوديو به شماره 88373425- 021 جهت گرفتن زمان تمرين و ضبط، اقدام کنند.
واقعا آهنگ هر روز پاییزه محسن چاوشی بی نظیره
جز 5 آهنگه برتر محسن هست به نظرم
هیچ وقت از گوش کردن بهش خسته نمیشم
عالیه :42:
از نظر من که سه تا آهنگ برتر محسن چاوشی :نقل قول:
هر روز پاییزه ، عشق دو حرفی ، ابرهای پاییزی
البته اگه آهنگ نشکن دلمو رو در نظر نگیریم ...
قرار بود قطعه اي به نام ديوونه با صداي محسن چاوشي در هشتم مرداد ماه منتشر گردد اما آقاي چاوشي براي احترام به ماه مبارك رمضان تصميم گرفتند قطعه ديگري را جايگزين نمايند . قطعه جايگزين شده مترو نام دارد كه اطلاعات تكميلي ان به زودي از طريق سايت هاي رسمي اعلام مي گردد .
منبع: وب سايت رسمي مخاطبان محسن چاوشي
هدیه ای برای محسن چاوشی
همانطور که از قبل نیز اعلام کرده بودیم برنامه ویژه ای برای تولد محسن چاوشی داشتیم که با کمک دوستان این امر محقق شد و اینک یکی از پروژه ها که ضبط صدای هواداران و تبریک آنها بود را برای دانلود در اختیار مخاطبان قرار خواهیم داد
اینبار هواداران محسن چاوشی با او از طریق فایل صوتی حرف میزنند در ترک
"هدیه ای به محسن چاوشی"
ترکی شامل موزیک وصحبت هوادارن محسن چاوشی با اندکی مطالب طنز
که به مناسبت تولد محسن چاوشی از طرف طرفدارانش به او هدیه شده
=====
اینم عکسای جشن تولد پارسال که هوادارا ترتیب دادن
وای دمشون گرم طرفدارا چیکار کردن :31:
مگه قرار نبود 8 مرداد آهنگش بیاد چی شد پس ؟
نمیدونم مدیر سایت هوادارا گفته اعلام میشه تاریخ پخشش قرار بود دیشب پخش شهنقل قول:
لینک دومیه خرابه
اگر یکی از دوستان این لینکها رو توی یه سایتی آپلود کنه که بشه با دانلود منیجر دانلودش کنیم خیلی ممنون میشم
دانلود آهنگ مترو
دوستان تنظیم کننده قطعه مترو : اشکان دباغ هستندترانه و ملودی : محسن چاوشی
گیتارالکتریک : مسعود همایونی
میکس و مستر : امیر جمال فرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن شعر:
توی ماشین
توی *مترو *
تو اتاقم
تو خیالم
توی جاده تو خیابون
سرکارم پشت فرمون
به تو فکر میکنمو ..
به تو فکر میکنم !
به تو فکر میکنمو ..
به تو فکر میکنم !
وقتی چشمات بازه بازن
یا که چشمات خوابه خوابن
وقتی گرمه وقتی سرده
وقتی دنیا پر درده
وقتی قلبم زیر پاته
یا که بارون تو چشاته
وقتی تلخی وقتی زهری
وقتی با من دیگه قهری
به تو فکر میکنمو ...
به تو فکر میکنم !
به تو فکر میکنمو ...
به تو فکر میکنم !
خود اخمی
بعضی وقتام خود زخمی
من ببازم یا نبازم
هر چی شد دوباره بازم
به تو فکر میکنمو...
به تو فکر میکنم !
به تو فکر میکنمو ..
به تو فکر میکنم !
من که خوشم اومد :20:
آهنگ فقالعادهای نبود. یه جورایی حسی بود و فقط برای اونایی که به فلانی فکر میکنن میتونه جالب باشه! :31:
همه چیز عالی فقط حیف که شعر این آهنگ زیاد به من نمیخوره !
شعر ضعیفی داره ولی در کل خوبه ..:20:
من هم زیاد ازش خوشم نیومد . چه از شعرش چه از آهنگش . در مقابل کارهای اخیرش انتظار یه کار عالی به صورت تک آهنگ داشتم ولی این یکی به نظرم متوسط هست.
من فکر میکنم که اگر یاد بگیریم هر کسی باید کارِ خودش رو انجام بده خیلی خوب میشه
مثلا محسن بفهمه که
آقا شعر گفتن کار من نیست!
همون آهنگ سازیم خوبه، به همون برسم
دیگه نیاد بخاد تنظیم آهنگ رو هم بکنه
و نمیدونم فردا میکس و مسترینگ هم بکنه
شعرش رو بده به یه شاعر،
تنظیمش رو بده به یه تنظیم کننده درست حسابی مثل کوشان!!!!
میکس و مسترینگش رو هم بده به یکی که همچون گندی که توی ترکهای شلوغ پرچم سفید زد رو دیگه به بار نیاره.
قبول دارین؟؟
مثلا حسین صفا بفهمه که خب من شاعر خوبی هستم، دیگه خواننده خوبی نیستم الزاما! پس بچسبم به شعر گفتن
کلا ایرانیها همینن. بحث محسن نیست...
.نقل قول:
علاوه بر تشکر خواستم بگم که واقعا حرفاتون مورد تاییده .
دقیقاً ... !نقل قول:
من نمیدونم چرا اکثر تکآهنگهای محسن تو سبک راکه، آهنگسازی همشون هم به عهدهی خودشه !
امیدوارم به هوادارانش برنخوره، اما محسن تو راک (به جز در یکی دو آهنگ) حرفی برای گفتن نداشته و نداره !
این اصرارش رو متوجه نمیشم !!
اگه راک میخوای بخونی خب بده یه آهنگساز و تنظیم کنندهای برات بسازه که این کاره باشه ...
حتماً باید کاری کنه که همه از راک زده بشن به خاطر این کارای ضعیف ...