تک طبقه هست خونمون . اطراف هم آنجنان شلوغ نیست ولی توو منطقه مودم خارجی هستیم . ثبات پینگ خیلی برام مهمه . میخوام خودم برم مستقیم از امور مشترکین بخرم . حالا نمیدونم اونجا هم میفروشن یا فقط باید اینترنتی بگیرم .نقل قول:
Printable View
تک طبقه هست خونمون . اطراف هم آنجنان شلوغ نیست ولی توو منطقه مودم خارجی هستیم . ثبات پینگ خیلی برام مهمه . میخوام خودم برم مستقیم از امور مشترکین بخرم . حالا نمیدونم اونجا هم میفروشن یا فقط باید اینترنتی بگیرم .نقل قول:
اینترنتی بگیر که بسته ۴.۵ گیگ نره تو کلات، اون بسته ای که میخوای با تخفیف زیاد انتخاب کن تو ۲۴ ساعت میارن تقریبا(تهران که اینطوری بودنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
پس td lte و 4g ایرانسل از لحاظ سرعت فرقی با هم ندارن؟ فقط نوع ثابت و همراه و مودماشون فرق می کنه؟نقل قول:
الان 4.5g ایرانسل رو مودم هایی که تو سایتش هست ساپورت می کنن یا فعلا فقط بعضی گوشی ها؟
درحال حاضر 4G اوضاعش بهتره ولی در آینده TDL صد البته بهتر از 4G میشهنقل قول:
فورجی پلاس در واقع یک نوع تکنلوژی هست که از دوباند همزمان دانلود میکنه - گوشی هاش که خیلی وقته تو بازار هستن ولی مودم هاش خیلی خیلی کم یابن - ایرانسل فعلا یه نمونش رو اورده - CA60 - سفارشش رو دادم هنوز دستم نرسیده
سرعت 4G بیشتر هست ولی بسته به نوع منطقتون باید تست کنید ولی وضعیت TD ثابت هست سرویس پایدار تریهنقل قول:
4.5 جی فقط یه مودم هست که پشتیبانی میکنه به اسم CA60
4.5 جی فقط گوشیایی پشتیبانی میکنن که خودش نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه از باند 3 و 7 پشتیبانی کنن و CAT6 باشن
دوستان مودم 350 سیم کارت معمولی میخوره مثل z6000?
سلام
تنها مشکل من بسته های TD هست
فقط برای ماه اول مناسب هست...
دقیقا . نقطه ضعف این سرویس بسته های غیرمنطقیش هست.نقل قول:
حضوری هم میشه خرید ولی اینترنتی از خود سایت ایرانسل بگیر تا بتونی از تخفیف قابل توجه بسته های اولیش استفاده کنی و مثل من نره تو پاچت. حتما هم مودم خارجی رو بگیر، من Z6000 دارم و غیر از 2 روز اول که همه جای خونمون انتن میداد و قطع نمیشد، از بعدش هنوز که هنوزه قطعه و بعد از چندین ساعت حرص خوردن و جابجایی های میلی متری مودم، یه جا با بدبختی بالای کمدم نزدیک بالکن تونستم بگیرم که البته پول کابل لن و کابل رابط برق با متراژ بالا هم رفت تو پاچم و صد البته سرعتم افت کرد. نمیدونم چه بلایی سر دکل اوردن که اولش خوب و بود و روز سوم اینجوری شدنقل قول:
دوستان من با مودم DT-350 فورجی استفاده میکنم.
فقط یه مشکلی دارم.حدودا بعد از هر یساعت چراغهای آنتنش میپره و نت قطع میشه و مجبورم مودم رو یکبار Reboot کنم تا درست بشه
شما هم این مشکلو دارید؟