منم تست کردم اینو . این افزایش حجم برا همه فایل هاست . ویدئو هارو هم ریموت کنید میبینید که حجمش به اندازه 200 300 کیلوبایت بیشتر شده !!! این افزایش حجم کاش یکی میدونس برا چیه !نقل قول:
Printable View
منم تست کردم اینو . این افزایش حجم برا همه فایل هاست . ویدئو هارو هم ریموت کنید میبینید که حجمش به اندازه 200 300 کیلوبایت بیشتر شده !!! این افزایش حجم کاش یکی میدونس برا چیه !نقل قول:
نهنقل قول:
معمولا فرقي نميكنه حداقل براي سرور داخلي
كلا خط باز
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ای کاش امکانش بود فایل های که لیچ میکنیم رو یک جا به اشتراک بزاریم
یا اینجا یا تو یه کانال اینطوری خیلی بهتر میشود
کد:https://-----/--------/AAAAAAtaBZx8QkSa-B3yJg
دوستان چند سال پيش شايد حدودا 5 يا 6 سال پيش تو شهر خودمون كه يكي از isp ها كه سرويس adsl داشتم چنين سرويسي داشت و دانلود سنتر و گيم سنتر داشت ولي خوبيش اين بود كه يك اتصال wpn ميزدي به سرور دانلود سرور و با بالاترين سرعتي كه خطت پشتيباني ميكرد دانلود ميكردي تازه اون وقت ها adsl2+ هم نبود و مودم ها seimens 110 بود ولي سرعت بالايي با توجه به فاصله از مركز مخابراتي ميشد گرفت ولي متاسفانه تو شاتل لند به اندازه سرعت خط ميشه استفاده كرد مثلا من كه art1 دارم نهايت ميتونم با سرعت 150 تا 160 از شاتل لند دالنود كنم
اگر ميشد كانكشن اختصاصي برقرار كرد و سرعت بالا گرفت عالي ميشد كه البته با توجه به درامد اپراتور ها اينترانت ملي بعدي هست راه اندازي كنند
سلام. دوستان امکانش هست بگن در حال حاضر سرعت دانلود از شاتل لند چنده واستون؟سرعت اپلود از سرور چطور؟
من یک سرور انگلیش دارم به نظرتون مشکلی در ریموت فایل به شاتل لند نخواهم داشت؟ممنون
عزیز جان برادر شما از اون سرویس art مسخره دل بکن و بیا سرویس eco بگیر ،بعدش میتونی از شاتلند با سرعت بین 12 الی 18 مگ در تمام طول شبانه روز حداقل دانلود کنی. نه با سرعت 150 تا !!!نقل قول:
در ضمن سرویس شاتلند فقط مختص کاربران eco هست نه برای شمایی که art داری !!!
شما با خرید این بسته ایران و شاتلند دیگه از بسته اصلی تون هم، در صورتی که سرویس eco بگیرید دیگه حجم هم کم نمیکنه و در ماه تا 5 ترا می تونی دانلود کنی!
عزیز دل برادر من از سال 87 مشترک اکو شاتل بودم و الان چند سالی هست که به ارت رفتمنقل قول:
کلا بحث من چیزی دیگری بود ممنونم از توضیحاتت
جایی هم ندید که نوشته باشه که سرویس شاتل لند فقط مختص کاربران اکو باشه
پاک شود ....
سلام من الان سرویس eco128 خریدم !
میتونم از شاتلند لینک اپلود کنم و رایگان دانلود کنم؟ یا نه؟
یک راهنمایی بکنید ممنون میشم
باید بسته ترافیک 30 روزه ایران هم خریداری کنید, بعد میتونید از شاتل لند استفاده کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]