سلام
وقت بخیر
دوستان راهی هست بشه به جای last seen recently زمان آنلاین بودن و اخرین زمان انلاین بودن فرد مشاهده کرد؟
راهی ، اپ رایگان ، اپ غیر رایگان - فرقی نمیکنه...
خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه ضروری هست...
ممنون
Printable View
سلام
وقت بخیر
دوستان راهی هست بشه به جای last seen recently زمان آنلاین بودن و اخرین زمان انلاین بودن فرد مشاهده کرد؟
راهی ، اپ رایگان ، اپ غیر رایگان - فرقی نمیکنه...
خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه ضروری هست...
ممنون
خیر!!!...نمیشه...نقل قول:
میشه یه کاری کرد ایدیت تو گوشی طرف مقابل کلا دلیت شه؟
محمد جان این ایمو هم مثل تلگرام هستش که جریان اون مخاطبین اونجوری میشه؟ چیزای عجیب غریب توشه . فک کنم اینام مال خونواده باشه
سلام دوستان
میخواستم بدونم این پیغام userX joined telegram! در چه صورتی برای افراد ارسال میشه؟؟
در حالتی که هر دو طرف شماره همو داشته باشن که قطعا ارسال میشه
در حالتی که یک طرفه باشه مثلا A شماره B رو داشته باشه وقتی A به تلگرام join کنه برای B پیغام میره؟؟ یا اگه تو همین حالت B به تلگرام join بشه برای A پیغام میره؟
این پیغام وابسته به contact های فعلی گوشی هست؟ یا وقتی یکبار یه نفر اضافه بشه تو لیست contact های تلگرام(sync اتفاق بیفته) در دفعات بعدی اگر شماره طرف توی contact های گوشی نباشه اون پیغام joined telegram برقرار هست یا خیر؟
عجب سوالی شدا :n02:
شما وقتی یک اکانت جدید در تلگرام میسازید اون پیغام برای افرادی که شماره شما (که تازه باهاش اکانت ساختید) رو توی لیست مخاطبینشون دارند میره (در یک مورد دیگه هم این پیغام میره... زمانی که در گذشته یک شماره رو در تلگرام سرچ کردید یا به بیان دیگه از قسمت کانتکت های خود تلگرام یک شماره جدید اد کردید و اون زمان پیغام داده که اکانتی با این شماره موجود نیست و بعدش اون شماره بیاد تل ...)نقل قول:
تا جاییکه من میدونم برای لیست مخاطبین شما (که شماره شما رو نداشته باشند ... پیغامی نمیره ...)
به هر حال هر طور که هست به نظر من اگر توسعه دهندگان تلگرام در آپدیت های آتی این اپلیکیشن گزینه ای رو ایجاد کنند که بشه زمان ساخت اکانت جدید انتخاب کرد که این پیغام برای کیا بره و برای کیا نره و در کل اصلا بره یا نره خیلی بهتر میشه .... )
جدیدا وقتی تلگرام را باز میکنم بالاجبار میخواد که عضو بعضی از کانالها بشه !!
چطوری میشه این کار را غیرفعال کرد ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
دوستان یه سوال داشتم در مورد نظر سنجی هایی که در تلگرام میذاریم ، سوالم اینه که مثلا من یه نظر سنجی گذاشتم که چند روزی ازش گذشته و در حال حاضر زیر اون پست های جدیدی اومده میخوام دوباره همون نظرسنجی رو بدون اینکه رای های داده شده تغییر کنن به پست جدید بیارمش و بالایی پاک بشه باید چیکار کنم؟
سلام ؛ من یه مشکلی با تلگرام دارم ؛ همه نوع فایل خیلی راحت دانلود و باز میشه ولی بعد از این که تلگرام رو میبندم و چند دقیقه بعد بازش میکنم میبینم همه شون حذف شدن و باید دوباره دانلودشون کنم !
حتی تو پوشه Telegram هم نگاه میکنم میبینم فایل ها حذف شدن . ممنون میشم کمک کنید .:n29:
شما باید تیک Save to Gallery رو بزنید .در غیر اینصورت در گالری ذخیره نمیشه. برای اینکار بعد از دانلود اون موضوع چه عکس چه هرچی میتونید از قسمت منو یا علامت 3 نقطه عمودی گذینه ی Save to Gallery رو بزنید تا در گالری ذخیره بشهنقل قول:
برای ذخیره اتوماتیک هم همین گذینه را در قسمت ستینگ فعال کنین.