هیچ چیز مشخص نیستنقل قول:
همراه اول نميخواد بسته هاشو گرون كنه؟
اما اپراتورش گفته که بسته های جدید نوترینو قراره بیاد
Printable View
هیچ چیز مشخص نیستنقل قول:
همراه اول نميخواد بسته هاشو گرون كنه؟
اما اپراتورش گفته که بسته های جدید نوترینو قراره بیاد
همراه اول تا جلوی ساختنون ما انتن داره ولی توی خونه هیچی نداره راه حلی داره بهشون بگیم درست کنن، نود نه نود میگه فعلا تست وکاریش نمیشه کرد
اینم از تنهای قدیمی
ضمتا تهرانم
احتمالا برای شما دکل تو جهتی قرار گرفته که در راستای پنجره های خونه شما نیست و امواج موبایل به دیوار اپارتمان شما برخورد می کنه یا اینکه فاصله اش با شما خیلی زیادهنقل قول:
اگه می تونی هزینه کنی و نمی خوای به امید اپراتور بمونی می تونی یه بوستر سیگنال تهیه کنی البته از نوعی که فرکانس های 3G رو ساپورت کنه
هر دکل تا چه محدوده ای پوشش میده؟ از نظر مساحت؟ و در چه شرایطی سیگنال بهتر دریافت میشه؟
تو شهر ها معمولا خودشون ۱ کیلومتر تنظیم میکنند.حدودا.
تو جاده تا ۲۰کیلومتر یا بیشترم اگه شرایط ایده ال باشه امکان پوشش دهی دارند.
خوب چرا یک کیلومتر مگه بیشترش مشکل سازه؟ با چی تنظیم می کنند؟
سلام
من هم بسته یک ماهه 2.5 رو فعال کردم ولی همه اش توی منزل E یا edge فعال هست.(البته بعلت نصب رام کاستوم تنظیمات رو مجبور شدم دستی وارد کنم ولی بعید میدونم از اون باشه چون طبق اموزش سایت بود) اما روی همین ادج هم سرعت متوسطی داشت .حالا انشالله بیرون منزل هم سرفرصت امتحان میکنم ببینم چشم ما هم به جمال 3g روشن میشه ؟انشالله که میشه!
صد افسوس به حال ایرانسل خیلی تو این قضیه خوب اومد جلو اما حیف از این حرکت اخر. فقط کافی بود به جای این افزایش عجیب و غیرمنطقی، یه کاهش بین 30تا 50 درصدی توقیمت بسته ها میگذاشت .واقعا استقبال عجیب و خوبی میشد و این بحث کاهش درامد به خاطر نرم افزارهای پیام رسان ، یکبار نه صدبار براش جبران میشد اما حیف...
البته من خیلی به این قضیه مشکوکم که چرا باید یه اپراتور چنین بی فکری! بکنه فکر میکنم بحثهای دیگه ای هست وگرنه این حرکت غیر منطقی از اول تهش مشخص بود(اعتراض شدید و بایکوت و تحریم و کاهش شدید درامدو...)
خراسان شمالی شیروان وصل میشه به 3G ؟
دوستان سرعت برای شما هم کم شده؟ من بیشتر از 400 کیلوبایت نمیره سرعتم... قبلا رو 800 900 بود
۱۵ دی شبکه LTE همراه اول شروع به کار میکنه.