چه جالب، پس در دید شما:
با مصدومیت مسی و سه گل اشتباه براحتی ما رو برد = داوری سر ما رو برید و مصدومیت هم کار دستمون داد تا براحتی بردنمون
درباره تفسیر عجیب شما از "راحتی": فکر نمی کنم بحثی باشه که اون وقایع باعث شدن "راحتی" بایرن در برد بارسا بیشتر بشه، و برای اینکه حرف من رو اینطور تفسیر نکنید که دارم میگم این برد راحت به خاطر اشتباهات داوری و ... بود، تکرار می کنم:
بایرن 0-7 بارسا رو برد.
با اینکه بایرن گلهایی رو با اشتباه داوری زد، گلهای سالمی هم زد و تعداد گلهای سالمش هم بیشتر بود.
حتی اگه هیچ اشتباه داوری نمی بود باز هم بارسا حریف بایرن نمی شد.
حتی اگه مسی مصدوم هم نبود، و هیچ اشتباه داوری نمی بود باز هم بارسا حریف بایرن نمی شد.
بایرن در هر دو بازی چند سر و گردن بهتر از بارسا بود.
درباره مسی در اون بازی: اینکه بگیم مسی مصدوم نبود و صرفا فقط آماده کامل نبود از اون حرف هاست. مسی از تاریخی که مصدوم شده بود به جز یک نیمه مقابل PSG در مرحله قبل لیگ قهرمانان، تا قبل از اون بازی اصلا بازی نکرده بود. مقابل بایرن در به زمین رفت که به نظر من اشتباه مربی بود، در بازی وسط هفته دقیقه 60 به بازی اومد وقتی بارسا عقب بود، در بازی برگشت با بایرن بازی نکرد، در بازی بعد از بازی مقابل بایرن، دقیقه 56 به زمین اومد، در بازی بعدی بازی رو شروع کرد و مصدومیتش به نظر می رسه بدتر شد و باعث شد از زمین بیرون بره و دیگه تا پایان فصل بازی نکرد و حتی ابتدای فصل بعد رو هم از دست داد. اگه این از نظر شما نشان از مصدومیت نیست و فقط بهش میگن "عدم آمادگی کامل"، اوکی، حرفی نیست:n18: