نقل قول:
بله واسه وبگردی خیلی خوبه دلایلش را هم ASALBANOO گفتند..... بله 30 تومان است.مدلش هم JUSTEC ( جاستک ) هست.ساخت تایوان هم هست.هزینه نصب هم نمیخواد بدی به این شرکت ها.من خودم بهت یاد میدم که چطوری CONFIGURE کنی........
خوش باشی.......
Printable View
نقل قول:
بله واسه وبگردی خیلی خوبه دلایلش را هم ASALBANOO گفتند..... بله 30 تومان است.مدلش هم JUSTEC ( جاستک ) هست.ساخت تایوان هم هست.هزینه نصب هم نمیخواد بدی به این شرکت ها.من خودم بهت یاد میدم که چطوری CONFIGURE کنی........
خوش باشی.......
نقل قول:
شما مطمئنی که خطت رانژه شده؟ACTIVE LINE داری؟به چه صورت پیکربندی کردی مودمت را AUTO یا MANUAL؟
نقل قول:
نه این طور که شما میگید نیست.مودم های DLINK که شما میگید هنگ میکنه ربطی به مودم نداره بلکه ربط به کارت شبکه و یا ورژن پورت USB داره که اون هم قابل حل است.............
خوش باشید......
منظورت چیه؟؟؟ توضیح نمیخواد دیگه!نقل قول:
اولا اینکه باید خط تلفنت رانژه شده باشه
دوم اینکه باید از اون شرکتی که ازش سرویس گرفتی username و password بگیری تا بتونی وصل بشی.
بعد هم مثه dial up کانکت میشی و لذت میبری!
به همین سادگی
دادا این ادرسشو بده تا ما بری بگیریمنقل قول:
سلام امین جوننقل قول:
این مودمی که میگی را خود شرکت فراتاز داره یا باید از جای دیگه ای بخرم ؟
اگه نداره میتونی آدرس بدی کجا دارند ؟
پورتش usb است دیگه ؟
سلامنقل قول:
سلمان جون منظور از این که خطت باید رانژه شده باشه چیه ؟
نقل قول:
سلام.بله خود شرکت داره.قیمتش هم 30 تومان هست با یک سال گارانتی.بله USB هست.......
منظور از رانژه کردن یک خط این است که اون شرکتی که میخواهید ازش سرویس ADSL بگیرید باید خودش را از طریق مخابرات به خط شما DIRECT کنه...........
خوش باشید.......
نقل قول:
آدرسش توی شیخ بهایی هست. تلفن هم داره09132090586
اسمش هم کامیار هست..........فامیلش هم:قزلباش
باز هم سپاهان گل کاشت :8::46:
به همتون تبریک میگم :11:
به امید قهرمانی
فقط سپاهان!! :40: :10: :19: