آه خدای من!نقل قول:
Printable View
آه خدای من!نقل قول:
بنده هم بازی رو گرفتم...به قول یکی از بچه ها از کجاش باید گفت :دی
اصلآ با روح و روان آدم بازی می کنه ... چند صفحه قبل از کنترل ماشین ها گلایه کرده بودن ولی باور کنید یه مقدار که از بازی رو برین جلو به قدری کنترلش براتون راحت میشه که نگو...
لامسبا رو کوچکترین برخوردها هم دقت کردن.صپر ماشین گیر کنه به بقل یه ماشین دیگه هیچی ..:دی
تیر اندازیشو فقط من نفهمیدم چرا اتوماتیک نشونه گیری می کنه وقتی تو کاوری!؟
حرکات و راه رفتن فرانکی واقعآ طبیعی روش کار شده...
محیط بازی رو فقط تو روز (صبح) باید دید که چقدر گرافیک بالایی داره.به نظرم بی نظیره
آقا فقط یه چی بگم که اگر این بازی رو تجربه نکنین کلآ نصف عمرتون عزیزانم بر فناس.
+
راستی TLOU همچنان در قلب ما جای دارد اصلآ هم شکی بهش نیست! :دی
ولی متای GTA V نامردیه زیر 97 باشه.
تا حالا منتظر announcment ه راک استار بودم . مثه اینکه دوباره یه 24 ساعت دیگه باید صبر کرد
فکر کردین ما pc بازا که gta نداریم بی بازی میمونیم ؟!!! دلتون آب کنم دارم همین الان commandos behind enemy lines بازی می کنم :n07:
این یه نقشه از مکان easter egg های بازی،البته تایید شده نیست....(توی اسپویلر میزارم تا اگه کسی خواست خودش پیدا کنه این عکس رو نبینه)
محتوای مخفی: نقشه
دوستان من یه مشکلی دارم ! من بازیو رو هارد نصب کردم البته ایکس باکس به مانیتورم وصله رفتم تو بازی اصلا ضد حال خوردم بدجور !!!! اصلا نوشته های xbox شارپ نیستن کیفیت داغونه ! رفتم تو ستینگ رزولیشن هم درست کردم نشد اصلا تو بازی مناطق دور مثل درختا یا چیزای دیگه تیکه تیکه و داغون و بی گرافیک میشن خیلی خفن ! اصلا میلی دیگه ندارم ! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
میتونید یه عکس بذارید؟؟نقل قول:
بلاخره این هندلینگ بازی چطوریه ؟
یکی میگه مثل nfs عالی شده..
یکی میگه gta iv بهتر بود !!
اگه مثل NFSMW باشه خیلی عالیه چون هندلینگ واقعی و خوش دستی داره..!
یکی بیشتر توضیح بده..
سلام!
اقا یک وقت هایی از وسط بازی میپره بیرون مشکل مال چیه؟!
:n28:
جی تی ای که رفته به کنسول دیگه هیچوقت به pc نمیاد/ تا قیامت دل من گریه میخواد!