نکونام رو نیمکت چیکار میکنه؟!
Printable View
نکونام رو نیمکت چیکار میکنه؟!
تمووووووووووووووووووووووو ووووووووووومممممممممممممم م ششششششششششددددددددددددددد ددددد!!!!!!!!!!
تبريييييييييييييييككككككك !!
دست همه تماشاگراي خوبمون درد نكنه امروز گل كاشتيد. برنده واقعي خودتون بوديد كه تو اين سرما تيم رو حمايت كرديد..جاي ما تو ورزشگاه خالي نبود چون شما واقعا 90 دقيقه گل كاشتيد..
بچه ها هم دستشون درد نكنه. همه عالي بودن...
....قهرماني آماده باش كه ما داريم ميايم....
:n12::n12::n12::n12::n12:
برهانی به جای اکرامی باید سیدصالحی رو میزد
امااااااااا
.
.
.
.
هرکی قرمز بپوشهههههههههههههههههههه
.
.
.
.
:n19:
روز روز تيراختور نبود!بد بازي كردن تك روي كردن باختن استقلال بهتر بود ما طرفداران تراكتور از اين بازي اين نتيجه رو گرفتيم!:n02:
دوستان . تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییک:n20 :
آخ که دلم خنک شد روی بعضیا کم شد :n09:
الان بیان پستمو پاک کنن و بهم اخطار بدن . اما غمی نیست . استقلالو عشقه .
... بعضیا هم کاملا قابل درکه :n10:
وای مردم تا بردیم به خدا ارش اخراج نمیشد عین اب خوردن برده بودیمشون
واقعا دمتون گرم با غیرتا از جون مایه گذاشتید بدون پول و ماشین ...
دلم واسه بعضیا سوخت...:n02:
لالالای لای لالای لالای ....
استقلال قهرمان میشه . خدا میدونه که حقشه . به لطف یزدان و بچه ها . استقلال قهرمان میشه
تبریککککک بچه ها . واقعا این برد ارزش داشت واقعا این برد ارزش داشت . 10 نفره از دقیقه 40 . بازم بردیم . کجا بود اون دهنوی که میگفت سطح بازی این 2 تیم قابل مقایسه نیست؟:n08:خوب مشخصه قابل مقایسه نیست عزیز من . فرق ما و شما اینه که شما وقتی ما 60 دقیقه 10 نفره هستیم هم نمیتونید مارو ببرید:n08:تازه خسرو هم که همون اولا مسدوم شد و تعویض اجباری کردیم ... :n03:
تماشاگرا که حسابیییییییی سنگ تموم گذاشتن . واقعا دستشون درد نکنه واقعا . حدود 75 80 هزار تماشاگر بودن که فقط 20 هزارتاشون تبریزی بودن و دور تا دور اینارو استقلالیا محاصره کرده بودن و نمیذاشتن صداشون در بیاد:n08:
تا دقیقه 40 تیم برتر بدون شک ما بودیم . اما بازم بعد اخراج ... بعد از اخراج برهانی تیممون دفاعی شد و کلا نتونستیم دیگه درست بازی کنیم و فقط دفاع کردیم . که جا داره اینجا از خط دفاعی و مخصوصا رحمتی که 3 تا توپ عالی رو گرفت تشکر کنیم .
این بازی از اون معدود بازیایی بود که ورود فرهاد نتونست جو بازی رو به نفع ما تموم کنه . توی هر بازی هفت مقدس میومد تو بازی کلا اینطرفی میشد اما این بازی اصلا توپ اونور نرفت بخواد یه حرکتی کنه . 2 بار رفت که توپو از دست داد . اما اون صحنه ای که توپو رد کرد روی بازیکن تراکتور خطا گرفتن اصلا خطا نبود !! نبرد هوایی بود دیگه جفتشون کله زدن چه خطایی بود؟ اونجا فرهاد تک به تک شد اما داور خطا گرفت ... کلا فرهاد وقتی اومد تو تیم هجومی تر شد اما همش داور خطا میگرفت !! ولی نکته ی مثبته ورود فرهاد منفجر شدن ورزشگاه بود که یهو همه بلند شدن من خودم ترسیدم:n08:بعد بمب باران هم که کردنو فرهاد اومد:n02:همین که روحیه میده به تیم و هوادار کافیه . اما خدایی 25 دقیقه بازی براش کمه !!
مجتبی امروز از بدترین بازیهاش رو انجام داد !!! خیلی ضعیف بازی کرد واقعا !!
بقیه بازیکنا خوب بودن و جور حرکت بچه گانه ی برهانی رو کشیدن ... داوری هم متوسط بود اما بعضی جاها خوب نبود . اون حرکتی که برهانی داشت 100 % قرمز داشت اما حرکت قبل بازیکن حریف که با آرنج تنه زد هم یه کارت زرد داشت دیگه .
بازم تبریک بابت این پیروزی و گام محکمی در جهت قهرمانی برداشتیم . مونده سپاهان که 2 بار باید توی این آزادی شکستش بدیم . امیدوارم جام قهرمانی رو هفت مقدس بالای سر ببره و افتخاراتمون رو تکمیل کنه:n12:
با چنگ و دندون و زمین خوردن و انواع و اقسام چیزها بازی تموم شد.
ضربه آرش اینقدر شدید نبود که اخراج داشته باشه! سخت گیری کرد داور
داره بوی قهرمانی میاد.
بهترین حالت برای هفته آینده نبردن سپاهان و البته پیروزی استقلال هست
تبریک به خاطر برد !!
اول از همه یه آفرین به داور باید گفت که به جای اینکه به هر دو بازیکن کارت زرد بده آرشو اخراج کرد ! اون اواخر بازی خطای بی مورد فرهاد مجیدیو اعلام کرد که خطا هم نبود !! کلا بازیکنای تراکتور خودشونو زمین می زدن !!
وقتی فرهاد اومد تو شدت حملات تراکتور کمتر شد و یکم اوضاع بهتر شد !! واقعا از وقتی خسرو حیدری رفت بیرون فرزاد حاتمی بیکار شد !
خوب بازی 6 امتیازی را بردیم :n06: یه بازی 10 نفره دیگه هم بردیم
به همه هواداران به خصوص کسانی که امروز ورزشگاه را پر کردند تبریک میگمممممم:n20:
اول بازی از نبود نکونام تعجب کردم اما انگار همه چی دست به دست هم داد که جواد بیادو و گل بزنهههه
اختلاف مربیان دو تیم هم امروز به خوبی نمایان شد امیر قلعه نویی برای تک تک زمانهای بازی برنامه داشت اما اون طرف برنامه خاصی دیده نشد
آرش هم خیلی بی تجربگی کرد و تو این بازی حساس تیم رو 10 نفره اما همه خوب بودند و زحمت کشیدیند امیدوارم برای بازی 4شنبه خوب ریکاوری بشن چون واقعا امروز دوندگی زیادی داشتند:n16: