خب 1 مگ باید سرعت 200 بده ( اونم در روز) در ساعات رایگان هم (100) بدهنقل قول:
Printable View
خب 1 مگ باید سرعت 200 بده ( اونم در روز) در ساعات رایگان هم (100) بدهنقل قول:
میدونم ولی خب اینجوریا شده فعلا!!نقل قول:
پس 2مگ باید سرعت 400-450 بده، درسته!؟نقل قول:
من با 2 مگ نهایتا 280 هست .....
الان سرعت دانلود همون 280 هست ولی سرعت پیج باز کردن شده شبیه 128 ریدس هر چی هم dns عوض میکنم فایده نداره مال شماها هم الان همینطوریه؟
ظهر که از ترافیک کم میشه سرعت 2 مگ تا 310 هم میاد ... ولی موقع رایگان سرعت و همه چی میاد پایین خود من با 110 الی 120 دان میکنم ... حتی تا 32 هم نزول میکنه اما موقع ساعت رایگان ....
دوستان سرویس قبلیم 2 مگ 4 گیگ بود که برای شروع بد نبود ..... اما چون دانلود زیاد دارم و اینکه وقتی میرم دانشگاه زیاد وقت برای پیج باز کردن ندارم و اینکه دانلود رایگان ناکافی و کم سرعت هست 128 نامحدود نظرم رو جلب کرد ....می خواستم بدونم کسی داره؟ نظرش چیه؟ سرعت دانلود چنده؟میصرفه از لحاظ سرعت قبلا خودم نامحدود داشتم با سرعت 16 کیلو که خیلی افتضاح بود ولی تا به حال از مخابرات نگرفتم 128 نامحدود لطفا بچه های غیر از اهواز هم اگه دارن نظرشون رو بیا کنن پیشاپیش متشکرم ....
من الان دارم استفاده میکنم . سرعت 35 بهت میده و عالیه . مثلا من میخواستم فیلم دانلود کنم . همونطور که میدونید الان تمام سایتا پولی شدن . اون سایتایی هم که موندن سرعتشون در ساعات رایگان به شدت افت میکنه . منم الان با 128 در روز از این سایتا استفاده میکنم . تنها بدیش اینه که کامپیوتر باید همش روشن باشه . 700 مگ در 4 یا 5 ساعت دانلود میشهنقل قول:
اینترنت برا شما هم مشکل داره؟
سرعت دانلود اومده رو 60 :sq_11:
نقل قول:
بله مشکل دارن .....