تغییرات رشته تجربی توی کتابا از سال 89 چی بوده؟
Printable View
تغییرات رشته تجربی توی کتابا از سال 89 چی بوده؟
عربیت خوبه؟ در چه حدی هستی ....البته اگه صفرم باشی از الان شروع کنی میرسی میتونی درصد خوبی هم بزنینقل قول:
کتاب برا عربی ...... یا فوت و قن خیلی سبز یا مبتکران ( ایاد فیلی) ......
یک توصیه فرصت برابر شبکه 7 رو هروز ساعت 4:30 ببینید.
یک سوال :گاج توی تبلیغات شیمی پیشش داخل سایتش گفته کتاب درسی شیمی پیش تغییرات داشته.ایا کسی از تغییراتش خبر داره؟من مبتکران چاپ 89 رو دارم ایا به درد نمیخوره؟
کتاب شیمی از سال اینده تغییراتی درش اعمال میشه من چاپ 88 دارم(داخلش نوشته شده!) فیزیک پیش هم چاپ 84 تغییرات که میگن حذف و اضافه هاست وگرنه به کل که نمی تونن دگرگون کنن!پس زیاد قابلیت توجه را ندارد!
دوستان راهنمایی کنند واسه قبولی دانشگاه آزاد ترازی حدود 6000 نیاز دارم چطوری بخونم.بخصوص عربی و ریاضی وفیزیک(15 سال پیش دیپلم گرفتم).البته من کار می کنم.رشتم تجربی آزمون پزشکی آزاد شرکت می کنم.
فرصت برابر رو هر روز ببینید و اینترنت رو کنار بذاریننقل قول:
یک توصیه فرصت برابر شبکه 7 رو هروز ساعت 4:30 ببینید.
علاوه بر اینکه چندین و چند برابر اینجا مشاوره و راهنمایی میگیرید وقتتون هم تلف نمیشه
عربی رو میشه بعد از عید هم خوند و به درصد بالا رسید نگران نباش!نقل قول:
توضیحات کامل از lohrasbi:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6272109&postcount=152
نقل قول:
خيلي ممنون ! مرسي !
ميشه راجب زبان انگليسي هم بگيد !؟
تلویزیون ما 5 شبکه بیشتر نمیگیره که آموزش توشون نیست !نقل قول:
فرصت برابر رو هر روز ببینید و اینترنت رو کنار بذارین
علاوه بر اینکه چندین و چند برابر اینجا مشاوره و راهنمایی میگیرید وقتتون هم تلف نمیشه
شبکه آموزش رو چیجوری بیارم ؟ باید به چه کسی مراجعه کنم ( یا مثلا چه مغازه ای ؟ چی بخرم ؟ هزینه اش میدونین چقدر میشه ؟ )
درضمن ، با کارت TV نمیشه شبکه آموزش رو گرفت ؟
اگه نت درس درمون داری برو اینجا ببین:
کد:http://www.indexiran.ir/radio_tv/iran_online_tv7.aspx
این همه سریال های مزخرف تلویزیون ایران رو با 5-6 تا فرمت مختلف توی سایت های دانلود فیلم ، آپلود میکنن ،نقل قول:
واقعا هیچ سایتی هر قسمت برنامه فرصت برابر رو آپلود نمیکنه ؟!!
من کلی توی گوگل سرچ کردم ، تنها چیزی که پیدا کردم یه سری PDF به درد نخور بود که توی سایت خود شبکه آموزش بود !