1 پنالتي نگرفت + تهران چند تا خطا كرد كه نگرفت و تو همون خطاي مشابه به اهواز كارت داد؟
Printable View
1 پنالتي نگرفت + تهران چند تا خطا كرد كه نگرفت و تو همون خطاي مشابه به اهواز كارت داد؟
خدايا شكرت چهارم شديم چهارتايي نشديم!:27::27::27:نقل قول:
ما لاقل خودمون 4تا خورديمنقل قول:
شمارو كه چهارم كردن(نه ببخشيد قهرمان...)
بابا داوری مگه چه مشکلی داشت :18:به این میگن تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اس اس امسال کولاک میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عشق است اس اس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارم شدن كه ديگه از سيزدهم كه بدتر نيست يك امتياز كمتر داشتيد بايد دسته دوم ميرفتيد
ميدوني كه كدوم سال رو ميگم همون سالكي كه 4 تا از فجر سپاسي خورديد
فري جون بلاخره بايد يه چيزي بگن ديگه
اينا 8 سال قهرمان نتونستن بشن يه سري حرف ميزنن
حالا ديگه براي برد استقلال هم بايد چرتو پرت گفت ديگه
مشكلي نيست چقدر داوري بد بود امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میدونم این قرمزا لرزه بر اندامشون افتاده دارن هضیون میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره بی خیال اصلا داوری خیلی افتضاح بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم اینه که ما بردیم و جانانه هم بردیم با یه بازیه هجومی :27:
به به فرزاد تو هم!نقل قول:
خوشم اومد استقلال اهواز و سايپا در يه روز نابود شدن.
پرسپوليس هم كه با شانس برد:27:
آره داش رضا :27: امسال ساله ماست :27:بزار جباری آماده بشه علی منصور و فرهاد مجیدی هم بیان اونوقت :27:نقل قول:
این استقلالی که من دیدم ۳ تا از نفت می خوره توو آبادان توی اون شرایط !!!!!
استقلال خیلی ضعیف تر از فصل قبل بود . با این بازی به قهرمانی پرسپولیس امیدوار شدم
تیمی که گلزنش بیاتی نیا و برهانی باشه معلومه آخرش چی میشه