سر آلکس فرگوسن گزارشاتی مبنی بر خرید فراک لمپارد در ژانویه را رد کرد.
برخی از روزنامه ها در روز جمعه مدعی شده بودند که قهرمان لیگ برتر با پیشنهادی 10 میلیون پوندی خواهان تقویت خط هافبک خود است. فرانک لمپارد خارج از تیم چلسی بوده و شایعاتی وجود داشته که وی رابطه تیره و تاری با آندره ویلاس بواس دارد. بازیکن ملی پوش انگلیسی، که 18 ماه دیگر قرارداد او در ورزشگاه استمفوردبریج به پایان میرسد، به تازگی بر الزام خود در میان گزارشاتی مبنی بر خروج احتمالی از آبیها تأکید کرده است. و سر آلکس فرگوسن حرکت برای این بازیکن 33 ساله برای تقویت خط میانی که توسط مصدومیتها تهی شده است را رد کرد.
سر مربی شیاطین سرخ در این باره اظهار داشت: آیا شما فکر میکنید تیم چلسی به تیم منچستر یونایتد در ژانویه بازیکن میفروشد؟ در این هیچ پایه و اساسی وجود ندارد. تیم چلسی میخواهد برخی کارها را در نیم فصل دوم انجام دهد به نحوی که آنها میخواهند بهترین بازیکنان خود را حفط کنند. در ژانویه شما چه چیزی میتوانید دریافت کنید؟ در ژانویه بازیکنان خوبی که ما میخواهیم را نمیتوانیم دریافت کنیم. ما نمیخواهیم با جایگزینان درجه 2 قرارداد امضاء کنیم.
سر آلکس فرگوسن در خاتمه تصدیق کرد: مصدومیتهای ما منجر شده که طرفدارانمان از ما بخواهند با بازیکنی قرارداد امضاء کنیم اما من نمیخوام با بازیکنی قرارداد امضاء کنم که نمیتوانند بازی کنند زیرا به اندازه کافی خوب نیستند.
پول عظیمی برای خرید بازیکن در دسترس فرگوسن است !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سر آلکس فرگوسن گفته شده که میتواند پول عظیمی در بازار نقل و انتقالات ماه جاری صرف کند.
به نقل از روزنامه The Daily Telegraph، چاپ انگلستان، به سر آلکس فرگوس گفته شده که پول در دسترس است، با وجود تأخیر در جریان برنامه های خانواده گلیزر به منظور شناور سازی 600 میلیون پوند از اوراق بهادار باشگاه در بازار بورس سناگاپور. با این وجود، موضع سر آلکس فرگوسن بدون تغییر باقی میماند و او تنها زمانی بازیکنی را به تیم خود اضافه میکند که احساس کند تیم را در درازمدت بهره مند سازد، به جای اینکه در زمان کوتاهی در تیم فیکس شود با دورنمای کمی از بهبود بخشیدن گروه فراتر از بحران آسیب دیدگی فعلی.
در حالی که وضعیت مالی باشگاه منچستر یونایتد توسط باقی ماندن 433 میلیون پوند بدهی رو به پائین خوانده شده، جریان عدم محدودیت خرید در این ماه قابل درک نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:
من برگشتم:21::27: