ویندوز لپ تاپم در قسمت wireless network connection properties تب wireless connection رو نداره!!
چجوری باید بهش اضافه کنم؟!!
vostro 1500
Printable View
ویندوز لپ تاپم در قسمت wireless network connection properties تب wireless connection رو نداره!!
چجوری باید بهش اضافه کنم؟!!
vostro 1500
درسته فکر میکنم این دوستمون اشتباه فهمیدن.نقل قول:
ولی مقایسه بین دو نوع گرافیک مختلف اونم با رم های متفاوت کار سختیه غیر ممکن نیست ولی سخته.
8400gt از 9300gs بالاتره.
به طبع هر قدر رم گرافیک بالا تر باشه میتونه سریعتر data بفرسته ولی بالاتر بودن گرافیک باعث وضوح بیشتر میشه.
(نمیدونم تونستم برسونم یا نه . قبول کنید کار سختیه)
با سلام خدمت دوستان عزیز ... به عنوان اولین پست من در اینجا....
من یه لپ تاب dell 1310 vostro خریداری کردم که به خاطر مشکلاتی...ویندوز ویستای روی اونو فرمت کرده و پارتیشن بندی جدید کردم و با دی وی دی ویستا که داخل جعبه لپ تاب بود،دوباره ویستا نصب کردم...اما کلید Fn و Web cam و بلوتوث اون نصب نشده و سیستم شناسایی نمیکنه.البته من سی دی مادربردش رو هم متوجه نشدم کدوم هست.
لطفا راهنماییم کنین...:41:
با تشکر
محمد
یه سوال دیگه اینکه آیا recovery دوتا لپ تاب عین هم ، به هم دیگه می خوره؟
آخه recovery لپ تابم پاک شده و کلا از بین رفته...:41: )): ))=
بله میخوره.نقل قول:
فقط باید اکتیو کد ویندوزش رو عوض کنید.
شما باید یا از dvd ریکاوری استفاده کنید یا فانکشن ها و درایور های لب تابتون رو دانلود کنید.نقل قول:
به این قسمنت یه سری بزنید:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=190157[/HTML]
یکی از سی دی ها روش نوشته drivers & utility ... اون سی دی رو بزارید و نصب کنید و برید وارد بخش درایورهاش بعد اجرای بزنامه ... در بخش network ببینید جلوی Bluetooth و دایورهای ارتباطی کدوم تیک خورده باید همون رو نصب کنید ... وب کم احتمالا یک سی دی جدا داره و کلید فانکشین با برنامه Dell system utility نصب میشه ...نقل قول:
در ضمن اگر نسخه ویستای شما با اونی که اول نصب شده بود یکی نباشه یعنی شما اگر آپگرید یا دانگرید کردید احتمال داره که درایورها کار ندند و باید برید سایت دل و درایور مربوط به اون نسخه ویستا را بگیرید
باید دقیقا از یک سری و از یک مدل با یک سیستم عامل مشترک باشند وگرنه منتفی استنقل قول:
یه سوال دیگه اینکه آیا recovery دوتا لپ تاب عین هم ، به هم دیگه می خوره؟
آخه recovery لپ تابم پاک شده و کلا از بین رفته...
سلام
یه سوال داشتم
وقتی که lan یا بلوتوث دستگاه برای کار با موس روشن هست لپتاب باطریه زیادی مصرف میکنه؟
ممنون
خیلی خیلی ممنوون که راهنمایی کردین...
برم ببینم چی میشه...
فعلا:11:
زیاد نه اما خوب تمام این ها نیاز به power دارند و شاید حدود 5 تا 10 درصد در حالت آفلاین و اگر با وایرلس ترانسفر داری تا 15 درصد هم باتری رو کاهش میدهندنقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
وقتی که lan یا بلوتوث دستگاه برای کار با موس روشن هست لپتاب باطریه زیادی مصرف میکنه؟
ممنون