سلام دوستان چه جوری میتونم منو ال ای دی سامسونگ ua40eh5000 را فارسی کنم ممنون میشم راهنماییم کنین
Printable View
سلام دوستان چه جوری میتونم منو ال ای دی سامسونگ ua40eh5000 را فارسی کنم ممنون میشم راهنماییم کنین
تو خود تنظیمات فارسی نداره نه؟
با سلام
من 46c8705 دارم اما یه مشکلی که هست اینه که وقتی هارد 3.5 اینچی وصل میکنم بهش هارد را میشناسه اما محتویاتش را نشون نمیده.در ضمن از طریق فلش مشکلی نداره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام,نه متاسفانه ندارهنقل قول:
برو تو سایت سامسونگ ایران وفایل سیستمی تلویزیونیتون رو دان کن ونصب کن بیین میشه یا نهنقل قول:
سلام
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متاسفانه خیلی ها این مشکل رو دارن تنها راهشم منو مخفی هست ببین اگه مسئولیت تغییر تو منو مخفی رو قبول میکنی بگم چون من با خودم با هزار سلام وصلوات وارد منو مخفی میشم
بنظر من بیخیال شو به بیرونم نده(حتی نمایندگی) چون اصلا بهشون اعتماد نیست چون اکثرا بلد نیستن (البته با احترام)
تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که یه زنگ بزنی سام بگی فایل سیستمی ایرانو اینو بخوام باید چی کار کنم؟
درضمن اگه تونستی مدل تلویزیونتو که روی جعبه نوشته رو بگو تا بتونم بیشتر برات بپرسم
ببین پارتیشن بندی دستگاهت چیه؟نقل قول:
سلام .من به یک مشکل برخوردم از دوستان کمک میخوام.
یه تلویزیون led مدل ua40d5000 سامسونگ ساخت مالزی دارم
تو منو سرچ دیجیتال داره اما هرچی سرچ میزنم کانالی پیدا نمیکنه.
این مدل تلویزیون ریسیور دیجیتال داره یا نه.
اگه نداره پس چرا تو منو سرچ قسمت دیجیتال داره.
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
ببین به احتمال 99 درصد مشکل از انتن هست چون دیجیتال امواج رو دایره ای پخش میکنه درضمن تیونرشون نسبتا بد نیست پس حتما مشکل در دریافت امواجه!
ببین برو تو قسمت کانال بعد قسمت کانال یابی دستی بعد عدد 37 و43 رو امتحان کن بعد بیین مقدار سیگنال چقدره؟
با سلام
من چطوری میتونم کانال های دیجیتالی رو فعال کنم؟
تلوزیون led samsung سری 6
مدل ua55c6900vr دارم
توی سرچ کانال ها فقط آنالوگ رو سرچ میکنه واصلا دیجیتال رو نمیاره ک سرچ کنه
روش هایی که توی صفحه اول پست دو و 3 بود رو انجام دادم ولی بازم نشد
ممنون میشم راهنماییم کنید
تازه جالبیش اینه که فروشنده میگه اصلا سری c6 تیونر دیجیتال نداره ولی خود سام سرویس 021-8255 میگه از سری c6 ب بالا تیونر دیجیتال داره فقط باید برنامه اش رو برای نماینگی بفرستیم تا تکنسین ها بیان و فعالش کنن!!!
من تیونر رو توی option منو سرویس پیدا کردم ولی وقتی روی auto میزارم و تی وی رو خاموش میکنم سیو نمیشه و دوباره توی منوی سرویس ب حالت اول بر میگرده
چی کار کنم؟