نقل قول:
والا سالم ترین کرکی که پیدا کرده بودیم همون برای صفحه اول هست و همه کرک های دیگه به نوعی مشکل داشتند
با اون کرک صفحه اول الان دو نفر از دوستان توی همین تاپیک دارن بازی رو بازی می کنند شما چه طور می گی که مشکل داره
Printable View
نقل قول:
والا سالم ترین کرکی که پیدا کرده بودیم همون برای صفحه اول هست و همه کرک های دیگه به نوعی مشکل داشتند
با اون کرک صفحه اول الان دو نفر از دوستان توی همین تاپیک دارن بازی رو بازی می کنند شما چه طور می گی که مشکل داره
ميشه چند تا از اين سايت ها معرفي كنيد...؟نقل قول:
نقل قول:
والا من بیشتر با سافت گذر-میهن دانلود-وطن دانلود-softpedia با این ها کار میکنم چون واقعا سایت های قدیمی و معتبری هستند:46:
داشتم يه چرخ توي اينترنت مي زدم كه اين تريلي هاي خفن و با كيفيت رو ديدم.
اگه دوست داشتين يه نگاه بندازين، مي ارزه:
:8:کد:http://truckmodshop.proboards.com/index.cgi?board=gts&action=display&thread=1102
رصا من ابن مد volvo رو که گزاشته بودی دانلود کردم ریختم توی بازی ولی عمل نکرد جریان چیه
تو خودت ریختی توی بازیت؟عمل کرده
نقل قول:
اون کرکی که bATMAN عزیز قرار داده بودند هم عالی بود و هیچ مشکلی نداشت
نقل قول:
بله دیگه منم منظورم همون بود ولی مثل اینکه این دستمون با این کرک مشکل داره منظورم از اون دو نفری هم که گفتم دارن با این کرک بازی میکنن تو و batman بودید دیگه:46:
با اجازه از رضا جان ميخواستم بگم كه از اونجايي كه من قبلا اين مد رو دانلود كردم، عمل نكردنش به اين دليله كه اين مد براي ورژن 1.00 است و فكر مي كنم كه ورژن gts شما مثل مال من ورژن 1.00 نيست...نقل قول:
بچه ها باز جرمن تراک من تو مخی شده هیچ مدی رو قبول نمیکنه همش ارور میده:41:
چکار کنم؟؟؟؟
نقل قول:
خب تنها راهت اینه که از همین لینکی که گذاشته شده بازی رو دانلود کنی:31: