داداشی واست آدرس رو زد دوست عزیزمون ...نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
ببینم حاجی خیلی داغ این صندلیه ؟
:happy:
Printable View
داداشی واست آدرس رو زد دوست عزیزمون ...نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
ببینم حاجی خیلی داغ این صندلیه ؟
:happy:
من هم هستم.
از من هم بپرسيد!
مرسي.
با نفر جديد صحبت كرديم و موافقت كرد.
تو پست بعدي معرفي ميشه
صندلي نشين جديد
با تشكر از پيشي
:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش امدی یوسف جان
به نظرت علی دایی روش میشه بیاد تو تیم راه اهن بازی کنه ؟
سلام آقا يوسف خوش اومدي
فقط اميدوارم حالا كه روي صندلي نشستي سرت مثل سر آواتارت نشه!
1- چند سالته؟
2- ميزان تحصيلات؟ و رشته؟
3- بچه كجاي اصفهان هستي؟
4- الان آب و هواي اصفهان چطوره؟
5- سربازي رفتي؟
6- چطوري اومدي تو پي سي ورلد؟
7- آشپزي بلدي؟
8- از چه غذايي خوشت مياد؟ از چي بدت مياد؟
فعلاَ باي
سلام دوستان عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اينكه انتخاب شدم افتخار ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چند لحظه ديگه جواب سوالهاتون رو ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mirmohammadi ::: سلام آقا يوسف خوش اومدي
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام mirmohammadi عزيز ... اميدوارم سلامت باشيد ... خيلي ممنونم
mirmohammadi ::: فقط اميدوارم حالا كه روي صندلي نشستي سرت مثل سر آواتارت نشه!
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه مواظبم .... اين آواتار من هم به مناسبت همين صندليه داغه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
mirmohammadi ::: چند سالته؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من دو تا تاريخ تولد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... يكي اصلي و يكي هم شناسنامه اي ....
تاريخ تولد اصلي من : 11/11/1363 ... يعني حدودا 22 سال ....
تاريخ تولد شناسنامه اي من: 15/6/1364 .... يعني حدودا 21 سال ...
mirmohammadi ::: ميزان تحصيلات؟ و رشته؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من در رشته رياضي درس خوندم تا پايان مقطع پيش دانشگاهي ..... دانشگاه در رشته نرم افزار قبول شدم ولي به خاطر يكسري مسائل نتونستم براي ثبت نام به دانشگاه مراجعه كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... امسال به لطف خدا مطمئنا قبول ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به لطف خدا ثبت نام هم ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
mirmohammadi ::: بچه كجاي اصفهان هستي؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من در يزدانشهر زندگي ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته در منزل شخصي خودم حدودا دو سال مهمون اصفهانيهاي عزيز بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي خون رو فروختم و پيش پدر مادرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگشتم و الان هم در نظر دارم يك خانه ديگر در اصفهان بخرم و پدر مادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو راضي كنم تا خانوادگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اصفهان بريم و اونجا زندگي رو ادامه بديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
mirmohammadi ::: الان آب و هواي اصفهان چطوره؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خوبه .... صبح عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... و ظهر نسبتا گرمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... و از ساعت 6 به بعد هوا لحظه به لحظه عاليتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
|| البته اين هواشناسي و هواسنجي بدن من هست و ممكن با ديگر عزيزان اصفهاني متفاوت باشه ||
mirmohammadi ::: سربازي رفتي؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه ... معاف شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... البته نه معاف پزشكي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
mirmohammadi ::: چطوري اومدي تو پي سي ورلد؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: راستش به لطف دوست عزيزم آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گل كه من رو به اينجا راهمايي كردند .... و البته دوستان ديگري هم به نامهاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوست مهربانم آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گل و دوست داشتني ... و من از اين انتخاب خيلي خيلي خوشحالم و افتخار ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
mirmohammadi ::: آشپزي بلدي؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه به صورت حرفه اي ولي چند تا غذاي ساده رو بلدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... در كل نميشه روي آشپزي من حسابي باز كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... تا موقعي كه دست پخت بي نظير مادرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست جرات نميكنم طرف ياد گرفتن آشپزي برم ....
mirmohammadi ::: از چه غذايي خوشت مياد؟ از چي بدت مياد؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همه غذا ها رو دوست دارم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جز .... غذايي كه حاوي مرع و تخم مرغ باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
mirmohammadi ::: فعلاَ باي
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: به سلامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... از اينكه سوال پرسيدي متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
براي شما آرزوي سلامتي و موفقيت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
به اميد ديدار دوباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
behroooz ::: خوش امدی یوسف جان
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 : : سلام بهروز عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش ميكنم شما لطف داريد.
behroooz ::: به نظرت علی دایی روش میشه بیاد تو تیم راه اهن بازی کنه ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 :: به نظر من اگر بازيكن سر سنگين و با عقلي باشه بايد هر چه زود تر فوتبال رو كنار بگذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اگه بازيكن فوتبال بودم حتما در موقعي كه در اوج بودم و سنم بالا بود فوتبال رو كنار ميگذاشتم تا خودم و مردم راضي راضي باشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
آقا بهروز از سوالتون متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي شما آرزوي موفقيت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر باز هم سوالي داشتي در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اميد ديدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين كي صندلي نشين شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
يوسف جان خوبي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امروز تا هفته ديگه فكر ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سوالاتي ازت ميپرسم مغزت سوووت بكشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]