به این مشکل خوده نوکیا هم اشاره کرده،ماله من دفعه ی اول نشد ولی دفعه ی دوم انجام شد
Printable View
به این مشکل خوده نوکیا هم اشاره کرده،ماله من دفعه ی اول نشد ولی دفعه ی دوم انجام شد
دوستان قصد مقایسه به اون صورت ندارم ، ولی با اینکه صفحه نمایش iPhone و N8 هر دو 3.5 اینچ هستن ولی به نظر میرسه که
iPhone کمی عریض تر هست درسته ؟
کمک دوستان
گوشیم از دیشب تا الان سرعت وایرلسش به شدت کاهش پیداکرده و سرعت انقالش شده 600KB با گوشی های دیگه که امتحان کردم سرعتشون با همان شبکه محلی بیسیم 96MB بود لطفا کمکم کنید چرا اینطوری شده؟:19:
بله همینطوره .. دلیل علمیشو نمی دونم :46:نقل قول:
خطایه دیده عزیزم!همین قضیه بین ان8 و سی7 هم وجود داره!اصل نیته!!!!
دانلود بازي Asphalt 5 بدون دردسر
سلام به همه ي دوستان. چندوقت پيش خواستم اين بازي رو دانلود كنم كه از هر سايتي واسه دانلود ميرفتم نميتونستم دانلودش كنم.لينك دانلودشو گذاشتم برين حال كنين.:46:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://dl2.mobfa.org/autumn89/files/S3-Aht-5-max68%5BMobfa.Org%5D.rar
دوست عزیز من جفتشو بغل هم گذاشتم .. خطای دیده؟ جالبه :31:نقل قول:
فکر کنم باید آپدیت از خود گوشی بیخیال بشیم! نزدیک دو ماه که : update field!!!
دوستان چند تا سوال در مورد آپدیت با پی سی داشتم ....
1- چه برنامه ای(هایی) باید روی پی سی نصب کنم؟(اگر لینک دانلودشو بزارید که دیگه خیلی دست.تون درد نکنه!)
2-دقیقا چه کار هایی انجام بدم؟
3-حجم آپدیت؟(این زیاد مهم نی!)
4-احتمال خراب کاری چقدره؟
پیشاپیش دست گلتون درد نکنه :D
آره چون رزولوشن آیفون 640x960 ه که نسبت تصویر میشه 1 به 1.5نقل قول:
ولی مال ان8 360x640 ه که میشه 1.778
یعنی نسبت طول به عرض ان8 بیشتره و در نتیجه باریکتر و درازتره
1- من خودم با Ovi suit آپدیت کردمنقل قول:
2-گوشی رو وصل میکنی. میری قسمت آپدیت . برنامه گوشیت رو میشناسه . بعد بک آپ میگیری . بعد هم میری برای دانلود . آخرش هم تموم میشه!
3 - 161 Mb
4- اون قدیم بود که موقع آپدیت اگه گوشیت زنگ بزنه و یا مسیج بیاد خراب میشد! الان دیگه تا وقتی که داره دانلود میکنه میتونی باهاش بازی کنی و فقط کابل رو جدا نکن! در آخرش هم حدود یک دقیقه طول میکشه تا گوشی رو آپدیت کنه و گوشی رو یکبار خودش ریست میکنه
خواهش میکنیم!