خوب این یک چیز مشخصه...معمولا بازیکن حریف به غیر از شما از طریق بازیکن دیگه ای هم تعقیب میشهنقل قول:
این بازیکنا همش میخورن به هم
من حریف رو تکل میزنم بازیکن خودمو میزنه دی:
---
وقتی کنار هم باشین و تکل کنین بین بازیکنان خودی هم برخورد بوجود میاد
شما قبلش یک زمان بندی مناسب انجام بدین بعد اقدام به تکل کنین
من فقط یک بار همچین مشکلی داشتم که مقصر هم خودم بودم
اینو تا حدودی در بعضی قسمتها موافقمنقل قول:
سیستم داوریش هم هنوز رو اعصابه
موقعیت 100% گل خطا نمیگیره
بعد تو هر بازی 2 تا بازیکن منو اخراج میکنه
---
ولی به نظر من توی بعضی قسمت ها اشتباه کارت میده...ولی توی داوری من هنوز مشکل خاصی ندیدم
مخصوصا توی افسایدها که تا حالا یک اشتباه هم نداشته...چندین و چندبار اقدام به افساید گیری کردم تا قدرت داوری در بازی رو بسنجم ولی هنوز که هنوزه اشتباهی صورت نگرفته.
در صورتی که این مشکل توی PES بارها منو عذاب داد و گلهایی میخوردم که به جرات میتونم بگم طرف 5 متر توی افساید بود ولی گرفته نمیشد...ولی اینجا عالی بوده...البته فعلا
اینم قبول دارم...ولی مثل این که توی نسخه کنسول این مشکل برطرف شده یا به این شدت نیستنقل قول:
به نظرم بازیکنا یکم زیادی لاغز و کشیده هستند
به استیل کاکا یا آلونسو دقت کنید تا متوجه شید
---
ولی جدا از حرکت بازیکنان موشن مختص به هر بازیکن خیلی عالی کار شده...مثل همین حرکات رونالدو که توی دویدن - راه رفتن و شوت زدن و دریبل هاش به شدت احساس میشه...
فعلا که هنوز پنالتی نه من زدم و نه تیم حریف و نظری ندارمنقل قول:
تماشاگرا حرکتشون خیلی مصنوعیه
مثلا تو پنالتی
قبل و بعد زدن پنالتی میزبان با مهمان هیچ تفاوتی وجود نداره
ولی چینش تماشاچی ها خیلی بهتره و تنوع توی اونا دیده میشه
شما مثلا همین مسئله رو توی PES نگاه کنین...4 تا 5 تماشاچی ساخته شده و همونا پشت سر هم تکرار شدن و بعضی قسمت ها دیده میشه که یک قسمت همه تماشاچیان لباس یکدست به تن کردن.
در ضمن همه اونا به یک سبک نشستن و عکس العمل همشون مثل همدیگست و کل ورزشگاه یک واکنش رو نشون میده
توی جشن قهرمانی هم که دیگه آخر سوتیه...شما مثلا بازی آخر لیگ رو توی ورزشگاه تیم دیگه ای انجام میدی و قهرمان لیگ میشی ولی در آخر و در جشن قهرمانی کل ورزشگاه خوشحالی میکنن که کاملا غیر طبیعیه.
من که همچین مشکلی با تکسچرها نداشتم و همه چیز عالی بودهنقل قول:
با اینکه رو حداکثر تنظیمات گرافیکی گذاشتم چمن اصلا جالب نیست
تکسچر ها هم بعضی وقتها ناقص لود میشن
چمن از نزدیک زیاد جالب نیست و بعضی قسمت ها به حالت بلور درمیاد ولی از دور خیلی خوبه
همچین مشکلی هم نداشتم...شاید اینا مربوط به اشتباه در کنترل توپ یا بازیکن توسط شما باشهنقل قول:
یه سری باگهای دیگه هم هست
مثلا بازیکنا یه دفعه توپ رو رها میکنن
ولی من همچین مشکلی نداشتم
من هم امیدوارم مشکلات باقی مونده در سری نهایی برطرف بشه یا این که کمتر بشهنقل قول:
امیدوارم تو نسخه اصلی این ایرادات رفع بشه