اینجا:نقل قول:
Printable View
اینجا:نقل قول:
متن اصلی قرار گرفت!
من برم دستم را بشورم!
توی لینکی که برای مخابرات تهران گذاشته بودید بند آخرش چیزی نوشته که فکر کنم به کارمون بیاد.نوشته که:
"همچنين روابط عمومي سازمان اعلام نمود كليه مشتريان در صورت داشتن هرگونه شكايت درخصوص تعرفههاي خارج چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفتگانه گزارش نمايند. "
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
این صفحه فکر کنم به کارمون بیاد
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
بله این لینک بهتر از لینکی که قبلا من برای شکایت داده بودم.نقل قول:
من که به جفتش فرستادم.نقل قول:
دوستان speedtest.net هم با دستگیری سران فتنه انگاری باز شده
وای خدای من یعنی سرعت شبانه روی همون 128 مونده ... تنها امیدم هم ازبین رفت :41:..شیطونه میگه برم شیشه های مخابرات رو بیارم پایین!
---
آقا من یه پیشنهاد دارم...علاوه بر مراجعه ی حضوری من می گم یه کار دیگه هم بکنیم .. توی اون تاپیک مخصوصی که برای اعتراض ساختیم پیشنهادات و انتقاداتون رو بنویسیم . خانم شفیعی که قبلا اینجا مراجعه می کرد و دیگه نمی کنه . اگه بتونیم به خانم شفیعی بگیم که به اون تاپیک سری بزنه و انتقادات و پیشنهادات ما رو انتقال بده و بگه چه تعداد ناراضی داریم شاید کمک کنه.
البته مراجعه ی حضوری هم جای خودشو داره .
مطمئن باشید اعتراضات تاثیر داره چون الان اومدن 2 گیگ را کردن 5660 تومان ! باید تا تنور داغه نون رو بچسبونیم به تنور :46:
برادر من میترسیم تنوره طیادی داغ باشه نونمون بسوزه....باید به به صورت حظوری اعلام شه همچنین یه ایمیلی شماره ای یه کوفتی پیدا کنیم برسونیمش به رئیسشوننقل قول:
حالا برنامه چیه؟ فردا بریم؟ چند نفر هستیم؟ دسته جمعی بریم یا تک تک؟
به کجاها اعتراض کنیم؟
بچه ها گفتن بذاریم توی هفته آینده! که تعداد بیشتر باشه؛ و هماهنگتر بشیم
:20:
الان اومد adsl منو وصل کرد گفت قراره 7/5 گیگه سه ماه بشه 9 گیگ .نمیدونم راست گفت یا دروغ :(