شما میتونید برنامه ها را توسط نرم افزار Kies دانلود کرده و هر زمان که خواستید با اتصال گوشی به کامپیوتر اون رو نصب کنید.نقل قول:
شما میتونید برنامه ها را توسط نرم افزار Kies دانلود کرده و هر زمان که خواستید با اتصال گوشی به کامپیوتر اون رو نصب کنید.نقل قول:
شما خودتون این کارو کردین؟ آخه یه جایی (موبایلستان) نوشته بود حتما باید وصل بشین به اینترنت.نقل قول:
اگه چیزی که شمات مگین درست باشه، اونوقت میشه فایل دانلود شده رو منتقل کرد به یه کامپیوتر دیگه؟
سلام دوستان خوب هستید؟
یه سوال داشتم می خواستم ببینم وبگردی با این گوشی چطوره؟ حال میده اصلا؟ مرورگرش چطوریاست؟
مرسی
سایت موبایلستان درست نوشته. من منظورم اینه که وقتی شما میتونید در جایی که اتصال پرسرعت اینترنت دارید بدون اتصال گوشی, برنامه ها رو دانلود کنید و بعد با اتصال گوشی و اجرای برنامه Kies و یک اتصال ساده اینترنت, برنامه ها روی گوشی نصب کنید. برای انتقال فایلهای دانلود شده به یک کامپیوتر دیگه هم , باید تو کامپیوتر مقصد برنامه Kies رو نصب کرده و بعدش فایلهای واقع در My document کامپیوتر مبداء و در مسیرنقل قول:
Samsung\Kies\Download\Applications رو به فولدر مشابه در کامپیوتر مقصد انتقال بدید. بقیه مراحل مثل قبله. یعنی اتصال گوشی , اجرای برنامه Kies و اتصال ساده به اینترنت (منظور از اتصال ساده, یه اتصال Dial up ) و بعد انتخاب قسمت My downloads و Install برنامه مورد نظر.
دوستانی که گوشی رو دارن سری به صفحه زیر بزنن. (راجع به شیر کردن برنامه های دانلود شده است). پست شماره 81.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=426904&page=9
کسایی که گوشی رو اپدیت کردن کد زیر رو وارد کنن *#8740# و تنظیمات باتری رو چک کنن فک کنم بعد از اپدیت گوشی دوباره رو حالت CP UART تنظیم میشه که باعث افزایش مصرف باتری میشه و باید دوباره به حالت AP UART برشگردونین
سلام lیک ماهی هست wave گرفتم ومشکلی برای گوشی من در قسمت messages پیش اومده و اونم اینه که شماره service centre را سیو نمیکنه و پیغام ( عدم موفقیت در ذخیره سازی )را نمایش می ده تا زمانی که گوشی خاموش نشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه خاموشش کنم شماره (9891100500+)پاک میشه آگه کسی میتونه راهنماییم کنه .در ضمن من کدهای مخفی سیستم عامل بادا را هم گیر آوردم و گوشی را مستر ریست هم کردم ولی مشکل حل نشد.
چطوري ميشه تنظيم رو عوض كرد؟نقل قول:
امکانش نیست؟نقل قول:
توی یوتیوب 100 تا این فیلم ها هست که چارش یه فیلتر شکن ـه : دینقل قول:
آخه توی ایران امکاناتش نیست :31: