به این سایت مراجعه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
به این سایت مراجعه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودشون براي نصب امدن ؟نقل قول:
چقدر طول كشيد تا بيان نصبش كنن؟
اسیاتک 256 رو ماه اول رایگان میده؟
این سایت جز یک صفحه ی خالی چیزی نبود:41:نقل قول:
سلام.آقا اين آسيا تك پدر منو درآورد.از ديروز دارم زنگ ميزنم ولي جوابگو نيستند.مودم نو ازشون گرفتم ؛ روشن نميشه.مخابرات زنگ زدم ؛ ميگن خط خيلي وقته رانژه شده ؛ بخش فني هم هيچ نداره كه بگه.خلاصه ميگن بيا اينجا مودم را چك كنيم.گفتم من اين همه راه رابيام آنجا ؛ شما كسي را بفرستيد ؛ ميگه بچه ها بيرون هستند.خلاصه هيچ جواب درستي ندادند.چهارتا دختر بچه را گذاشتند اونجا و هيچ .پشيمون شدم از گرفتن اي دي اس ال.با تشكر
از دوستان آیا کسی می دونه بهترین سرویس در محدوده مرکز مخابراتی توحید کدومه؟
سلام
من حدودا" یک هفته است که Adsl خریدم در تبریز از شرکت صبانت یا همون نداگستر صبا .
قیمتش 128kb برای سه ماه 45 هزار تومان و مودم هم که معلومه 45 هزار تا 60 هزار تومان .
هزینه ی نصب هم 10 هزار تومان و یک روزه هم نصب می کنند . سرعت دانلود هم 50kb هستش و 10 گیگ هم محدودیت داره و از ساعت 3 تا 7 شب هم مفت مفت است .
سلام.دوستان بالاخره ؛ خودم مودم را درست كردم.ولي وقتي كه در حال گشت در اينترنت هستم اين پيغام ها ميايد و نميشه چيزي دانلود كرد.لطفا راهنمايي كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این چیزی که شما داری میگی به نظر من یه شوخی هستش میدو نی چرا اینو می گم به بین شما زمانی که زنگ می زنی به شرکت برای اولین بار و در خواست میدی یه بار اونجا می پرسه شما چه سرویسی می خواین بعد تمامی مشخصات شما به صورت تایپ شده برات پیک موتوری می کنن و دوم اینکه زمانی که شما بازم خطتون رانژه شدش و زنگ زدی به شرکت موقع دادن یوزر و پسورد از شما می پرسه چه سیستمی در خواست کردین پس خودت می بینی غیر ممکن هستش شاید برای یه مدت کوتاه اون طوری باشه ولی غیر ممکن هستش سرعت دانلود شما بیشتر از 16k باشهنقل قول:
نقل قول:
این قضیه مربوط به اختلالات سیستم مخابرات و یا شرکت سرویس دهنده میباشد و در موارد بسیار نادری هم مربوط به داغ کردن و از کار افتادن مودم میباشد