من توی 3 اهرمی که یک چرغ ندخ رو میکشه جلو گیر کردم بعد از اینکه پرینس برادرش رو میبینه
Printable View
من توی 3 اهرمی که یک چرغ ندخ رو میکشه جلو گیر کردم بعد از اینکه پرینس برادرش رو میبینه
سلام
یه چیزی بگم درباره کرک بازی
شما باید کرک بازی رو علاوه بر اینکه تویه محل نصب بازی کپی میکنید
تویه c===>programfiles===>ubisoft
هم کپی کنین
یعنی فقط فایل dll و اون inf
ولی برای اطمینان بیشتر همش رو کپی کنین چون یه جا در بازنمیشد اینارو کردم حل شد
راهنمایی مرحله مجسمه
احتمالا مشکل داشته باشید
مجسمه دوم :
میرید پشت دسته چرخاننده ، یکبار دسته رو به سمتی میچرخونید که سمت راست مجسمه به ترتیب زیر بشه
بالاترین نقطه عصا که حرکت نمیکنه بعدش یک نیزه و بعدش قسمت پایینی عصا که بلنده
حالا آب را فریز کنید و دو بار دسته رو بچرخونید وبعد آب رو از فریز در بیارین و سه بار دسته رو بچرخونید تا بخش پایینی عصا به طرف چپ آب بیاد بعدش آب رو فریز کنید و یه بار دیگه هم دسته رو بچرخونین
میبینید که دو بخش عصا روی هم قرار گرفتن حالا آب رو از فریز در بیارین و یکبار دیگه دسته رو بچرخونید
راهنمای مجسمه سوم :
یکبار دسته رو بچرخونید تا بخش پایینی عصا به سمت راست آب بیاد بعدش آب رو فریز کنین و دوبار دیگه دسته رو بچرخونین بعد آب رو از فریز در بیایدر و 2 بار دیگه دسته رو بازم بچرخونید و دوباره آب رو فریز کنید و یکبار دیگه بازم بچرخونیدش میبینید که بازم دو بخش عصا روی هم هستند و شما باید آب رو از فریز در بیارید و یکبار دیگه بچرخونینش
دوست من ...نقل قول:
يه دونه رو بچرخونيد ...ببريدش جلو چرخدنده رو بعد بعدي رو بچرخونيد ...بعضي اوقات نياز هست اوني رو كه چرخونديد برگردونيد عقب ...بعد بعدي رو ببريد جلو ...
دوستان من تو اون مرحله که 3 نفر دست هم رو گرفتن ، از همونا که نیرو تولید می کنن موندم .
میرم اونارو می کشم دیگه کسی نمی مونه ، گیر کردم ، کمک کنید .
سلام دوست عزیز شما باید یه عکس بزارید تا مشخص شهنقل قول:
اینطور که معلوم نیست کجا هستین
ولی ضرری نداره اینجارو یه نگاهی کنید:کد:http://guides.gamepressure.com/princeofpersiatheforgottensands/guide.asp?ID=9681
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا گیر کردم ، سمت چپ و راست باید بری بالا دیوار تا وسط یه چیزی از بالا بیاد پایین با اون بری پیش این 3 تا
من این 3 تارو میزنم ، دیگه کسی نمی مونه ، حالا بعد این نمی دونم باید چیکار کنم.
سلام.
من تو یه مرحله که از یه میله اویزون میشه و در باز نمیشه گیر کردم.
اگه میشه یه کرک درست و حسابی به ما بدید.
دوستان شما ميتونيد سيو 5.2 mb در سايت gamecopyworld رو دانلود كنيد كه تعداد 31 سيو از اول تا آخر بازي رو يه جا داره
نقل قول:آقا درست شد از کرک بود.نقل قول:
نقل قول:پشت سر این سه نفر یه در هست از انجا باید به بازی ادامه بدی اگه در باز نشد کرکتون خرابه (از پایین دانلود کن)نقل قول:
این هم کرک درستو حسابینقل قول:
http://img.----------.com/Game/Crack/Crack%20Fixed%20POP5.rar