بچه ها من یه جا گیر کردم :
محتوای مخفی: داستان
کسی میدونه باید چی کار کرد ؟
Printable View
بچه ها من یه جا گیر کردم :
محتوای مخفی: داستان
کسی میدونه باید چی کار کرد ؟
موافقم که کرایسیس اولی تخریب پذیری بیشتری داشت. :20:نقل قول:
من از نظر تخریب پذیری گفتم نه چیز دیگه و در ضمن نظر شما چیه کرای 1 از 2 تخریب پذیری بیشتری داشت مگه نه!
اگه از نظر تخریب پذیری گفتی که بتل فیلد یه چیز دیگه س :31:
فقط کاشکی تو این نسخه م جنگل میساختن :31: دلم واسه جنگلای کرایسیس تنگیده :40:نقل قول:
آره هم مراحل خوب بود (طول میکشید رد کنی البته من اینطور بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )هم طولانی بود چیزی حدود 11 ساعت گیم پلی البته من 10.30 دقیقه تمومش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرای 1 و 2 یعنی عقش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به امید نسخه های بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدورم سیستمم بتونه باتل 3 رو اجرا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تمومش کردم 8ساعت و25 دقیقه و13 ثانیه :31:خیلی عالی بود:31:
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
اگه یه عکس بزاری برات میگم:20:نقل قول:
نقل قول:اون جا از پنجره سمت چپت (همون که یه ماشین گان هم رو لب پنجره هست) که مال یه ساختمونه که چپ شده باید بپری تو و از رو بالاپشت بوم ها برینقل قول:
مهدی جان بزن روی tactical mode همون دوربین که ابجکت هارو نشون میده...هدف رو بزار روی اون جنگنده ای که درست روبرو هستش یه چند ثانیه نگه داری با موشک میزننش و دوباره بازی ادامه پیدا میکنه..نقل قول:
اینجا گیر کردی؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6001069&postcount=1205
اگه اینجایید Q بزنید بپرید رو شیشه هانقل قول:
من دوباره بازی کردم آپگریت مشت رو گرفتم از همینجا درجا با مشت میپرم پایین هیچیم نمیشه:18:
(سقوط آزاد حال میده مخصوصا یکی همونجا باشه دخلش میاد:27:اینقدر حال میده از این حرکات جفگی و فشنگی انجام بدی...:21:)
کوجیما راست میگفت...................:41:
منظور من از لحاظ ایراد هستنقل قول:
این دو بازی که نام بردم مخصوص دد اسپیس یک گیمیه که کمترین ایراد و باگ ممکن را داره
و از نظر من دد اسپیس همیشه الگو هست برای بقیه گیمها
بحث بقیه چیزها را کاری ندارم