راستی جریان چیه
چرا ماله من 3 تا دی وی دی بود و 12 گیگ ولی برای چند تا از دوستام دو تا دی وی دی بودو 6 گیگ ؟
Printable View
راستی جریان چیه
چرا ماله من 3 تا دی وی دی بود و 12 گیگ ولی برای چند تا از دوستام دو تا دی وی دی بودو 6 گیگ ؟
ماله منم دوتا دي وي دي بود.فكر ميكنم به اين بستگي داره كه هر شركت چقدر فايل ها رو فشرده ميكنه.نقل قول:
راستی جریان چیه
شما یه عکس بگیر اگه ویستا یا سون داری تم ویندوز رو بیسیک کن و بعد تو بازی کلید Prt Sc Sys Rq روی کیبورد رو بزن و بعد نقاشی رو باز کن و Ctrl+v رو بزن بعد عکس رو سیو و یه جا آپلود کن بفهمیم کجا رو میگی اگه زیادی مبتدی گفتم شرمنده
[/QUOTE]
دستت درد نکنه دیگه راهشونو پیدا کردم.
فقط این مشکلم هنوز هست چجوری شمشیرو چاقومو برگردونم؟
یکی از دوستان گفت که باید بری خونه عمو ماریو اونجا کجاست؟!!!
دستت درد نکنه دیگه راهشونو پیدا کردم.نقل قول:
فقط این مشکلم هنوز هست چجوری شمشیرو چاقومو برگردونم؟
یکی از دوستان گفت که باید بری خونه عمو ماریو اونجا کجاست؟!!![/QUOTE]
دوست من بايد بري به ويلا...
اونجاست ...همونجايي كه يه سري از حركات رزمي رو ياد گرفتي ...
همون (ويلا)هستش.نقل قول:
یکی از دوستان گفت که باید بری خونه عمو ماریو اونجا کجاست؟!!!
چند تا پست بالا دقيقا نوشتم چطوري بايد و كجا اسلحه رو عوض كني.
دوست من بايد بري به ويلا...نقل قول:
اونجاست ...همونجايي كه يه سري از حركات رزمي رو ياد گرفتي ...[/QUOTE]
داداش دستت درد نکنه
یه سوالی هم دارم
من تمام اون قسمتایی که علامت اساسینز هست رو رفتم ولی پشت امارت که میرم اونارو بذارم سر جاشون قبول نمیکنه؟
مشکل از کجاست؟
تو یه دهکده هم علامت اساسینز هست ولی مربوط به کایت میشه غیر از اون کات چیز دیگه ای نیست
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
کسی کمک نمیکنه؟نقل قول:
توی معمای The Fourth Day که باید چند تا شکل رو انتخاب کنم،کدوما جواب درست هستن؟ توضیحش اینه:Once Worshiped Now Ignored.From A distance It Watches And Waits
خودم از توضیحاتش حدس میزنم باید یک چیزی مربوط به شیطان باشه.
والا اونا خيلي سخته و منم نتونستم حل كنم.تا حالا پنج تا از اون معماها پيدا كردم و 4 تاشو حل كردم.نقل قول:
کسی کمک نمیکنه؟
منم تو يه معما مثل تو موندم.
توضيحش اين: the power they wielded cut down their enemies.
کدکس ها رو چطور باید چید؟!
عکس زیر هست ولی چیزی معلوم نیست!!
کد:http://www.imageurlhost.com/images/i2g9a4s64sy6gtw7jf0.jpg
نقل قول:
نقشه ی زمینه با اف میچرخونی تک تک !خیلی تابلوه مخصوصا قاره هاش بعد به ریزه کاری ها دقت کن!