با Next/Prev نمیشه عزیز. یه علامت قرمز ممنوع نشون میده! این دکمه ها واسه رفتن به فایل بعدیه که عزیز.نقل قول:
Printable View
با Next/Prev نمیشه عزیز. یه علامت قرمز ممنوع نشون میده! این دکمه ها واسه رفتن به فایل بعدیه که عزیز.نقل قول:
من خودم امتحان کردم.نگفتم که موقع پخش بزن اونوقت میره رو فایل بعدی.بعد از این که دکمه FF یا Rev رو زدی باید دکمه های نکست یا Prev رو بزنی که در این صورت مثلا 10-15 دقیقه یه جا میره جلو.نقل قول:
بعضی فایل ها هم قفلی دارن که نمیزاره موقع پخش فیلمو جلو/عقب کنی.
من قبلا یو تیوب را راحت باز میکردم. الان دیگه نمیشه. دلیلش چیه؟
راستی WDLXTV رو بزنیم رودستگاه یا خطر داره؟ از ورژن 1.04 بهتره؟
سلام.دوستان متاسفانه انگار فعلا وسترن خیلی بد گیر میاد .میگم سیگیت بهتره یا وسترن؟
تفاوتشون چیه؟
رنج 140-150 چی خوبه بگیرم؟
سلام...
من تازگیا این دستگاه رو خریداری کردم (WD TV Live)، اما الان چندتا مسئله دارم باهاش؛
- دستگاه همیشه گرمه، حتی در حالت خاموش (standby). این موضوع طبیعیه؟
- بعد خرید firmware رو آپدیت کردم به آخرین نسخه که 1.4.10 باشه. چند تا مشکل پیدا شد.
بعد آپدیت transition منوها از کار افتاد. گزینه ی مورد نظر وجود داره، اما با تغییر دادنش هیچ اتفاقی نمی افته!؟
file management دچار مشکل شده. بعد انجام عملیات interface رو ریفرش نمی کنه که مجبورم back رو بزنم برای ابطال عملیات. interface این قسمت یه مشکل دیگه هم پیدا کرده، که دکمه های مدیریتی (مثل copy و move) با دریافت فرمان از ریموت، highlight نمیشن و فقط باید از تغییر text متوجه بشم که روی کدوم گزینه ام!
ریفرش interface تو جاهای دیگه هم مشکل داره. مثلا وقتی ویدئو پخش میشه، اگه زوم روی 0.9x باشه و دستگاه بره برای پخش track بعدی، زوم برمیگرده به مقدار پیش گزیده ی 1.0x، در حالی که منو هنوز 0.9x رو نشون میده.
راستی نسخه ی V یعنی چی؟ چرا عنوان این نسخه هست 1.04.10_V؟ کسی میدونه؟
- سرعت نمایش انیمیشن منوها متغیره. بیشتر مواقع سرعت انیمیشن ها پایینه. نمیدونم اینم به آپدیت مربوطه یا نه؟! یادم نیست قبل آپدیت چطوری بود؟... منظورم از انیمیشن منوها، موقعیه که مثلا از video با فشردن جهت پایین، آیکون ها جابجا میشن تا آیکون music بیاد وسط...
- سوال آخر که البته مسئله یا مشکل دستگاه نیست؛ آیا میشه این دستگاه رو به شکل بیسیم به شبکه ی سیمی معمولی (LAN) داخل خونه وصل کرد؟ مثلا با استفاده از access point یا هر راه دیگه ای...
ممنون میشم جواب ها رو بدید. در مورد مشکل ها هم لطف کنید بگید که آیا دستگاه شما هم همینطوریه یا نه؟
:40::40::40::40::40:
نقل قول:
سلام
دستگاه بنده زمانی که به برق وصله ( همیشه وصله ) اما خاموشه کاملاً خنکه.فقط وقتی روشنه کمی گرم میشه که طبیعیه .
بنده هم به 1.4.10 آپدیت کردم و مشکل ترانزیشن ایجاد شده مثل شما.
سرعت کلی منو ها بیشتر شده. این تغییر سرعت برای من کاملاً محسوس بود.ورژن قبلی خیلی کند بود.
از طریق وایرلس بله میشه.روش هم همون اکسس پوینت یا اتصال به وایرلس نوت بوک هست. راه دیگه نداره.اما به نظرم فقط با بعضی مدلها سازگاره. توی سایتش میتونید مدلهای پیشنهادی رو ببینید.کافیه یدونه وایرلس USB بگیرید و به اکسس پوینت یا لپ تاپ کانکت بشید. البته خودم الان شبکه سیمی دارم و خیلی راحت و عالی کار میکنه.مگه اینکه محدودیت سیم کشی داشته باشید که از وایرلس استفاده کنید.
جواب رو تو فروم خود WD پیدا کردم. این گفته ی یکی از کارکنان WD هست؛نقل قول:
البته من دستگاه رو چند روز پیش خریدم. نباید قدیمی باشه... نمیدونم چرا اینطوریه؟!...نقل قول:
There are two different hardware revisions of the WDTV Live. The older revision doesn't power off the processor when it's in standby, so it stays warm, as you've noticed
تو فروم WD این مورد به عنوان یکی از باگ های ورژن جدید لیست شده.نقل قول:
نوشته شده توسط fujitsu.siemens
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
در ضمن من مشکل ساپورت زیرنویس فارسی رو مطرح کردم، امیدوارم ترتیب اثر بدن...
:40::40::40::40::40:
برای منم موقعی که دستگاه رو خاموش میکنم گرم میمونه. کاملا مشخصه که سخت افزارش کاملا خاموش نمیشه . باید دستگاه رو بعد از استفاده، از برق کشید. چوت اگر برق بره و دوباره برق بیاد دستگاه خود به خود روشن میشه.نقل قول:
سلام
پس دستگاه بنده از این جدیداس حتماً. وقتی برق میره و میاد خودش روشن نمیشه. همون استندبای میمونه.
ببخشید دوستان دقیقاً کجا و چطور با زیرنویس فارسی مشکل دارند؟ اگه درون فایل باشه که مشکلی ندارم تو پخش.همچنین زیرنویس فارسی رو با فرمت srt که از اینترنت میگیرم و کنار فایل قرار میدم به راحتی نشون میده! البته تو تنظیمات دستگاه فونت رو روی arabic گذاشتم. الان با زیرنویس مشکلی ندارم . نمی دونم دوستان کلاً فارسی نمی بینند یا مشکلشون همون جدا کردن بعضی حروفه..
شما كدوم ورژن رو ريختيد تو دستگاهتون؟
چون مال من كه عربي هم نداره اصلا