جک کاپوت چقره؟نقل قول:
کجا میتونم گیرش بیارم؟
Printable View
جک کاپوت چقره؟نقل قول:
کجا میتونم گیرش بیارم؟
405 مدل اسفند 90 به بعد رو ( تا خرداد 91 ) برای همین مشکل فراخوان دادن ، مدل ماشین شما چه سالی هست ؟ من 206 رو برده بودم تعمیرگاه شاهد این موضوع بودم .نقل قول:
بین 500 تا 800 هزارتومان از خودروی شما کسر میشه البته عکس از ماشینتون بگیرید موقع فروش میتونید ادعا کنید تصادف از جلو نبوده ( علتی که کاپوت اینقدر از قیمت خودرو کم میکنه تصادف شدید از جلوست )
از لوازم اسپرت فروشی هانقل قول:
قیمتشم نمیدونم دقیقا
مال منم مدل 90 هستنقل قول:
خیلی بد شده کلا . رنگ کاپوت الان نو تر و روشن تر از بدنه هست و خودم حال نمیکنم دیگه سوارش بشم ولی چاره ای نیست
کلا به یه نتیجه ای رسیدم . ماشینایی که ایرانی جماعت تولیدش رو به دست بگیره مفت نمیرزه
بیخود نیست طرف 200 300 میلیون میده ماشین خارجی میخره . از همه نظر مطمئن هست
واقعا خنده داره یه ماشین کاپوتش یه دفعه باز بشه
آدم ماشین آمریکایی 50 سال پیش رو بخره سگش شرف داره به این ماشینای ایرانی
دوست عزیز ماشین من 405 مدل 90 برای آذر ماههنقل قول:
یعنی مشکل نداره؟
(البته محصولات ایران خودرو رو نمیشه دقیق گفت مشکل نداره)
والا کسایی که مراجعه کرده بودن خود ایران خودرو باهاشون تماس گرفته بود،من نمیدونم مال شما هم مشکل داره یا نه ، میتونید خودتون مراجعه کنید تا براتون چک کنن.پیشگیری بهتر از درمان استنقل قول:
دوستان ی سوال؟؟؟
من یدونه پارس سال پیش فروشی ثبت نام کردم با تحویل اسفند،اما الان میخوام ب پارس سال نقدی تغییرش بدم و امروز کل پول رو واریز کنم میخواستم بدونم آیا امکان چنین کاری هست؟؟؟سریع میشه تغییر داد؟باید چیکار کنم؟
اقا یه سوال فیوز اینه های پرشیا شماره چنده میخام برش دارم؟؟؟
قفل مرکزی هم فیوز داره؟
امکان تغییر قرار داد وجود ندارد.فقط میتونید از پیش فروش انصراف بدید که در این صورت حدود 1.5 تا 2.5 ماه طول میکشه تا پول برگرده به حسابتوننقل قول:
یه راه دیگه هم دارید اونم اینکه به یک نفر قرارداد رو بفروشید
ی سوال دارم خواهشا درست راهنمایی کنین:
من در تاریخ 8.14 مبلغ 9 میلیون ریختم برا پیش فروش پارس سال با تحویل اسفند.از این پیش فروشای دو ودیعه ای....10 دی هم 4 تومن دیگه باید بریزم.حالا سوال اینه که دعوتنامه کی برام میاد؟؟؟آیا بعد از ریختن این 4 میلیون باید بیاد؟؟؟یا قبل از ریختن این 4 تومن و تا الان باید میومد؟؟؟
الان تو سایت وضعیت منو زده فعال سازی در سیستم فروش
نه دعوت نامه 1ماه قبل ازموعد تحویل(واسه شماتوبهمن اگه تاخیرنداشته باشه شرکت) میاد و این 4تومن که باید تو دی واریز کنین ربطی به دعوت نامه ندارهنقل قول:
وضعیت تو سایتتون هم درسته
- انتخاب نمایندگی
- پرداخت وجه
- فعال سازی در سیستم فروش
- صدور دعوتنامه
- دریافت پرونده
- پرداخت مابه التفاوت
- پرداخت کل وجه
- آماده برای صدور فاکتور
- فاکتور شده
- تأیید حسابداری
- صدور سند