اول ساتای درایو رو به کامپیوتر متصل کنین و از طریق جانگل فلشر بگین که فرمویر درایوتون چیه...
اول ساتای درایو رو به کامپیوتر متصل کنین و از طریق جانگل فلشر بگین که فرمویر درایوتون چیه...
[PHP] اول ساتای درایو رو به کامپیوتر متصل کنین و از طریق جانگل فلشر بگین که فرمویر درایوتون چیه... [/PHP]با من هستید دوست عزیز؟ :31:
اینکار رو چجوری باید انجام بدم
این واسه از یه کوه کندن هم سختره
لینک اموزیشیو لطف میکنید
مرسی
سلام و خسته نباشید.
من داشبوردم آخرین آپدیت که تو صفحه اول همین تاپیکه بود..
بعد همین الان وصل کردم به اینترنت و ایکس باکس گیر داد که باید آپدیت بشه منم به داداشم گفتم گفت بکن ببینیم چی میشه
خلاصه زدیم آپدیت شد و چند بار ریست و 2 باره آپدیت خلاصه تموم شد آپدیتش..
دیگه هیج بازی غیر ازجینال رو نمی خونه!!!
من فقط 2 تا بازی ارجینال دارم کینکت ادونچر و فورزا موتور اسپرت این 2 تا رو میخونه و هیچ بازی غیر ازجینال رو نمیخونه
داداشم گفت بپرسم الان چی میشه
میشه درستش کرد؟؟
خرجش چه قدره؟؟
با تشکر فراوان :11:
از توی ستینگ نگاه کن ببین ورژن داشبوردت چنده الان ! ؟
نقل قول:
2.0.13599.0
دیگه هیچ بازی نمیخونه فقط ارجینال :41::37::45:
خرجش چه قدره؟؟ اصلا درست میشه؟؟
بایدlt+1.91بریزی اگه بدی بیرون20تومن میشه...خودتم کنی مجانی:دینقل قول:
بچه ها خبری از LT+ 2.0 نشد ؟
c4evaداره روش کار میکنه ولی هنوز نیومدهنقل قول:
سلام
عزيزان من زياد سر رشته ندارم از اين قضايا اما کلاً update جديد ميتونه بازی fable 3 رو اجرا کنه يا نه؟
update قبلی که دارم بازی رو که ميزارم ميره داخل وارد 1 صفحه سياه ميشه & ديگه هيچی
لطفاً اگر اين امکان هست لينک update رو بديد & موضوع ديگه اينکه اگر update جديد رو نصب کنم باز هم بازی های کپی رو ميخونه يا نه
لطفاً راهنماييم کنيد، با تشکر
ببینی اگه میخوای بی مشکل سر کنی بده بیرون بگو واست داشبرد13599رو باlt+1.91(برای اسلیم1.92)بریزند خیلی از مشکلاتت حل میشه فقط دو سه بازی میمونه که برای اون باید منتطرlt+2باشینقل قول: