:13:
کسی در مورد پرش با دوچرخه مطلبی داره؟:2:
Printable View
:13:
کسی در مورد پرش با دوچرخه مطلبی داره؟:2:
برو به این ادرس حاله شو ببر.:46:نقل قول:
کد:http://www.parsibax.com/thread1506.html
سلام. 3 تا سوال ::43:
1)کسی از پودر تالک (پودر سفید رنگ داخل تایرها) که برای از بین بردن اصطکاک بین تایر و تیوپ و افزایش عمر تیوپ هستش استفاده می کنه؟ اصلا پیدا میشه؟ قیمتش ؟
2) چرخی که تاب داره باید اول( لنگی به بالا و پايين ) اش گرفته شود و بعد ( لنگی به چپ و راست) اش یا برعکس ؟
3) دوستانی که حرفه ای دوچرخه سواری می کنند ، چند وقت یک بار تاب چرخشون رو می گیرند؟ یا شاید تاب کم براشون مهم نیست؟:9:
پودر من استفاده نمیکنم لازمم نیست تا حالا ندیدم کسی استفاده کنهنقل قول:
اول چپ و راست رو بگیر
همیشه چرخا تست میشه ولی چون طوقه ها خیلی مقاومن تاب ور نمیدارن مگر اینکه ضربه شدید بخوره که همون شب ردیفش میکنم
لاستیکش چه جوری تاب بر می داره ؟ اونم وقتی که حتی باد هم داره.:18: بین لاستیک سیمی و اون مدل دیگه (نمی دونم چی ) کدوم کمتر تاب بر می داره؟ راهی هم جز تعویضشون نیست.:37: لاستیک ماشین رو می رونم موقع حمل اگر کارگرها پرتشون کنند تاب بر میداره . :47:نقل قول:
لاستیکش چه جوری تاب بر می داره ؟ اونم وقتی که حتی باد هم داره.:18: بین لاستیک سیمی و اون مدل دیگه (نمی دونم چی ) کدوم کمتر تاب بر می داره؟ راهی هم جز تعویضشون نیست.:37: لاستیک ماشین رو می رونم موقع حمل اگر کارگرها پرتشون کنند تاب بر میداره . :47:
عزیز من لاستیک که تاب بر نمیداره اونی که تاب ور میداره طوقسنقل قول:
لاستیک باید زیر فشار تو یه حالتی باشه که شکل بگیره و تاب ورداره
راستش من خودمم تعجب کردم. اما در پست های قبلی دربارش صحبت شده بود. :9:نقل قول:
فک می کنم لقمه های ترمز چرخم داره طوقه رو که آلمینیوم هستش رو می سابه و می خورانه:blink: . امکانش هست؟ البته لقمه هاش خشک که هست . .می ترسم اگه عوضشون کنم جدیدا بدتر از اینا باشه:worried: جنش لقمه ها shimano Msystem و طوقه ها هم مارک Rigida فرانسه هستش و ترمز ها هم که از نوع v brake .
امروز داشتم تو پاساژ ها گشت میزدم
چشمم به جمال دوچرخه پینارلو روشن شد
عجب چیزی بود
خیلی خوشگل و زیباست و امضا استاد هم روش حک شده
لاستیک زمانی تاب بر میداره که نسبت به فشار بادش وزن بیشتری رو تحمل کنه و فقط به یه سمتش فشار بیادنقل قول: