گواهينامه منو دزد برد !!!:19::18:
درخواست المثني دادم...الان نزديك 1 ماه شده اما هنوز نيومده !!بايد بيشتر صبر كنم يا برم پليس 10+؟
گواهينامه منو دزد برد !!!:19::18:
درخواست المثني دادم...الان نزديك 1 ماه شده اما هنوز نيومده !!بايد بيشتر صبر كنم يا برم پليس 10+؟
سلام
من می خوام ثبت نام کنم و اموزشگاه از من عکس سیاه و سفید می خواد ولی از اموزشکده دیگه ای پرسیدم گفت باید رنگی باشه
اگه من بخوام عکس گواهینامم رنگی باشه باید چیکار کنم ؟ ( به غیر از تعویض اموزشگاه :20: )
ســلام..مطمئنی گفته سیاه سفید..؟؟من حدس میزنم گفته پشت سفید شما درست متوجه نشدی....نقل قول:
سلام
من می خوام ثبت نام کنم و اموزشگاه از من عکس سیاه و سفید می خواد ولی از اموزشکده دیگه ای پرسیدم گفت باید رنگی باشه
اگه من بخوام عکس گواهینامم رنگی باشه باید چیکار کنم ؟ ( به غیر از تعویض اموزشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله مطمئنمنقل قول:
ســلام..مطمئنی گفته سیاه سفید..؟؟من حدس میزنم گفته پشت سفید شما درست متوجه نشدی....
یه سوال از اونایی که تازه گواهینامه گرفتن یا ثبت نام کردن داشتم :
عکس گواهینامه یا عکسی که برای آموزشگاه بردین سیاه سفید بود یا رنگی ؟
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــوابــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــنقل قول:
یه سوال از اونایی که تازه گواهینامه گرفتن یا ثبت نام کردن داشتم :
عکس گواهینامه یا عکسی که برای آموزشگاه بردین سیاه سفید بود یا رنگی ؟
بدید لطفا
عکس رنگی با زمینه سفید.....نقل قول:
سلام
من 3 ماه پیش امتحان دادم و قبول نشدم الان حدود بیشتر از 3 ماه دیگه دنبالش نرفتم و تا بهمن ماه هم نمی خوام برم آیا به کل پرونده من باطل میشه یا 2-3 جلسه اضافی مینویسن ؟
سلام. من می خواستم آموزشگاه رانندگی ثبت نام کنم مدرسه بهم گفت چون درس تجدیدی نداری بهت گواهی نمی دیم !
حالا چیکار کنم می تونم از الان برم آموزشگاه بعدت که رفتم دانشگاه گواهی ببرم؟
نقل قول:
حتما باید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه ببری.
از روزی که ثبت نام کردید به مدت 1سال وقت دارید که گواهی نامه تون رو بگیرید.....من نمیدونم چه تاریخی ثبت نام کردید....نقل قول:
سلام
من 3 ماه پیش امتحان دادم و قبول نشدم الان حدود بیشتر از 3 ماه دیگه دنبالش نرفتم و تا بهمن ماه هم نمی خوام برم آیا به کل پرونده من باطل میشه
توی پرونده ات نگاه کن وقتی رد شدی افسر برات نوشته چند جلسه لازم داری.....اونارو باید بری بعد دوباره امتحان بدی....نقل قول:
.یا 2-3 جلسه اضافی مینویسن ؟.