دوستان آیا باز هم امیدی به اومدن قطبی هستش ؟ :2:
دوستان آیا باز هم امیدی به اومدن قطبی هستش ؟ :2:
من یکی که قاطی کردم دیگه... انتخاب سرمربی تیم ملی هم شده معمای انیشتین... آخرش میرن بدترین گزینه رو انتخاب میکنن حالا ببینید کی گفتم...
جناب علی آبادی و بروبچه ها ( یا همون خانم بچه ها ) مخالف حضور ایشون هستن.نقل قول:
دوستان آیا باز هم امیدی به اومدن قطبی هستش ؟
دلیل حذف قطبی از جمع گزینه های تیم ملی فاش شد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد:" مهمترین دلیلی که باعث شد افشین قطبی شانس خود را برای رسیدن به تیم ملی از دست بدهد پیشنهاد وی به یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بود.
پس از آن که اعضای کمیته ویژه فدراسیون فوتبال تصمیم گرفتند نام محمد مایلی کهن را به عنوان گزینه نهایی به کمیته تیمهای ملی معرفی کنند سوالات بسیار زیادی در خصوص دلایل حذف قطبی از جمع گزینههای هدایت تیم ملی مطرح شد.
یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در این خصوص اعلام کرد:" افشین قطبی تمایل بسیار زیادی برای حضور در تیم ملی داشت اما آخرین حرکت وی برای بالا بردن شانس انتخابش باعث شد اعضای هیات رئیسه فدراسیون جملگی رای به حذف وی از جمع گزینه دهند و با نگاه ویژهای برنامههای محمد مایلی کهن را بررسی کنند."
وی در خصوص پیشنهاد قطبی که منجر به حذف وی از جمع گزینه ها شد، توصیح داد:" افشین قطبی برای بالا بردن شانس انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی از طریق یک واسطه به یکی از اعضای هیات رئیسه اعلام کرده است من حاضرم در صورتی که به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شوم پول نگیرم و مبلغی هم به فدراسیون بپردازم!"
وی در ادامه گفت:"پیشنهاد قطبی زیاد به مذاق مسوولان فدراسیون خوش نیامد چرا که شان فدراسیون فوتبال ایران و تیم ملی بسیار بالاتر از اینست که یک مربی برای رسیدن به نیمکت تیم ملی پول پرداخت کند. به همین دلیل پس از طرح این موضوع در جلسه شنبه شب کمیته تیمهای ملی اکثریت اعضا رای به حذف نام افشین قطبی از جمع گزینههای هدایت تیم ملی میدهند.
منبع:ariensport.com
تركيب احتمالی كادر فنی جديد تيم ملی فوتبال
در شرايطی كه فدراسيون فوتبال برای انتخاب سرمربی جديد تيم ملی جلسات فشردهای را برگزار كرده، برگزاری اين جلسات به انتخاب تركيبی جديد در كادر فنی تيم ملی منتج شده است.
به گزارش ایسنا، پس از جلسات متعدد فدراسیون فوتبال با كارشناسان در نهایت فدراسیون به تركیب جدیدی رسیده كه به احتمال فراوان تركیب جدید كادرفنی تیم ملی به این شرح خواهد بود.
مدیرفنی: حشمت مهاجرانی
سرمربی: محمود یاوری
مربی: منصور ابراهیمزاده
سرپرست: منصور پورحیدری
همچنین براساس تصمیم گرفته شده به احتمال فراوان افشین قطبی به عنوان مشاور تیم ملی همكاری خواهد كرد.
روته مولر مربی آلمانی تیم ملی به دلیل عقد قرارداد یكساله با فدراسیون فوتبال همچنان به عنوان یكی از اعضای كادر فنی در تیم ملی همكاری خواهد داشت.
تیم ملی فوتبال ایران 16 خرداد در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی به دیدار كرهی شمالی میرود.
علی دایی: پس از انتخابات ریاست جمهوری سخن می گویم
علی دایی با اشاره به دخالت عمده ی برخی دولتمردان در مسائل مربوط به تیم ملی بر "افشای عوامل عجیب و غریب در برکناری اش پس از انتخابات ریاست جمهوری " تاکید کرده است.
خبرنگار خبرگزاری «انتخاب» به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد که علی دایی در جلسه ای اعلام کرده که فعلاً قصدی برای صحبت کردن در مورد برکناری اش ندارد.
بنابراین گزارش، وی افزوده است: با توجه به عواملی که در برکناری ام دخیل بوده ترجیح می دهم پس از انتخابات ریاست جمهوری در این مورد صحبت کنم.
دایی با اشاره به دخالت عمده ی برخی دولتمردان در مسائل مربوط به تیم ملی بر "افشای عوامل عجیب و غریب در برکناری اش پس از انتخابات ریاست جمهوری " تاکید کرده است.
گفتنی است، علی دایی پس از شکست غیرمنتظره مقابل عربستان در مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال، از سرمربیگری تیم ملی برکنار شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری «انتخاب»، کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال نیز ضمن بیان این مطلب که "مخالف اخراج علی دایی بوده" اعلام کرد که نه در "پذیرفتن سمت سرمربی گری برای علی دایی" و نه در "اخراجش" نقشی نداشته است.
به نظر من دلیلش همون مصاحبه با bbc هستش!نقل قول:
دلیل حذف قطبی از جمع گزینه های تیم ملی فاش شد!!
بابا اینا دیوانه ن... خوب این نشون میده طرف عاشق کشورشه که نه تنها حاضره مجانی کار کنه یه پولیم از جیب میده. این کجاش توهین آمیزه ؟ خاک بر سرتون برید همون مایلی کهن رو بیارید که رفته بود پیش رئیس جمهور گریه زاری کرده بود که هیچ کس به من تیم نمیده. بعد رئیس جمهور هم سفارشش رو کرد آوردنش سایپا حالا این میخواد مربی تیم ملی بشه ؟نقل قول:
ماشالا خانه سالمندانه،جمع سنشون به زمان پارينه سنگي ميرسه،خرابشده كه صاحاب نداره كهنقل قول:
یک زمانی هدفشون این بود که وزن نیمکت تیم ملی را بالا ببرند حالا مثل اینکه هدفشون اینه سن نیمکت را بالا ببرند
این داستان هم قدیمی شده اول اسامی مربیان درجه یک را میگن بعد یهو تیم را میدن به خزوخیل ها
درست مثل این دفعه که دایی اومد