امروز روز خیلی گندی برای شاتل بود...قطعی های مداوم و 5 دقیقه ای...زنگ زدم صبح گفتن ایراد از خودمون و مرکز مخابراتی استقلال هست و تا شب درست میشه...الان بهتر شده ولی هنوز قطعی ها وجود داره:41:
امیدوارم تا فردا درست بشه:2:
Printable View
امروز روز خیلی گندی برای شاتل بود...قطعی های مداوم و 5 دقیقه ای...زنگ زدم صبح گفتن ایراد از خودمون و مرکز مخابراتی استقلال هست و تا شب درست میشه...الان بهتر شده ولی هنوز قطعی ها وجود داره:41:
امیدوارم تا فردا درست بشه:2:
قاعدتا باید مبالغ بستانکاری و بدهکاری باهم مساوی باشه. مساوی بودنش به معنی اونه که تسویه هستی.نقل قول:
اما حالا که مساوی نیستش یعنی تفاوتش برات حساب میشه. توی همون صفحه چک کن. پایینتر از عبارت:
راهنماي پرداخت بانک ملي ايران
ببین ترازت چقدره. (باید 6050 - باشه) درسته؟ این مبلغ بدهی شماست.
خوب سوال اینجاست که این از کجا اومده؟
والا من که موندم چی بگم:41:نقل قول:
این ماه رو که من همون اولش تسویه کردم :13:
برای من اینو نوشته :
تراز شما 6,500- ریال می باشد. :41:
من این که زدم گفت:نقل قول:
تراز شما مثبت میباشد
یعنی من طلبکارم و احتمالا شما هم طلب دارید:31:
درسته. 6500 همون تفاوت بستانکاری و بدهکاریه. :13: فکر کنم باید یه گیر حسابی به شاتل بدیم.نقل قول:
مطمئنی طلبکاری؟ برو حالشو ببر :31:نقل قول:
بله تفاوت بدهکاری و بستانکاری هست ولی مشکل اینجاست که این بدهکاری رو از کجاش آورده و زده من نمیدونم:41:نقل قول:
دوستان چند شب اخیر کسی مشکل نداشته؟! سرعت وبگردی و دانلود بدجوری اومده پایین...الان دارم یه لینک مستقیم میگیرم با سرعت 20 کیلوبایت!! اینم تستی که الان گرفتم(اکو 512)......لذتشو ببرید!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........
هه هه هه هه
یادتون هست میگفتم شاتل سرعتش خرابه یه فکرای دیگه در مورد من میکردین ؟:دی
شاید به زودی اکثر جا ها خراب بشه
چوت به مراکز مخابراتی اکثرا شب فشار میاد
ماشا همه ای اس پی ها هم شبا سرویس رایگان میدن
واسه منم قبض اومده ولی قبض دوره اینده هستشنقل قول:
شما زنگ بزن به گروه فروش مرتبط با خودتون(پندار یا پرنیان) تو خود قراردادتون نوشته گروه فروشتون رو
پیگیری کن ببین چی میگن؟
بچهها ببینید این وضعیت منه الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ فاکتور رو هم نگاه کنید مربوط میشه به دی ماه!!!