یادم رفت بگم حقه احضار روح اتفاقا ابتدایی ترینشون بود همون طور که یه جایی از فیلمم اشاره شد با روشن کردن یه پروجکشن هر کسی توی یه فاصله از اون قرار بگیره می تونه عکسشو جای دیگه بازتاب بده.البته توی فیلم در این مورد اغراق شده بود.
یادم رفت بگم حقه احضار روح اتفاقا ابتدایی ترینشون بود همون طور که یه جایی از فیلمم اشاره شد با روشن کردن یه پروجکشن هر کسی توی یه فاصله از اون قرار بگیره می تونه عکسشو جای دیگه بازتاب بده.البته توی فیلم در این مورد اغراق شده بود.
كدام كانال شبكه 4؟سينما 4 داد8 شب؟نقل قول:
-------------------------------------
شعبده باز هم قشنگ بود
ديشب سينما 4 فيلم قديمي ژاپني جزيره رو پخش كرد !
نه جزیره گنج رو پنجشنبه شب شبکه 1 نشون داد که من به اشتباه منظور اون دوستمون رو از جزیره ، جزیره گنج برداشت کردمنقل قول:
جزیره هم که دوستمون در موردش گفتن:
نقل قول:
سینما ماوراء این هفته :
رمزهای نا شناخته " Code Unknown "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Michael Haneke
بازیگران
Juliette Binoche ، Thierry Neuvic
محصول 2000 " فرانسه ، المان ، رومانی "
IMDB Rating: 6.9/10
خلاصه ی فیلم :
داستان با یک بازی کودکانه شروع می شود .بازی کودکان ناشنوا که تلاش می کند با حرکات دست و صورت ،شی ء و یا حالتی را برای دیگران طراحی کنند تا آنها بتوانند آنرا حدس بزنند یکی از کودکان حالتی از ترس و تنهایی را بازی می کند که توسط کودکان شناخته نمی شود .
-----------------------------------------------------------
دوستانی که فیلم" شعبده باز " رو ندیدن ( مثل خودم ! ) ، می تونن تکرار این فیلم رو جمعه (23 آذرماه) ساعت 10 و 30 دقيقه صبح از شبکه ی سه ببینن .
رفقا همون طور که بعضی هاتون می دونید امشب شبکه ی پنج در قالب برنامه ی سینما پنج فیلم " مرد نفوذی " یا Inside Man رو پخش می کنه ... باید فیلم بسیار قشنگی باشه ... دنزل واشینگتن ،جودی فاستر و کلایو اوون توش بازیگرهاش هستن . فکر کنم قبلا برنامه ی سینما چهار نشون داده بود ولی مطمئن نیستم . خلاصه سعیتون رو بکنید که ساعت 9.30 تا 10 شب نیم نگاهی به شبکه ی پنج داشته باشید ! :18:
نقل قول:
اگه اين فيلمو بزاره که واقعا عاليه
:46::10:
کد:http://www.imdb.com/title/tt0454848/
سلامنقل قول:
ممنون
ایول عجب فیلمیه
من هم می گم بشتابید بشتابید
کانال ۲ چند وقت دیگه می خواد 3:10 To Yuma رو بذاره
نبینید از دست رفته !
Inside Man رو قبلا نشون نداده بود؟:13: پس من کجا دیدم اینو؟فکر کنم قبلا نشون داده باشه:21: