چون کسی اطلاعاتی نداشت من خودم این آموزش رو تدوین کردم که امیدوارم به دردتون بخوره
نحوه تایپ شعر در ورد (word ) به لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
440kb :حجم rar.pdf
Printable View
چون کسی اطلاعاتی نداشت من خودم این آموزش رو تدوین کردم که امیدوارم به دردتون بخوره
نحوه تایپ شعر در ورد (word ) به لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
440kb :حجم rar.pdf
خوب چون باز هیچکس جواب نداد خودم راه حلم رو میگم بگید درسته یا نه:
از منوی edit>goto>page میریم. سپس از ابتدای صفحه هرچی هست پاک میکنیم بدین صورت صفحه به طور اتومات پاک میشه.
ای ولله بابا آخرشی مرسی امیدوارم فرصت جبران باشه
سلامنقل قول:
من در نوشته ام توضیح دادم که عکس ها مال خودم نیست و از تو فروم پیدا کردم .
فعال سازی با اینترنت که اصلا امکان نداره ، صفحه ی دوم بعد از انتخاب گزینه ی دوم صفحه ی اول میاد .
دوست عزيز سلام حالا چرا گير دادي به همين نسخه؟ من كه ديگه چيزي به ذهنم نميرسهنقل قول:
مرسي علي آقا. جواب ميده. فقط اين كد پيج كه گفتي نفهميدم چي هست.نقل قول:
جواد جان اون چيزي كه من از كد پيچ ميدونم همين تركيب كليد آلت با اون عددي هست كه ميگيري من هر دو تا ي شما رو كد اسكيش رو پيدا كردم هر دو تا يه عدد رو ميداد.نقل قول:
در ضمن من خودم كدپيج رو به عنوان يك واژه از ديگران ياد گرفتم حالا مفهومي كه براي خودم داره هموني هست كه بهت گفتم.
آفرين! درست گفتي.نقل قول:
اگه باز هم سوال داشتي از خودت بپرس. فكر كنم بهتر از ديگران مي توني جواب بدي.
ضمناً راه حل، به همين سادگي هست كه گفتيد، كافيه همه متن اون 2 صفحه مورد نظر رو انتخاب كرده و دكمه Delete رو بزنيم.
اين آموزش در تاپيك مايكروسافت ورد موجود هست. نكته اساسي در استفاده از كليدهاي Shift+Enter هست. براي ستون بندي صفحه به طوري كه صفحات ديگه ستون بندي نشوند، بايد قبل و بعد از ستون مربوطه، گزينه Insert> Break> Continious رو بزنيم.نقل قول:
از دادن اسپم جدا خودداری کنید
اما دوست عزیز بهتر بود آموزشت را در ادامه ی تایپیک اصلی قرار می دادی.
راستی من آموزشت را خوندم و یه پیشنهاد دارم برات روی عکس ها بیشتر کار کن بعضی جاها هم غلط املایی داشتی.امیدوارم آموزش های بعدیت پربارتر باشن.کد:http://download90.mediafire.com/ehx2gewa2gjg/d31zdnzx9dj/amoozesh+type+sher+dar+word.zip