راستی خانم معلم اون صفحه ای رو که میخواستم چه صفحه ای بود؟:31:نقل قول:
پیداش کردم بعد گمش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برم دنبالش بگردم که بشینم پچ رو درست کنم:21:
Printable View
راستی خانم معلم اون صفحه ای رو که میخواستم چه صفحه ای بود؟:31:نقل قول:
پیداش کردم بعد گمش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برم دنبالش بگردم که بشینم پچ رو درست کنم:21:
خانم اجازه:11:
ما هرکاری میکنیم لباس لارا توی اون یکی عکس کوچیک تر از لباسه میشه:19:
میشه ما یک لباسه آستین داره دیگه درست کنیم؟:11:
اجازه خانم:11:نقل قول:
چه جوری این آستین هارو درست کنم؟:19:
یکم نصفه نیمه درس نمیدی مرضیه؟:27:
اصلا نگفتی آستین رو باید چه جوری درست کنیم:21:
خوب عزيز بايد بزرگش كني ديگه پس فكر كردي من چكار كردم؟:40:نقل قول:
گفتم ديگه بچه! بايد اون آستينا رو از سرشونه تا جاي مورد نظرت (مثلا بالاي آرنج) قرار بدي بعد مثل من لباس رو گسترده كني با اين ابزار همون دسته كه رنگيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی خانم معلم:11:نقل قول:
من فردا کار رو به شما تحویل میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرين دختر گل:11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
سلامنقل قول:
من فتوشاپ رو ریختم. اما کارش رو هم باید تمرین کنم تا یاد بگیرم.
و در مورد مشقتون هم انجام میدم روی همون لباسه.
در مورد این فایله که گفتید حتما باید دنلود کنم بایدئ بگم که من از تهران نیستم خودمم و اونو نمیتونم دنلود کنم.:31: اگه نکنم درسا رو اصلا نمیتونم انجام بدم؟:37::45:
میشه یه بار دیگه اسمشو بگید که من بدونم میتونم از بیرون بگیرمش یا نه. دومیه فکر کنم باشه. اون که نوشته ms3d181b.zip نیست. اون یکیه. بیرون دارنش دیگه؟
نقل قول:
کسی برای شما دعوت نامه نداده بود که بیایی این طوری زود قضاوت کنی :21:
در ضمن اصلا هم خاله بازی نیست معلم بازیه نمی دونی بدون :21:
این جا یک معلم سیمز ( خیاط ) داریم که توی خاورمیانه کارش تک هست و من یک شاگرد فعال که دیگه اون توی اسیا تک هست :18:
بسیار خوب:20:
به خاطر احترام به مدیران و همکاران بخش بازی های کامپیوتری P30 ین پست ویرایش میشه!
جناب Ali metal شما هم حرف های منو به دل نگیر هر جور که عشقته و حال میکنی تاپیک رو بچرخون!:10:
بای بای