يعني چي اين تو وبلاگش چي نوشته خيلي جالبه چي داره به مردم قالب ميكنه همه جاشم نوشته سايت از خنده دلم درد گرفت
Printable View
يعني چي اين تو وبلاگش چي نوشته خيلي جالبه چي داره به مردم قالب ميكنه همه جاشم نوشته سايت از خنده دلم درد گرفت
چه مسغره !!!!!!!
مخمان هنگید :دی :دی
چرا حرفای بی معنی میزنی یادتونه اون موقع که میگفتن gta iv رو گیم اسپات باید تایید کنه بعد الان که re5 رو تایید کرده باور نمیکنییننقل قول:
نه خب تو اين سال ها نمره دادنه GameSpot به بازي ها واقعا غير منطقي شده !!!
به نظر من GameTrailers بهتر و منطقي تر نمره ميده !!!
ولي در كل بايد CapCom تاييد كنه ...
در ضمن سایت در پیت بازی سنتر نه گیم اسپات!!!!
من كي ازين سايت مسخره طرفداري كردم ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو هيچ زمينه اي gamespot رو قبول ندارم !!!
همون طور كه قبلا گفتم حق GTA امتياز 10 نبود !!!
در ضمن بازي هاي pc به من ربطي نداره !!!
ميخواد برا pc بياد ميخواد نياد !!!
نوش جون هر كي كه كنسول نداره ...
يعني شما ميگي gamespot تاييد كنه capcom تايد نكنه بازي عرضه ميشه ؟؟؟
gamespot اين وسط چي كارس !!!
تو ---------- یکی از کاربرا گفت این بازی برا ps3 با قیمت 95ت داره تو تهران به فروش میرسه.پ به این نتیجه میرسیم که برا pc 13 march نمیاد.
95 تومن خدا رحم کنه!!:18:نقل قول:
بابا تو ایران واقعا باید بچه مایه دار باشی تا بتونی تو خونه ps3 بازی کنی:13:.
فکر کنم اگه بری تو کلوپ 4 بار هم از اول تا آخر بری به 50تومن نرسه(45 تومن بقیه شم میتونی چیپس و پفک بخری تا موقع بازی اساسی حال کنی :31:).
نه خداییش بد میگم...
بازی دیروز در ژاپن فروشش آغاز شد و خبری از نسخه PC هم نیست دو نسخه PS3 و Xbox360. شاید نسخه PC شایعه بود فقط.
13 مارچ هم در اروپا و امریکا بازی به بازار میاد.
http://www.gamezine.co.uk/news/game-types/shooter/re5-japan-launch-ps3-and-xbox-360-copies-in-near-tie-$1274864.htm
مگه ps3 دی وی دی های رایت رو قبول نمیکنه ؟نقل قول:
95 تومن خدا رحم کنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تو ایران واقعا باید بچه مایه دار باشی تا بتونی تو خونه ps3 بازی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر کنم اگه بری تو کلوپ 4 بار هم از اول تا آخر بری به 50تومن نرسه(45 تومن بقیه شم میتونی چیپس و پفک بخری تا موقع بازی اساسی حال کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
نه خداییش بد میگم...
تو ps3 به جای استفاده از DVD از دیسکهای BLUE RAY استفاده می کنن که حجم های خیلی بالایی دارن.هنوز نتونستن واسه ی این دیسک ها حالت کپی خور شدن رو به وجود بیارن و تو PS3 همه ی بازیها روی این دیسک ها به صورت ارجینال و با قیمت بالا استفاده می شه.نقل قول:
اولا منظورم به شما نبود!!!!:13:نقل قول:
معتبر ترین سایت بازی های ویدئویی گیم اسپات هست:46:
بله حقشو داشت همونطور که دیدین بیشتر سایت های بازی مقام اول داستان گرافیک و ... بهش دادن:27:
مگه من گفتم ربطی داره:18:
اگه خبری که گفتین رو سایت کپ کام گفته بود قبول داشتم نه بازی سنتر داداش:31:
بعد از اتمام بازی فعلا یه ریوو خلاصه از بازی داشته باشید :
گرافیک : بازی از این لحاظ بسیار عالی است. حتی صحنه ها گرافیک بهتر از Screenshot هایی که عرضه شد دارند و واقعا باید به Capcom تبریک گفت که تقریبا روی تمام جزییات کار کرده و حرکت لبها هم دقیقا با زبان مورد نظر بازی ( انگلیسی ) تطبیق شده است. به نظر من چون همه چیز گواه بر بالا بودن گرافیک دارد و آشکار هست زیاد روی این مسئاله تاکید نمی کنم
گیم پلی : متاسفانه یا خوشبختانه گیم پلی دقیقا 90% همون گیم پلی Resident Evil 4 هست. 10% دیگه مربوط به همکارتان هست که می تواند در طول بازی کمکتان کند. از رسیدن با جاهایی که نمی توانید یا جدا شدن از یکدیگر و پوشش دادن شما و حتی Chain کردن حملات فیزیکیتون ( با همدیگر حرکتات رزمی انجام بدید ) متاسفانه هوش مصنوعی Sheva اصلا خوب نیست در بسیار از مواقع اصلا با دشمن درگیر نمی شود. بهتره این بازیو حتما Co op برید چون خیلی زودتر از اون چیزی که حدس می زنید می تونید بازیو تمام کنید. زمانی هم که کشته می شوید Sheva می تواند شما را دوباره زنده کند مثل تمام بازییهای جدید. سیستم خریدو فروش هم برگشته ولی دیگر فروشنده ای در بازی نیست فقط در هنگام شروع مراحل جدید یا زمانی که کشته می شوید می توانید خرید یا آپگرید کنید. مثل RE4 گنج هایی در بازی وجود دارد که شما برای پول بیشتر می توانید آنها را پیدا کرده و به فروش برسانید. در بازی دیگر ماشین تحریری برای Save کردن وجود ندارد و بازی بصورت Checkpoint و Autosave ذخیره می شود و دیگر از اون Safe Room هم خبری نیست.
دشمنان هم تقریبا همان دشمنان شماره 4 هستند و تقریبا همان کارهایی را می کنند که در شماره قبل انجام می دادند ( تله گزاری استفاده از Crossbow ها و حتی دشمنان Minigun دار ! هم بازگشته اند ! ) هوش مصنوعی خیلی بهتر شده و تقریبا همه دشمنان سریع هستند و به طرف شما می دوند. در مورد Boss Fight هم بگم که بازی تعداد بسیار زیادی BossFight و Boss های مختلف دارد که بیشترشان حتی پشت سر هم است . عنصر ترس هم اصلا در بازی نیست و همیشه روی Action بودن بازی بیشتر تاکید شده تا ترس. بازی هم از 6 قسمت تشکلیل شده که هر کدام 3 تا 4 Episode هستند.
داستان : چیزی نمی گم اما همینم پنهان می کنم ! : خوب من چیزی نمی گم چون هنوز بازی نکردید ولی داستان بازی بسیار خوب است و شما را به دنبال خودش می کشاند خوشبختانه تقریبا تمامی گره های داستان در این شماره بازی باز خواهند شد و سرنوشت مهمترین شخصیت های داستان در این بازی رقم خواهد خورد.
خوب امیدواریم که همه اینو بازی کنند و لذت ببرند. تنها ایرادی که من می تونم بگیرم اینه که گیم پلی بازی دقیقا همون RE4 هست با تغییرات بسیار اندک.