-
دیشب میلان در یک بازی دوستانه مقابل گلاسکو رنجرز در اسکاتلند تن به تساوی 2 بر 2 داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم ترکیب میلان:
Dida; Mattioni, Thiago Silva, Senderos, Antonini; Beckham, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Inzaghi, Shevchenko
گل ها:
پاتو - کاکا
-
خداحافظي مالديني از تيم ملي ايتاليا
پائولو مالديني آماده پوشيدن پيراهن تيم ملي كشورش براي آخرين بار است.قرار است اين مدافع 40 ساله در بازي تيم ملي فوتبال ايتاليا با برزيل كه در ورزشگاه امارات شهر لندن برگزار مي شود ، از رقابتهاي ملي خداحافظي كند.
پائولو مالديني مدافع كهنهكار ميلان و سابق تيم ملي ايتاليا آماده است تا براي آخرين بار براي تيم ملي و در يك ديدار دوستانه برابر برزيل به ميدان برود.
مالديني در گفتوگو با شبكه تلويزيوني باشگاه ميلان اظهار كرد: «پوشيدن دوباره پيراهن تيم ملي باعث خوشحالي من ميشود. بازي برابر برزيل بازگشت به تيم ملي محسوب نميشود اما، فرصت بينظيري براي جشن گرفتن كارنامه طولانيام در تيم ملي است و من از بابت استفاده از چنين فرصتي خوشحال هستم.»
تيمهاي ملي برزيل و ايتاليا هفته آينده در ورزشگاه امارات شهر لندن به مصاف يكديگر ميروند و مالديني اميدوار است تا بتواند آخرين بار براي تيم ملي كشورش به ميدان برود.
-
ادامه حضور دیوید بکهام در آث میلان
مدیر اجرایی باشگاه آ ث میلان ایتالیا اعلام کرد دیوید بکهام قصد دارد پس از پایان یافتن مدت قرارداد موقت خود در نهم مارس (نوزدهم اسفند) همچنان در این باشگاه بماند.
بکهام سی و سه ساله به طور قرضی از باشگاه گالکسی لس انجلس به آ ث میلان پیوسته است. باشگاه گالکسی لس انجلس تاکید کرده است که بکهام باید در ماه مارس به این باشگاه بازگردد.
ادریانو گالیانی روزسه شنبه گفت :ما تلاش می کنیم بکهام را در آ ث میلان نگه داریم و تصور می کنم وی نیز علاقه دارد در میلان بماند.
گالیانی خاطر نشان کرد :باشگاه آ ث میلان همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا پس از ماه مارس، بکهام را در این باشگاه حفظ کند ".
وی افزود :ما علاقه مندیم بکهام را تا پایان فصل کنونی یا با قراردادی دائمی در آ ث میلان نگه داریم.
مدیر اجرایی باشگاه آ ث میلان گفت : " امیدهایی برای حفظ این بازیکن وجود دارد اما قراردادها باید محترم شمرده شود".
گالیانی گفت :اگر باشگاه گالکسی لس انجلس خواستار مذاکره باشد، ما از چنین اقدامی استقبال خواهیم کرد. با این حال ، حق با انهاست ، و بکهام باید نهم مارس به امریکا بازگردد.
-
اينزاگى:قدرت كافى براى قهرمانى داريم
تمرينات ميلان هر روز با حضور جمع زيادى از علاقه مندان اين تيم به انجام مى رسد و اينگونه به نظر مى رسد كه آنها براى بازى شنبه شب آينده مقابل رجينا از هر نظر آماده هستند. فيليپو اينزاگى مهاجم روسونرى در گفت وگويى كوتاه گفت: من با شور و شوق زيادى به تمرينات ادامه مى دهم و اميدوارم در ادامه اين فصل بتوانم براى ميلان گل هاى با ارزشى به ثمر برسانم. وى افزود: در اين سال اهداف بزرگى داريم و آماده هستيم تا هم در اسكودتو و هم جام يوفا به قهرمانى برسيم. مى دانم اين ميلان قدرت كافى را دارد تا در پايان فصل به جام هاى بزرگى دست يابد. من سال هاست كه در اين تيم بازى مى كنم و يقين دارم با شكست حريفان به خواسته هايمان مى رسيم.
-
براي ملي پوش ماندن
بكام: با گالاكسي براي ادامه حضور در ميلان مذاكره ميكنم
خبرگزاري فارس: ستاره انگليسي تيم آ.ث.ميلان ايتاليا گفت: در حال مذاكره با باشگاه لوس آنجلس گالاكسي هستم تا حضورم را در ايتاليا تمديد كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديويد بكام در گفت و گويي كوتاه با تلويزيون سوئيس تاييد كرد مشاورين و مديربرنامه هايش در حال گفت و گو با باشگاه امريكايي هستند.
وي بيان كرد: از طريق نمايندگان خود در حال مذاكره هستم و راه هايي را براي ادامه حضور در ايتاليا جست و جو مي كنم، البته بيان اين حرف به معناني كاهش علاقه من به حضور در امريكا نيست.
بكام كه به صورت يارقرضي و موقت در اختيار تيم ايتاليايي است، بيان كرد: حضورم در ايتاليا به منزله قطعي بودن جايگاهم درتيم ملي انگليس نيست. بلكه در ايتاليا راحت تر مي توانم براي ادامه حضور در تيم انگليس تلاش كنم.
ديويد بكهام در تابستان سال 2007 از رئال مادريد جدا شد و به امريكا نقل مكان كرد تا براي تيم لوس آنجلس گالاكسي بازي كند.
وي در پايان سال گذشته ميلادي از فرصت تعطيلي نهايت استفاده را كرد و قراردادي 10 هفته اي با آ.ث ميلان بست.
با حضور در تيم ميلان، از وي استقبال خوبي بعمل آمد و متوجه شد با ادامه حضور در تيم ايتاليايي، بخت بهتري براي حضور در تيم انگليس زير نظر فابيو كاپلو دارد.
-
برنامه هفته بيست و سوم رقابتهاي فوتبال سري آ ايتاليا
هفته بيست و سوم رقابت هاي فوتبال سري آ ايتاليا فردا آغاز مي شود.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره برنامه اين رقابت ها به شرح زير است :
لچه --اينترميلان
آث ميلان-- رجينا
يکشنبه
اودينزه-- بولونيا
کاتانيا --يوونتوس
تورينو --کيه وو
کالياري-- آتالانتا
سمپدوريا --سيه نا
فيورنتينا-- لاتسيو
آ اس رم-- جنوا
پالرمو-- ناپولي
در جدول رده بندي اينترميلان با پنجاه امتياز صدرنشين است و آث ميلان و يوونتوس با چهل و چهار امتياز و چهل و سه امتياز در رده دوم و سوم قرار دارند و رجينا با پانزده امتياز قعر نشين است
-
بكام: براي ماندن در ايتاليا پول نميخواهم
ديويد بكام هافبك تيم ملي فوتبال انگليس آن چنان براي ماندن در ليگ سري آ باشگاههاي ايتاليا و باشگاه ميلان مشتاق است كه براي تبديل قرارداد قرضي اش به قرارداد دائمي، تمايل دارد از بخش اعظم دستمزدش صرف نظر كند.
اين روزها بازار شايعه و رايزني در مورد وضعيت بكام در رسانههاي ايتاليايي داغ شده، در شرايطي كه باشگاه لس آنجلس گالكسي خواهان بازگشت اوست، ولي بكام و ميلان خواهان تمديد قرارداد هستند.
بنابرگزارش روزنامه كوريره دلو اسپورت، شرايط قرارداد بكام با ميلان به گونهاي است كه وضعيت كنوني را به سود اين باشگاه تغيير خواهد داد و ابراز علاقه وي به ماندن در ايتاليا، كفه ترازو را به سوي ميلان سنگين مي كند.
بكام به روزنامه فوق گفت:-در حال حاضر ميلان برايم بسيار مهم تر از پول است، فوتبال و حرفه ام در درجه اول اهميت قرار دارد، برايم مهم است كه با قرارداد دائم در ميلان بمانم و فرصت بازي در تركيب اصلي را داشته باشم تا بتوانم تيم انگليس را در جام جهاني ۲۰۱۰همراهي كنم.>
وي ادامه داد:-هنوز با مسوولان گالكسي گفت و گو نكرده ام اما كسي به نمايندگي از سوي من درحال پيگيري است، من واقعا اميدوارم كه توافقي حاصل شود.>
بكام در تلاش براي جلب توجه فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس، كمك زيادي به بهبود اوضاع تيم ميلان كرده و به گفته خودش، هرگز تصور نمي كرد اين دوران با چنين سرعتي سپري شود.
هافبك سابق رئال مادريد گفت:-انتظار نداشتم بازي در ميلان اين قدر لذت بخش باشد. شرايط تمرين و فضاي مسابقات بهترين چيزي است كه در همه دوران فوتبالم تجربه كرده ام.>
به اعتقاد او، كارلو آنجلوتي سرمربي مهمي است و با ورود به فضاي رختكن، جديت كار احساس ميشود.
بكام در خاتمه گفت كمك زيادي براي هماهنگي با تيم از سوي مالديني دريافت كرده و او را فردي متشخص و دوستي بسيار خوب ميداند.
-
آنجلوتی: رونالدینیو میتواند مقابل رجینا بازی کند
کارلو انجلوتی مربی میلان اعلام کرد احتمال این که رونالدینیو در بازی مقابل رجینا از ابتدا در ترکیب میلان قارا بگیرد زیاد است.
این بازیکن برزیلی در 4 بازی اخیر میلان از روی نیمکت بازی ها رو دنبال کرده و بیشتر بعنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شده است.
اما این بار به احتمال زیاد او در ترکیب اصلی تیم مقابل رجینا قرار خواد گرفت.
انجلوتی در حال تلاش است تا بتواند پست مناسبی رو برای رونالدینیو در نظر بگیرد تا بتواند از و در کنار کاکا و بکام استفاده کند.
میلان فردا شب در سن سیرو به مصاف رجینا خواهد رفت و هفته بعد در یک بازی حساس مقابل اینتر
قرار خواهد گرفت
-
رضايت كاپلو از عملكرد بكام در ميلان
تنها يك هفته ديگر تا فرا رسيدن رويدادى كه ديويد بكام كاپيتان سابق تيم ملى انگليس به خاطر آن حاضر به عقد قراردادى موقت با ميلان شد زمان مانده است و هنوز اخبار ضد و نقيضى حول موضوع رفتن يا تمديد اين ستاره انگليسى از جمع قرمز و مشكى پوشان سن سيرو شنيده مى شود.
بكام در صورتى كه بتواند هفته آينده نظر كاپلو را براى حضور در بازى تيم هاى انگليس و اسپانيا جلب كند خواهد توانست با ركورد بابى مور براى داشتن بيشترين حضور در تركيب تيم ملى كشورش برابرى كند. نيم نگاه كاپلو براى دعوت از بكام براى بازى دوستانه با اسپانيا و بعدها براى بازى با اسلواكى در ۲۸ مارس در ويمبلى در شرايطى است كه اين هافبك تنها در ۳ بازى براى ميلان به ميدان رفته است اما در اين گير و دار سران ميلان به خصوص آدريانو گاليانى نايب رييس باشگاه سخت در تلاش است تا به طور دايمى بكام را تا انتهاى دوران بازيگرى اش در سن سيرو نگه دارد. البته بازى خوب بكام در ميلان علاوه بر وسوسه كردن سران اين تيم براى حفظ او، كاپلو را نيز براى دعوت مجدد از اين بازيكن ۳۴ ساله به فكر فرو برده است. او كه به نظر مى رسد از عملكرد بكام در جريان بازى ميلان و جنوا رضايت نسبى دارد ضمن تحسين بازى و تصميم او براى ماندن در سن سيرو گفت: «براى ديويد و ميلان بسيار خوشحالم. او يك ستاره رسانه اى است و به همين علت همه هواداران پيش از ورودش به ميلان همچون يك ستاره سينما در مورد او حرف مى زدند تا يك بازيكن فوتبال اما اكنون او پس از ۳ بازى در شرايط خوبى قرار گرفته و روز به روز پيشرفت مى كند. ميلان نيز از او مى خواهد در اين تيم بماند و هواداران هم از شيوه بازى او بسيار راضى هستند.»
آرنا: انتقال بكام را به بهترين شكل بررسى مى كنيم
بروس آرنا، سرمربى لس آنجلس گلكسى، اعلام كرد اين باشگاه با موضوع درخواست بكام براى ماندن در ميلان به بهترين شكل ممكن برخورد خواهد كرد تا از بروز هر گونه جنجال و حاشيه سازى در ابتداى فصل جديد ليگ حرفه اى امريكا كه باعث شود تمركز تيم از بين رود جلوگيرى شود. آرنا در مصاحبه با خبرنگارانى كه به زمين تمرين لس آنجلس گلكسى آمده بودند در خصوص هافبك انگليسى تيمش كه اكنون به صورت قرضى در ميلان بازى مى كند گفت: «سعى خواهيم كرد به بهترين شكل ممكن كه منافع باشگاه در آن در نظر گرفته شود به موضوع انتقال بكام خاتمه دهيم و نخواهيم گذاشت اين مسأله باعث از بين رفتن تمركز تيم در ابتداى فصل جديد شود. اين موضوع يك مسأله تجارى است و با آن همانند تمام مسائلى كه به باشگاه مرتبط است نگاه خواهيم كرد. هر اتفاقى بيفتد و هر نتيجه اى گرفته شود بايد منافع گلكسى در آن در نظر گرفته شود.» آرنا كه هفته گذشته اظهار كرده بود باشگاه لس آنجلس گلكسى به انتقال قرضى بكام به ميلان افتخار مى كند در ادامه افزود: «از خواندن اكثر مطالبى كه امروزه به چاپ مى رسد لذت مى برم. نه تنها در مورد بكام بلكه در مورد همه چيز پى بردن به مسائل پشت پرده اى كه از آنها خبر نداريم نوعى تفريح است. لازم به ذكر است بكام چهارشنبه هفته گذشته به همراه ميلان براى برگزارى بازى دوستانه با رنجرز راهى اسكاتلند شده بود و براى نخستين بار شخصا در خصوص ماندن در سن سيرو و ترك گلكسى ابراز تمايل كرده بود. او كه تنها پس از سپرى كردن دو فصل از قرارداد ۵ ساله اش با لس آنجلس گلكسى تصميم به ترك آن گرفته است پس از بازى با رنجرز در ايبراكس گفت: «اكنون تمايلم براى ماندن در ميلان را اعلام مى كنم و اميدوارم اين باشگاه و لس آنجلس گلكسى در خصوص انتقال من به تفاهم برسند. فكر مى كنم از بازى در ميلان لذت ببرم اما تصور نمى كردم تا اين حد از آن راضى باشم و در هر بازى براى اين تيم به ميدان بروم. درست است كه مى خواهم در ميلان بمانم اما نهايى شدن اين موضوع از عهده من خارج است. اكنون بايد منتظر بنشينم و ببينم چه اتفاقى مى افتد. اصلى ترين هدف من ماندن در ميلان است زيرا با بازى در اين تيم علاوه بر لذت بخش بودن، فرصت بيشترى براى حضور در جام جهانى به دست مى آورم.»
-
نگرانى پلاتينى از قراردادهاى قرضى
در حالى كه احتمال حضور دايمى بكام در ميلان روز به روز قوت مى گيرد، ميشل پلاتينى، رييس اتحاديه فوتبال اروپا با اظهار اين موضوع كه وى آينده نقل و انتقالات ستارگان را در خطر مى بيند اعلام كرد او به دقت قرارداد احتمالى باشگاه هاى ميلان و لس آنجلس گالكسى حول ماندن يا بازگشت بكام را بررسى خواهد كرد. پلاتينى كه به نظر مى رسد از فراوانى قراردادهاى قرضى كه به گفته خودش مى توانند فوتبال را از يك ورزش بين المللى به سيرك بازيكنان اجير شده تبديل كند احساس نگرانى مى كند و قصد دارد نگاهى مجدد به شرايط و ضوابط اينگونه قراردادها داشته باشد در مصاحبه با خبرگزارى كانادا گفت: مشكل من بكام نيست بلكه ميلان است كه يك بازيكن را براى ۳ ماه خريدارى كرده است. اگر شرايط اينگونه باشد بعيد نيست كه اين تيم درآينده يك بازيكن را براى يك بازى مثلا براى يك فينال بخرد. با اين شرايط يك تيم مى تواند براى ديدارى مهم مثل فينال ۵ بازيكن بخرد و من معتقدم كه بايد بررسى مجددى از اين قوانين به عمل آيد.