من برنامه نویسی بلدم. میشه بگید برنامه های بیس لینوکس رو با چی می نویسن؟
ببینم میشه براش نوشت یا نه ؟؟؟
ممنون
Printable View
ممنون
نقل قول:
سوالي داشتي بپرس
چه گيری دادی. تو سوالی داشتی بپرس من ندارم. اینقدر هم اسپم نده
نقل قول:
ممنون
اینو اگه تو انجمن برنامه نويسی بپرسی زودتر به جواب ميرسی. اونم جواب های بهتر و تخصصی تر
سوالي داشتي بپرسنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
میبخشید.. من فونت نوشته های شما رو اصلا نمی تونم بخونم.. خواستم ببینم برای همه این جوری هست یا فقط من.. خیلی خیلی ریز ....
كيفيت صداش موقع مكالمه خوبهنقل قول:
دوربينش تو 2 مگاپيكسلي ها عاليه و كيفيت فيلمبرداريش هم خوبه اگه فلش كنيد گوشي رو بهترم ميشه
به دليل تاچ اسكرين بودنش موقع حركت سخته يكم كار باهاش
صداش زياد بلند نيست
به دكمه ها نميشه قسمت خاصي رو داد البته فكر كنم
كيفيت صفحه نمايشش بالاس از پي 990 هم بالاتره
صفحه كليدش براي شماره گيري بزرگه و با انگشت هم ميشه كار كرد
من گوشیمو با این فریمور 30p46p.sbf و RSD Lite 3.2 آپدیت کردم، ولی الان گوشیم روشن میشه ولی دیگه نمیتونم برم تو منو، قسمت تماسها و ....حتی آنتن هم ندارم و کلمه ir-tci رو صفحه نمیادو دقیقا مثل حالتی که وقتی گوشی خاموشه اونو بزنید به شارژ. کسی مدونه باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدبد. مرسی
دوستان من توی این قیمتها میخواستم گوشی بگیرم که با وجود کمیاب بودن دبلوی 950 و ام600 به این گوشی هم دارم فکر میکنم یعنی اولین بار هستش که به موتورولا فکر میکنم.
چون با سونی اریکسون کار کردم و میدونم که میتونه نیازهایم رو برطرف کنه ولی حیف که اون دو گوشی الان توی بازار نیست و اگر هم هست با قیمت بالا
من کا800 خودم رو میخوام بفروشم یکی از دلایلش اینه که من در روز اس ام اس زیاد میفرستم و اس ام اس نوشتن با دبلیو 950 خیلی فاز میده
میخوام بدونم با این گوشی راحته؟ صفحه کلید مجازی اش به قدر کافی بزرگ هست؟
بلندی صدای اسپیکر و هدفونش چطوره؟ کیفیت؟در حد دبلیو 810 یا پی990 هست؟فقط به خاطر اینکه میس کال نشه.
برنامه به اندازه ی کافی داره؟
دیگه مزایا و معایبش رو بگید؟
کسی از هندسفری اون عکسی نداره؟میخوام بدونم مثل سری واکمن هستش یا اینکه از اون گنده هاست
دوستان عزیز
لطفا یه مقدار به این موضوع توجه کنید وقتی حرفی برای گفتن ندارید اصلا لزومی نداره پستی ارسال کنید
چون اون وقت شما پست بیهوده دادی و پست بیهوده یعنی بیهوده کاری و خلاف قوانین این جمع و فروم وقتی هم خلاف قوانین بود به همه جمع بی احترامی کردین
فقط فقط طبق موضوع سوال یا راهنمایی شه لطفا از پست های چت گونه و ..... به شدت خودداری شه
لطفا در مورد چگونگی دانلود فریمور24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis کمک کنید