نقل قول:
بوی خون میاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تروخدا هواستونو بدین دوباره دعوا نشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
بوی خون میاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تروخدا هواستونو بدین دوباره دعوا نشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بابا شادمون کردی ...نقل قول:
بالا خره یه نفر مارو تو این تاپیک آدم حساب کرد.
مردم از خوشی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر اسپم دادن حال میده ...
الان گفتن مدیر بخش اینترنتو یک شبه به خاطر اسپم دادن اخراج کردن:31:نقل قول:
ایول...نقل قول:
خیلی باحالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لقب پیشنهادی:
شیخ المووی(shekhol movie)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لقب پيشنهادي من:
sophism master :دي
سلامنقل قول:
تو قسمت دوم پستم که شما نقل قول نگرفتینش توضیح دادم
----------------------------------------------------------------------
درسته
بنا نیست من همیشه درست بگم
اما فکر کنم الان دارم درست میگم
قضاوت با بقیه
کسی جای من جواب نداده
اگه من به پستی جواب نمیدادم و ارجاع میدادم به پستی که یه نفر دیگه ارسال کرده
حرف شما درست بود
اما من خودم به تک تک پستها جواب دادم
بله ... 100% من صحرانشین رو به خودم برگردوندم
البته من صحرانشین نیستم !!!!! (نمیدونم چرا درکش اینقدر سخت شده !!!)
صحرانشین نماد هستش
نماد انسان های زحمتکش و تنها و بی آزار
سلامنقل قول:
بدون لقب بهتره
ممنون از همه دوستان که لقب پیشنهاد دادین
یه سریش همراه با کم لطفی بود مثل : گشت ارشاد و استاد سفسطه و ... !!! که اشکال نداره
به سریش هم زیادی بزرگ بود برای من
"امین" کافیه ... نیاز به لقب نداره
سلامنقل قول:
ممنون
کدورتی پیش نیومده
اما بالا گفتم بی لقب بهتره
:20:
سلامنقل قول:
امیدوارم اینطور بوده باشه
البته بیشتر حالت پرسش و پاسخ بود
به هر حال موفق باشین
سلامنقل قول:
من که میدونم همه چیز (حداقل در حد 95% موارد) قابل قبول بوده و خواننده ها رو راضی کرده
پس دیگه نیازی نیست کشش بدم
خوش باشی عزیزم
:46:
سلام
خب مثل اینکه تموم شد من هم در سلامت کامل به سر میبرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با همون جدیت در خدمتتون هستم :20:
ممنون از همه عزیزانی که لطف کردند
اووومدن تو تاپیک
و اظهار نظر کردن
و نقد کردن
و لطف داشتن نسبت من
تعریف و تمجید کردن
یا دلسوزانه و از روی دوستی کاستی ها و مشکلات و نقاط منفی رو یادآوری کردن
یه تشکر ویژه هم از عزیزانی که هر از چند گاهی نقش پیام بازرگانی رو در تاپیک ایفا میکردن و اسپم میدادن (البته من که میدونم این کارشون برای تلطیف جو فوق العاده خشن و خطرناک و خونین تاپیک بوده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرام سپرده که حتما از مسئولان تاپیک تشکر کنم (نمیدونم چرا خودش پست نداده ! احتمالا میدونه پستش پایه و اساس نداره گذاشته بعد خداحافظی من که بهش جوابی داده نشه !)
اوکی
چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایان جان
پدرام جان
ممنون و خسته نباشین
تا باشه از این تاپیکها :دی
در تمامی مراحل زندگی شاد و موفق و سلامت و پیروز باشید
الان گیرنده و فرستنده با هم مشکل پیدا کرده واسه همین همه چی قاطی پاتی شده دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
شاید شما درست بگین
به گیرنده های خود دست نزنید ... مشکل از فرستنده است
شاید هم نه
گیرنده نیاز به تقویت داشته باشه
در هر حال من انتظار یه پست خوب از شما داشتم (منظور از پست خوب تعریف نیست ! منظورم یه پست با دلیل و با منطق)
شما رو اصلا نمیشناسم
اما یادمه خیلی وقت پیش توی تاپیکی گفته بودین : این amin خیلی گیره
دقیقا همچین عبارتی
میخواستم بدونم چطور به این نتیجه رسیدین
چون الان هم اونا جلو جوابای شما جبهه گرفتن هر چی که بگی از حکایت تا شکایت فحش می خونن و هم شما در مقابل هر چی که بگن چه منطقی چه غیر منطقی با عصبانیت جواب می دی چون اولش توهین کردن بهت.
بعد اینکه من اصلا کار نداشتم خدائیش به بن شدن اونها وقتی اون حرفو زدم.
اما خب رفتاری که باهاتون کردن باعث شد یه جوری رفتار کنید که آشوب شه. اصلا اصلا هم تقصیر یه نفر نیست.
ضمنا دقیقا هم اون نبودش بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم حرف یکی دو نفر و تائید کرده بودم در مورد شما و بابک. در مورد بابک تا حدی نظرم عوض شد البته. اگه هم اون حرفو زدم واسه این بود که تو انجمن فیلم دیدم که پستی که کوچکترین مشکلی داشته باشه که نهایتا با یه ادیت می شه درستش کرد پاکش می کنی واسه اون گفتم. (بازم پست خودمو نمی گم!! من اونجا اصلا پست نمی دم . اما خیلی دیدم از این پستا )دلیل حرفم همین بودش. اصلا هیچ جاش منظورم این نیست که پاک کردنت درسته یا غلط چون به من مربوط نیست.
اهان همین دیگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<<)من که داشتم پست می دادم هنوز Amin پست نداده بودااا :دی (>>
دوستان نقد امين عزيز تموم شد ديگه لطفا مطلبي در اين خصوص نفرمايد(نقد امين از ظهر امروز تموم شده بود)
ميتونيد ادامه بحث رو در پ خ پيگيري كنيد.......
منتظريم تا پدرام عزيز نفر جديد رو كه احتمالا با ترس و لرز (:دي)داره مياد تا نقد بشه رو معرفي كنه.
شما تا زمانی که نقد کنی امین جواب میده...ولی وقتی قصدت عوض شه دیگه مسئله بر میگرده به تمام کسایی که باهات مخالفن!نقل قول:
نوشته شده توسط djp@khmeh
شما ماه 8 (میلادی )اینجا عضو شدی تو این ماه 17 تا پست تو متفرقه دادی ...ماه بعد یعنی در ماه 9 فقط 6 پست در متفرقه دادی و سپس به شکل عجیبی 2 ماه ناپدید شدی...بعد از 2 ماه درست در زمان بن شدن این دوستان سر و کلت پیدا شده و فقط تو این تاپیک پست دادی(این آمار فقط مال متفرقه بود)/اول اینکه پیشنهاد میکنم شمایی که کامل در جریان کار دوستان و فعالیتهاشون به دلیل حضور کمت در انجمن نیسی بهتره اصلا در این مورد اظهار نظر نکنی...و مورد دوم اینکه یه پست از مرحوم اینجا میزارم که دیگه کاملا دلیل این یه دنده ای ها و به قولی تلاش در جهت تخریبها رو مشخص میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایضا من هم همون پیشنهاد رو برات دارم...يزدان بحثو منحرف نكن . بزار ملت بكارشون برسند ( كافيه ).اسپم نده خطري
امیدورام دیگه خودت خجالت بکشی و روده درازی نکنی که حرفات خیلی تکراری شده
مخلصیم