چرا دارن...
Printable View
چرا دارن...
اره وایت فری هستم :n02:نقل قول:
اگر شبانه رو برداشتن که دیگه با این حجم خوری وحشتناکی که مخابرات داره اصلا جای موندن نیست , قبلا 4 گیگ میگرفتم ته ماه 1 گیگش میموند الان واسه وبگردی باید 15 گیگ بخری ماهی 60-70 تومن بریزی تو حلقشون
البته من چند وقتی هست که میخوام برم از مخابرات اما چون قراره خونمون رو به زودی عوض کنیم و اینکه ماناماد سر تخلیه خط اذیت میکنه گفتم یه چند ماهی بمونم تا خلاص بشم , احتمالا برم وایرلس یگیرم همه شرکتا واسه adsl داغون شدن :n01:
برا تو هم میزنه اعتبارو 3000ریال یا مثل قبل حساب میکنه؟نقل قول:
اگر واقعا می بینید که حجم شما بی دلیل داره کم میشه اول بهت پیشنهاد میدم نرم افزار مانیتورینگ ترافیک نصب کنی بعد که اطمینان پیدا کردی در سامانه 195 طبق شواهد از مخابرات شکایت کن! که تکلیف این حجم ها چی شده واقعاً !نقل قول:
بعد من یه چیزی هم به شما بگم برای وایرلس چندین برابر adsl باید هزینه کنی یه قلم هم خرید مودم که قیمتش بین 200تا 300هزار تومنه. همه هم از وایرلس دارن می نالند شما تاپیکهای مبین و ایرانسل رو ببینی بعد گیگی که روی adsl میخری 3600تومن اونجا باید بخری 8000تومن... حالا باز مختارینقل قول:
ولی تحقیق کن.
در ضمن اگر وایرلس شرکتی هم بخوای بخری چیزی حدود 400تا 500هزارتومن فقط باید خرج آنتن بکنی شما.
اعتبار ذخیره ری نیو : 0نقل قول:
اعتبار ذخیره ری شارژ : 115
چطور مگه؟
ما که هنوز تکلیف شکایتمون برا دانلود شبانه مشخص نشده نمیدونم چطور باید حقمو از اینا بگیرم حضوری هم رفتم تنظیم مقررا فایده ای نداشت در حالی که این کارشون کاملا غیر قانونیه
همون جدید شده قبلا مثلا اگه سرویس 18900تومن بود تو پنل میزد 189000ریال ولی الان یه جور دیگه حساب میکنن مثلا من 3گیگ گرفتم زده بود 3000ریالنقل قول:
فردا باز صفحه وزیر رو حتما چک کن به احتمال خیلی زیاد اگر کامنت گذاشته باشی جوابتو میده و سوال خواهد پرسید ازت گوش به زنگ باش ایشالله تخلف مخابرات خوزستان هم محرز بشه.نقل قول:
جای اکانتینگو پیدا کردم:n10: