اینا کمبود شدید پهنای باند دارن این تست الان کافیه 7-8 شب بری پینگ 2000 برا میده:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینا کمبود شدید پهنای باند دارن این تست الان کافیه 7-8 شب بری پینگ 2000 برا میده:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینقدر همه جا نپرس:n24: روی پینگ و وبگردی تاثیر داره و مقداری روی سرعت دانلود.دوست عزیزمون هم سینا هست که با میفروشه خیلی هم ارزونتر از سایت شبانه لینک پروفایلشون هم تو تاپیک مخابرات اصفهان برات گذاشتم.نقل قول:
من درخواست دادم اینترانت ملی رو به 256 کاهش بدن
حداقل پول کمتری تو شکم مخابرات بریزیم
از گلوشون پایین نره
رفیق شما اینترنت داری؟؟؟ اگه داری لطف میکنی تعرفه هاشو بگی؟؟؟.ممنوننقل قول:
سلام
من قبلا مخابرات 1مگ نامحدود داشتم سرعتم همیشه رو 110-120 ثابت بود. جدیدا رفتم 2 مگ گرفتم سرعتم یه موقع هایی خوبه رو 220-230 ثابت ولی بعضی موقع ها میار رو 30-40 ثابت میشه چند ساعت اینجوری چند ساعت اونجوری.
چه مدلی به نظرتون ؟؟:n13:
اینترنت که نیست ، اینترانت ملی !نقل قول:
لینک تعرفه ها تو سایت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 512 نامحدود دارم ، تو سایت زده 24 تومن ، اما تو قبض ماهی 20 تومن حساب میشد
منظور منم اینترانت بود موقع تایپ الف نگرفته بود:n02:نقل قول:
این پست رو نباید بیش تر از یکبار توی هر تاپیک ارسال کنی....:n15: اسپم دادنم بلد نیستی :n08:نقل قول:
من سرویس 1 ماه با ترافیک 5 گیگ گرفته بودم الان نگاه کردم ترافیک مصرفی رو زده 5.7 گیگ. حالا داره اون اضافه مصرف رو به چه قیمتی حساب می کنه؟
از کجا می تونم دوباه 5 گیگ شارز کنم؟ میشه قبل از اتمام دوره اون رو کنسل کرد و دوباره همین سرویس رو قعال کرد؟
جایی نمیشه شکایت کرد از مخابرات؟ خودش چیزی گفته در مورد این مشکل؟
این مشکل اینترانت و دسترسی کند به سایت های خارجی فقط محدوده به مخابرات؟
مشکل اگه از کمی پهنای بانده، چرا سرورهای داخلی کند نیستن؟