سلام. دوستان شبانه ها همون از ساعت 1 شبه؟
Printable View
سلامنقل قول:
آره 1 تا 7
الان نگا کردم تو دوسه روز اخیر یک گیگ واسم شارژ کردن، واقعا سیستمشون اینقدر مسخرس که یه کار درست هم که انججام میدن کاربر باید با حساب کتاب متوجهش بشه!!؟
ey baba sahebe khat nis
ina ham maro....
bgo hala ke tarh mikham chera nmdid
من پارسال هم آسیاتک داشتم هم پارس آنلایننقل قول:
از پارس آنلاین نامحدود گرفتم که خیلی الافی بود اصلا رو وب گردی که نمیشد حساب وا کرد بعد سرعت 512 محدود از آسیاتک گرفتم سرعت در طول روز عالی بود ولی در رایگان نهایت رو 70 بود فقط میشه گفت افتضاح اما اگه یکم پول بیشتر میدادم میتونستم کیفیت بهتر بگیرم.
بعد از این همه رفتم از مخابرات طرح پاییزه طلایی گرفتم. نمیگم خیلی خوبه ولی از سرویس های قبیلم بهتره.
مشکلاتی هم که اخیرا مخابرات داره که کاربرا ناراضین چند بار قطعی پشت سر هم بود که من اصلا متوجه نشدم یکی افت سرعت شبانه که قطعا از شلوغی هست که کاملا طبیعه و کاری هم از دست مخابرات ساخته نیست پس دیگه اونقد هم لزومی نداره به مخابرات فوحش بدم
حالا شما بگو به چه دلایلی از مخابرات ناراضی هستی
اینم یه تست از سرور داخلی و خارجی چند دقه پیش گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اول از مخابرات خیلی راضی بودم ( 1.5 سال مخابرات داشتم ).... نقره ای داشتم.... یک مگ بود ولی روی 4 مگ بسته شده بود..... صبح روی 400 بود و شب روی 100نقل قول:
چند ماه پیش که همش قطع و وصل می شد... افت سرعت داشت.... چند هفته همینجوری بود ولی باز هم تحمل کردم
حجم دزدی ...... تقریبا تمام کسانی که تو این تاپیک میان از حجم دزدی خبر دارن و بهشون ثابت شده
ولی دیگه یک ماه پیش که شبانه رو برداشت و گفت یکساله باید بگیرید نتونستم تحمل کنم و عوضش کردم
قبلاً خیلی خوب بود ولی دیگه خراب کرد..... به خاطر همین شبانه خیلی از مشتریش ها از دست داد
اگه یوتیوب براتون باز میشه یک عکسی از قسمت TLS اتون بگیرید من ببینم در چه حالی قرار داره ؟
ممنون
حدود یک هفته است که فیس و یوتیوب دیگه برای من باز نمیشه :n03:نقل قول:
دیگه خیالم راحته......
راه درست را انتخاب کنید !با استفاده از سرویسی جدید و نو از سوی ما ،شما میتوانید با همان سرعتی که در روز و به طور عادی دانلود می کنید در ترافیک شبانه هم با همان سرعت دانلود خود را انجام دهید و از ترافیک شبانه رایگان با سرعت بالا لذت ببرید.
سرور سایت شبانه از طرفی به شبکه داخلی ایران (اینترانت ملی) و از طرفی با پورت 1000 مگابیت به اینترنت جهانی متصل است لذا شما با استفاده از سرویس افزایش سرعت به سرور ما متصل می شوید و چون سرور واقع در ایران است از طرف شرکت ADSL طرف قراردادتان سرعت شما در ترافیک شبانه محدود نمی شود.
همینطور عزیزانی که سرویس اینترانت خریداری کرده اند یا سازمان ها و ارگان هایی که دسترسی به اینترنت ندارند و فقط سایت های داخلی برایشان باز میشود میتوانند با سرویس ما به اینترنت جهانی متصل شوند.
برو پلاگین browsec رو برای فایرفاکس بگیر از این مشکلا راحت میشی باهاش همه جا میتونی بری برای کروم هم است ولی سرعت فایرفاکسش بیشترهنقل قول: