سلام
فکر کنم مبین نت ترکیییییییییییییییییییییی ییییییییده
:)))))))))))))))
:n02::n04::n09::n30::n25::n19:
Printable View
سلام
فکر کنم مبین نت ترکیییییییییییییییییییییی ییییییییده
:)))))))))))))))
:n02::n04::n09::n30::n25::n19:
نه، کلمه عالی را جلوی سرعت دانلودت میزنه. یعنی نسبت به آنچه که قراره باشه (سرعت بالا) سرعت شما عالیه.نقل قول:
البته این سرورش گمون کنم آلمان باشه و انگار مبین نت مستقیم به اونجا وصل میشه.
اگه با speedtest سرعت لندن را بگیری افتضاح میشه؛ ولی مال آلمان خوبه.
من این سایت رابرای مقایسه روز و شب پیشنهاد دادم؛ وگرنه اسپید تست را بیشتر قبول دارم.
در اینکه ساعت رایگانش قابل استفاده نیست، بحثی نیست. ولی 20 کیلوبایت از سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه بیشتر هم هست.نقل قول:
شما با همون سایت سرعت بگیری میفمهی که سرویس شب را رو چند میبندند.
امشب هم اختلال داره
مستقیم از سایت ثبت نام کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته فکر کنم از طریق عاملیت اقدام کنی زودتر به نتیجه برسی، اما اگر واقعاً کسی نیست، از سایت ثبت نام کن.
شبانه SLA نداره. میتونن بین هزار نفرم تقسیم کنن.نقل قول:
الان سرعت شده 50 تا 100 چرا اینجوری شده نکنه شب و روز رو قاطی کردن
سلام اقای انصاری و دیگر دوستان
قبلا یه سوالی پرسیده بودم واسه تمدید اشتراک ماهانه که مثلا من میخوام 1 ماهه 512 همیشه شارژ کنم اما توی مودم یه پیش فاکتور 6 ماهه یا 1 ساله هم هست که منتظر دریافت وصول هستش طبق عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری قبل شما گفتید که تماس بگیرم که همین طرح فعلی رو واسم ثبت کنن و من همینکارو کردم و در بخش گزارش اشتراک (عکس زیر) طرح 512 من رو در حالت انتظار قرار دادن تا پرداخت کنم!و حالا سوالم اینه که اینبار که در این قسمت حالت انتظار برای پرداخت وجه تعیین نشده اگر همون 10 تومن رو واریز کنم دوباره همین سرویس 512 1 ماهه فعال میشه یا خیر؟
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر زمان طرح به پایان رسیده، برای تمدید طرح نیازی به تماس نیست، مگه اینکه زمان طرح هنوز باقی مونده باشه، در اینصورت واریزی شما برای خرید حجم اضافه صرف میشه.
سرعت شبانه داغون شده
این شبا یک سوم شبای پیش میتونم دانلود کنم:n03: