باید در نرم افزار idm روی لینکها محدودیت میزان دانلود بگذاری تا مثلاً هر یک از 3 لینک را با سرعت 16k دانلود کند به جای اینکه یک لینک را با سرعت 16k دانلود کندنقل قول:
Printable View
باید در نرم افزار idm روی لینکها محدودیت میزان دانلود بگذاری تا مثلاً هر یک از 3 لینک را با سرعت 16k دانلود کند به جای اینکه یک لینک را با سرعت 16k دانلود کندنقل قول:
:18: بابا شما مشهدیا چه میکنید؟نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان
من از سرویس ECO128 شاتل حدود 7 ماه هست که دارم استفاده می کنم. سرعت واقعی من 56 بوده تو این مدت کارم رو راه می انداخت و راضی کننده بود
از 16 آذر به بعد با افت زیاد سرعت اینترنتم مواجه شدم که تا الان از 16 کیلو بالا نمی ره
هر چه با کارشناسان شاتل مکاتبه میکنم می گن سرعت این سرویس همین 16 کیلوبایت می باشد. :18:
وجالب اینجاست که وقتی می گم تا الان من 56 دریافت می کرده ام می گن اشتباه شده!!!:18:
کسی به این مشکل برخورد کرده ؟ دیگه اعصابی برام نمونده:41:
واسه تورنت کاری نمیشه کرد؟نقل قول:
بدجوری سرعنش پایینه :13:
با سلامنقل قول:
ببخشید چه طوری این کار را باید کرد
سلام به همگی
بچه ها من الان 7 ماهی میشد که داشتم این شاتلی ها رو میپیچوندم ولی به مشکل خوردم !
من خونه سرویس آرت 1 128 دارم و محل کار هم سرویس اکو 512 رو دارم
بگین خوب تا بقیشو بگم
خوب من با عوض کردن یوز & پسورد سرویس آرت رو توی محل کارم فعال میکردم و با آرت 1 با سرعت 512 دانلود میکردم و 18 گیگ هم داشتم واسه دانلود !!!
ولی الان چند روزیه که دیگه سرشون کلاه نمیره ! کسی اینجا میدونه که اینا چی کار کردن ؟؟؟!
( شما میتونید با رفتن به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قرار دادن admin در یوزر و پسورد وارد قسمت تنظیمات مودم خود شوید؛ سپس به تب interface setup بروید و یوزر و پسورد را عوض کنید و سپس save را بزنید)
نقل قول:نقل قول:در این لینک آموزش داده شده است :نقل قول:
(چون باید هم متن را کپی میکردم و هم آدرس عکسها را، بنابراین به منبع اصلی لینک دادم!)کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2523030&postcount=2833
با سلامنقل قول:
من روش این کار را فهمیدم ولی حالا چه انجام می دهم کار نمی کند و سرعت 3 تا لینک جمعشان بیشتر از 18 نمی شود
کسی انجام داده
این روش را برای کسانی کارایی دارد که اینترنت 512k شاتل دارند و شبها با محدودیت سرعت مواجه می شوند اینترنت شما احتمالآً برگشته به وضعیت اولیه یعنی 128k و ماکزیمم 16 می توانید دانلود کنید نه بیشترنقل قول:
بروبچ اصفهان خبر خوش:
128 به حالت قبل الان برگشت سرعت دانلود همون 60 شد
هوار!!!!!!!!!!!!111